onu dediler zaten toki evleri için devlet bankalarından alınanlar
Printable View
şey 7.53, kankisi 8.90
Crashhhh nerde :)
https://eksisozluk.com/19-kasim-2020...?a=popular&p=1
ibb kasım 2020 meclisi 2021 yılı bütçe görüşmelerinde , ibb başkanımız ekrem imamoğlu'nun kendisine atılan iftiraya yaptığı kapaktır.
ibb'nin dezenfetanı neden gürpınar meslek lisesi'nden temin etmediğini soran ve beylikdüzü'ndeki meslek lisesinin yerini bile bilmediğini düşündüğünü söyleyen akp'li yavuz selim tuncer'e ibb başkanı ekrem imamoğlu, "o lisenin kütüphanesini ben yaptırdım. istersen gidip bakabilirsin" yanıtını verdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün kü gözlemim Ayşe teyze Ali amca Veli dayı Berk Bey Pelinsu Hanım
Herkes uzun kuyruklar oluşturmuş durumda
Altın gümüş dolar Euro pound frank Deli gibi alıyorlar
Bir tane bozduran insaniyet namıma denk gelmedi .
Herkes büfeye koşmuş hemen
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu dolarcıları nerede görsem hep aynılar, hiç değişmezler, her zaman kendileri haklı olurlar ve her zaman da baştaki hükümete her türlü hakareti edip dururlar, kendilerini üstün sınıf insan ama diğer halkı aşağılık yaratık olarak görürler. şu dünyada onlardan akıllı insanda asla yoktur, ne diyelim umarım devlet başındaki insanlar artık bazı şeylerin iyice farkına varmış olur da zamanla bu dolar daha da düşer ve bir noktada stabil hale gelerek o şekilde hareket eder.. kurun düşmesi nasılsa dolarcıları etkilemez, 8 TL'den de alsa sorunu yok, kendilerinin verdiği cevap "ben paramın değerini koruyorum".. ok tamam korumaya devam et..
Adam, sahsima hakaret ediyorlar diye 64.000 yurttasi dava etmis.
Bu sekilde, Anayasa'da yazan ifade ozgurlugunu durdurursan, insanlar sadece muhalefet edebilmek icin dolar alirlar.
Muhalefet etmenin en etkin yolu.
Bak KK'nun muhalefetine dayanamadi, karsisina degnekci cikariyor.
Keske azicik zekaniz olsaydi.
çok kişiye ters gelebilir lakin gerçek ifade özgürlüğü avusturya'da yorumlandığı gibidir..
https://www.gazeteduvar.com.tr/dunya...best-birakildi
Yabancı fonlar 20 baz artırdın yemedik bunu gelecek toplantı en az 300-500 puan artırmanı bekliyoruz demişler
Teslim olduk galiba faiz lobisine
Bak buna hic dava mava acmiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=29ar...rtisi%28MHP%29
Acemi diyelim[emoji2][emoji2]
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya adam geldi,diyelim üç ay kaldı ayda 1.5 dan yüzde 4.5 faizini aldı,tekrar dolara dönmek istedi, piyasadan bu seviyelerden dolar bulması lazım ki kar etsin.O dolar kimde,kim verecek o doları onlara,yalan dolan işler.merkez ucuz dolar bulsa kendi alır,bankalardaki dolar desek aslında bankalarda dolar yok,turizm yok,ihracatda bu pandemide cacık olur,geriye benim aklıma gelen bir dolar kaynağı yok.Bu pokerde battıkça blöf yapıp potu yükseltmeye benziyor sonu hüsran.
Kasasında fareler dolaşan bir işletmeye borç verir misiniz uygun faizle
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlamadım sn egeli ucuz pahalı gene dolar borç alıp o dolarları ne yapacağız ki,doları baskılamak için mi kullanacağız.Gene yüksek faiz düşük kur saçmalığını mı besleyeceğiz.Berat haklıydı ,doları serbest bırakmak lazımdı,cari açık kapanırdı,çin benzeri avrupaya yakın bir ülke olarak bir şansımız olurdu,turizm de patlardı (elbet covid izin verdiği ölçüde.)
Dolar turizmden ve ihracattan gelirse manalı,geri kalan dolar girişleri zararlı.Gelip fabrika falan açan yok,yatırım yapan yok,gelecek borsaya 8.5 dan dolar çakacak,garantiyi 6 dan dokuza götürecek,sonra garantiyi gene çak 9 dan , doları da bizim cds i düşür, ucuza devleti borçlandır,o ucuz doları al çık,oh ne güzel iş.
Berat haklıydı,doğrusu dolara bakılmayacaktı,dolar kaça çıkarsa çıksın,bedeli çok ağır olacaktı ama bir kere olurdu,şimdi acı çeke çeke ölüm,yıllardır seyrettiğimiz oyun işte.
O devir kapandı diye bakıyoruz. Geçmiş geçmişte kaldı diyoruz. Başka ne diyebiliriz ki ?
Ben daha evvelde sizin şu görüşünüze katıldığımı belirttim. Gelen yabancı sermayenin ilk düşündüğü nasıl çıkacağıdır. Bu konuda güven sağlanmadığı sürece yabancı sermaye girişi olmayacaktır.
Farkındaysanız bir kaç haftadır tüm diplomatik sorunlar dondurucuya girdi. Bir pencere açıldı. Pencerenin ne kadar açık kalacağı dış politikada ve ekonomide atılacak adımlara bağlı olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olacağı o zaten,kaçınılmaz son o,yoksa iki adamı değiştir,fazla faiz vereceğim de, bu hangi sorunu çözer ki,bizim ekonomi bitik bunu kabul etmek lazım.Ha bir de hukuk devleti olacağız sözü var ,bir şey aklıma geldiği için çok güldüğümden onu yazmamışım,anladınız siz onu.
Emesiay fon çıkışı yabancı fonlar hasarsız çıksın diye ucuza dolar veriyorlar görmüyor musunuz
Adam 128 000 lot garan yeri 76000 lot aynı doları verip alacak kadar geri zekalı mı dersiniz
Siz yabancı olsanız alır mısınız
Yoksa başka ülke mi bakarsınız kendinize
1 ay oldu çıkalı 6.375dan
https://www.bourse.lu/security/US900123CZ18/313311