Sayfa 844/1002 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Cds düştü deniyor fırsattan istifade hazine eurobond ihalesine çıkmaz mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Anlamadım sn egeli ucuz pahalı gene dolar borç alıp o dolarları ne yapacağız ki,doları baskılamak için mi kullanacağız.Gene yüksek faiz düşük kur saçmalığını mı besleyeceğiz.Berat haklıydı ,doları serbest bırakmak lazımdı,cari açık kapanırdı,çin benzeri avrupaya yakın bir ülke olarak bir şansımız olurdu,turizm de patlardı (elbet covid izin verdiği ölçüde.)

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kasasında fareler dolaşan bir işletmeye borç verir misiniz uygun faizle

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Paranın maliyeti yoksa veririm. Bu dünyada 100 yıllık arjantin bonosu, silah almaya çalışan yunanistana sıfıra yakın faizle yunan bonosu alanlar var.

O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Anlamadım sn egeli ucuz pahalı gene dolar borç alıp o dolarları ne yapacağız ki,doları baskılamak için mi kullanacağız.Gene yüksek faiz düşük kur saçmalığını mı besleyeceğiz.Berat haklıydı ,doları serbest bırakmak lazımdı,cari açık kapanırdı,çin benzeri avrupaya yakın bir ülke olarak bir şansımız olurdu,turizm de patlardı (elbet covid izin verdiği ölçüde.)
    vadesi gelen borçların faizini neyle ödeyeceksiniz..?
    petrolü, doğal gazı, ilaçları, ara malları neyle ithal edeceksiniz..?
    swap anlaşmaları vade sonunda karşı tarafa teslimatı ne ile yapacaksınız..?

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Eksi rezervi artıya geçireceğiz. daha yeni varlık fonu borçlanmaktan vazgeçmişti

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    vadesi gelen borçların faizini neyle ödeyeceksiniz..?
    petrolü, doğal gazı, ilaçları, ara malları neyle ithal edeceksiniz..?
    swap anlaşmaları vade sonunda karşı tarafa teslimatı ne ile yapacaksınız..?
    Anlamadım ,gelen dolarlar o işe yarıyacaksa 100 küsur milyar doları 6.85 den neden sattık.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Eksi rezervi artıya geçireceğiz. daha yeni varlık fonu borçlanmaktan vazgeçmişti

İyi de o eksi, rezerve 6.85 den dolar satma saçmalığı neden oldu.Gelen yeni dolarların satılmayacağı nerden belli.Daha geçen hafta merkezin rezervi 3 milyar dolar azalmış.

Dolar turizmden ve ihracattan gelirse manalı,geri kalan dolar girişleri zararlı.Gelip fabrika falan açan yok,yatırım yapan yok,gelecek borsaya 8.5 dan dolar çakacak,garantiyi 6 dan dokuza götürecek,sonra garantiyi gene çak 9 dan , doları da bizim cds i düşür, ucuza devleti borçlandır,o ucuz doları al çık,oh ne güzel iş.

Sayfa 844/1002 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •