Mert abim şuh kızın ellerini tutmazsan halimiz harap
Printable View
Mert abim şuh kızın ellerini tutmazsan halimiz harap
günü yüksek kapatıp yarın finale gidebilir...
yurtdışı iyi bugün ..bizim borsa iyice kendi kafasına takılır oldu.
uzlaşma sonrası 15 den itibaren sürer yukarı mendebur..
15 de ne oldu öyle ..550 ye kadar temizledi :)
Şaka bir yana ..gerçekten tarihi günler yaşıyoruz ..bu kadar olumsuzluğa rağmen zerre gevşemiyor.Tam bir trend.
Bugün 132 olsun yau anca moral verir :)
Hala şuh kız tutuyor...
trendini yiyeyim ben hocam.. şirketlerin karlılık değerlendirmesi ...jeopolitik riskler ... ekonomik değerlendirmeler... negatif açıklamalar ....değerlendirmeler neredeeeee.... birilerinin elinde kukla olmuş bir borsa da trade yapmaya çalışıyoruz .... yazıklar olsun o kuklanın iplerini tutanlara... bize az onlara çok ... olacak .. kafalarını sakın o günlerde kuma gömmesinler....
o zamanı da bekleriz ... :)
Zaten hepimiz bunu diyoruz ve bu nedenle şort olduk ..daha geçe gün sana sordum ,bugüne kadar böyle düzeltmesiz yükseliş gördün mu diye?
Ve fakat trend işte bu demek ..nasıl ki düşen trend de olumlu olayları pas geçiyor ,yükselen trend'de de olumsuzları pas geçiyor.
bu arada yazıklarımı birdaha okudum ..sanki siyasi atıfta bulunuyormuşum gibi olmuş ....kesinlikle py yapıcıları ve maşaları için söylemlerim .. yanlış anlaşılmasın ...siyaseti hiç sevmem ...
hocam aynı taraftan konuşuyoruz ...sözlerim sizlere değil ... oynanan oyun üzerine ... dile getirdim sohbet ediyoruz ...
mesela 107500 üzeri kapatır ..hiçbirşey yokmuş gibi yarın zirve tazeler.... böyle uygun görüyorlarsa bize de uymak düşer... donkişot olamam valla :kahkah::kahkah:
TRUMP geldiğinden beri tüm dünyada bir yükseliş var ..yani yükselen trend ..bu kadar basit ..ve hepimizin de iyi bildiği gibi İstanbul borsası Dolar bazlı nerdeyse yarı yarıya ucuz ...benim takıldığım nokta düzeltmesiz gitmesi ..
değerli sinter şahittir ..tee kasım ayında o dip ve karanlık günlerde borsa çok yükselecek dedim.
hocam trump hakkında bir açıklama ya da trump ın yaptığı ters bir açıklamada amerikan borsaları satış yiyebiliyor değilmi ..örneklerini gördük... ee bizde ...avrupa için ciddi açıklamalar... birde füzeler için nato ya gözdağı yada benim yorumum rest çekme ...eee bizde 400 puanlık bir gevşeme ...bize özgü hocam bize özgü :)
Müslümanlar an bu andır 2-3 dkya sağlam düşmeye başlamazsa bugün de duman olduM.
onu saymam:kahkah::kahkah:
güzel olan şu ki .. farklı düşünceye sahip olsak da ..kaldı ki aynı şeyleri farklı açılardan değerlendiriyoruz .. belli bir saygı çerçevesinde ...karşı fikirlere saygı duyarak.. hakaret etmeden .. alay etmeden... medeni bir şekilde tartışma yaşanması ... ne mutlu bize diyorum ...
mesela bir örnek daha ..tee 3 yıl önce garan'ı yaklaşık bu fiyatlarda trade etmiyor muydum? 3 sene geçti dolar 2.60 di 3.60 oldu ..ee GARAN? 3 SENE GEÇMİŞ ..hatta 4 sene ..sen şahitsin ...
Yani demem o ki İstanbul borsası çok da pahalı değil ..ama 8 aydır nefes almadan yükselmesi ilginç.
öne çekeyim .... çok iddialı bir yorum benim için... biraz öncekiler ile tezat oluşturuyor ama ...piyasa gerçeğini hesaplarım bana böyle verdi ... her ne kadar birtakım gelişmelere kızsam dahi... uymak zorumdayım ....
yanılabilirim ..kar da zarar da benim ortağım ...paylaşımlarım bilgi denizinizde yoğrulsun ...