Sayfa 844/2404 İlkİlk ... 34474479483484284384484584685489494413441844 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. bu arada yazıklarımı birdaha okudum ..sanki siyasi atıfta bulunuyormuşum gibi olmuş ....kesinlikle py yapıcıları ve maşaları için söylemlerim .. yanlış anlaşılmasın ...siyaseti hiç sevmem ...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Zaten hepimiz bunu diyoruz ve bu nedenle şort olduk ..daha geçe gün sana sordum ,bugüne kadar böyle düzeltmesiz yükseliş gördün mu diye?

Ve fakat trend işte bu demek ..nasıl ki düşen trend de olumlu olayları pas geçiyor ,yükselen trend'de de olumsuzları pas geçiyor.
    Daha bi kaç saat önce CB sert konuştu normal bir zamanda en az 2bin point düşerdi diye yazan sen değilmisin sevgili R&R ? İŞTE HEPİMİZ piyasanın bu anormal durumuna şaşırmış bakıyoruz.
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Zaten hepimiz bunu diyoruz ve bu nedenle şort olduk ..daha geçe gün sana sordum ,bugüne kadar böyle düzeltmesiz yükseliş gördün mu diye?

Ve fakat trend işte bu demek ..nasıl ki düşen trend de olumlu olayları pas geçiyor ,yükselen trend'de de olumsuzları pas geçiyor.
    normal piyasa dinamiklerinin çalışması neden engelleniyor ...sıkıntı burada... darbeyi yine ky yiyecek ..herzamanki gibi...

4.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    bu arada yazıklarımı birdaha okudum ..sanki siyasi atıfta bulunuyormuşum gibi olmuş ....kesinlikle py yapıcıları ve maşaları için söylemlerim .. yanlış anlaşılmasın ...siyaseti hiç sevmem ...
    Daha önce de yazdım ..seni tanıyoruz artık .. rahat ol ..zaten bu topikte siyasi yazı HİÇ BİR ZAMAN olmadı olmaz da İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

5. hocam aynı taraftan konuşuyoruz ...sözlerim sizlere değil ... oynanan oyun üzerine ... dile getirdim sohbet ediyoruz ...

mesela 107500 üzeri kapatır ..hiçbirşey yokmuş gibi yarın zirve tazeler.... böyle uygun görüyorlarsa bize de uymak düşer... donkişot olamam valla

6.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    normal piyasa dinamiklerinin çalışması neden engelleniyor ...sıkıntı burada... darbeyi yine ky yiyecek ..herzamanki gibi...
    R&R hocam ...işte bu söyleme karşıyım ..piyasa engellenmiyor ..tüm dünyada ralli var...bize özgü değil.
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    hocam aynı taraftan konuşuyoruz ...sözlerim sizlere değil ... oynanan oyun üzerine ... dile getirdim sohbet ediyoruz ...
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    R&R hocam ...işte bu söyleme karşıyım ..piyasa engellenmiyor ..tüm dünyada ralli var...bize özgü değil.
    Tabii ki sohbet ..zaten genel konuşuyoruz ..mesela Venezuella da iç savaş var borsası uçuyor ...
    Hayat hoş gerisi boş

8. TRUMP geldiğinden beri tüm dünyada bir yükseliş var ..yani yükselen trend ..bu kadar basit ..ve hepimizin de iyi bildiği gibi İstanbul borsası Dolar bazlı nerdeyse yarı yarıya ucuz ...benim takıldığım nokta düzeltmesiz gitmesi ..

değerli sinter şahittir ..tee kasım ayında o dip ve karanlık günlerde borsa çok yükselecek dedim.
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 844/2404 İlkİlk ... 34474479483484284384484584685489494413441844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •