Sacro hocayı bu alem de tek geçerim çok faydalandık hakkı ödenmez... inşallah yünsada link gibi olur....
Yatırım tavsiyesi değildir..
Printable View
Sacro hocayı bu alem de tek geçerim çok faydalandık hakkı ödenmez... inşallah yünsada link gibi olur....
Yatırım tavsiyesi değildir..
Şimdi yazzıları yeni okuyorum.
4,90 dan veren olmuş.
Şimdi düşünüyorum. Yunsadaki bu hareketin sebebi biziz yani.
Aslında aklımada geldi 5,30 dana alan kitle aşağı basabilir kağıdı diye düşündüm ama dow u hesaba katmadık.
Buhran olunca sonuçta bu hisseyi satmak zor oluyor. E şimdi yeni arkadaşlarda geldi panikle vermişler.
Aslında ben kendimi yaktım. size destek atın diyerek. çünkü hissenin yıkılmasını istemiyordum. Endeks normal seyrinde gitseydi zaten yıkılmazdı o destek çalışırdı.
Sacrosant sempatik bir arkadaş ,kusmedi yazmaya başladı tekrar hosgelmis ve onun yazılarında espri olduğunuda görmemiz lazım,ben kendisini takdir ediyorum.
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sımdı yunsa dan ornek vermek ıstıyorum
ılk alımların 4,82 den oldu 5 e kadar yukseldı satmadım,,
sonra 4,60 kadar duştu ekledim ama bu sefer alım yabtıgım rakamın 10 kademe ustune satış yazmaya başladım
örnegın 4,71 den alış yabtı ısem hemen 4,81 satış yazdım
ama baktım kâğıt 10 kademe degıl 5 veya 6 kademe aralığında donuyor bende alış fıyatının 6 kademe ustune satış yazmaya başladım,
elımde 2/3 kâğıt sabıt kaldı heb bır bolu 3 ıle trade yabtım böyle
sonra elımdekı 2/3 de 5,20 den verdım,,, dünde yazmıştım yunsa ıcın elımdekılerı 4,60 ve 5,20 aralığı ndan aldım sattım dıye
5 e gelırse tekrar alırım nıyetıne ama gelmedı 5 lıraya ,,
sandım kı kâğıt gıdıyor nasıb degılmış dedım,
ama dun 5 ve altına gelınce bıraz destek attım ve 5,05 den de bıraz ını verdırm trade zevk verır 1/3 ıle yabar sanız ))))
nasıb ışte
eczy var sacro bır bakar mısın sana zahmet
sen eczy ı burada zıkredınce ben daha önceden zaten bıraz boxısyon um olduğu ıcın eczy da 11 ve ustunden verdım gıtmıştı eczy ları
şımdı orada da bosızyon alma ugraşındaıyımm
yatırım tavsıyesı degıldır
fight clup ayıp etmiş.
daha önce 1,37 lerden isfin paylaştığımdada ondada öyle bir iması olmuştu. üzülmüştüm. şimdi gelinen nokta kağıt zirve denedi.
Bide gelip burada insanları ezmişin teknik bilin vs diye. yok 1 lot aldım 1 lot la destek atayım falan. yani gelip laf sokmuşsun noldunuz diye.
Şimdi sana şunu söylüyorum istediğin kadar teknik bil. Sonuç olarak buradaki insanlar 15 kağıttan 13 de rallyyi yakaladığım için belli bir güven duyuyorlar. istersen efsane teknik bil. Benim ısrarlı söylemlerimden ister istemez insanlar etkileniyor. Bende mesela bazı insanlardan etkileniyorum. etkilenirim. Bu doğal.
Yani sende yunsa olsun olmasın sende artık etkilendin. Damarlarına işledi artık. elinde olmasa bile takip ediceksin :D
ister buraya yaz ister yazma.
Neyse sonuç olarak. Benden tekniği daha yüksek olan bir arkadaşım. 5,58 gördüğü günden 46 lardan alıp satmadı. sonra 5,40 a stopladı. vs vs vs anlat anlat bitmez.
Yani efsane teknik bilende alır. hiç bilmeyende.
ben de yünsa için olumlu düşünüyorum, aldıklarımı beş üstünden verdim, nedeni de global piyasalar tabii ki.
hisselerin global piyasalardan etkilenmesi normal. bazı çok spekülatif hisseler ile, taze haberleri olanlar genel endeks hareketinden etkilenmeyebilir, ancak hisselerin çoğu bu rüzgardan etkilendi, bu normal yani, paniğe gerek yok eğer orta-uzun yatırımcıysak.
önümüzdeki haftadan itibaren bilanço hareketleri kendini hissettirecektir. sağlam hareket bekleyen birçok kağıt var, hepimizin doğru hisselerde olarak çok kazanmamız dileğiyle...
Tek kelime....HARİKASIN...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.