Sacro hocayý bu alem de tek geçerim çok faydalandýk hakký ödenmez... inþallah yünsada link gibi olur....
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Sacro hocayý bu alem de tek geçerim çok faydalandýk hakký ödenmez... inþallah yünsada link gibi olur....
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Þimdi yazzýlarý yeni okuyorum.
4,90 dan veren olmuþ.
Þimdi düþünüyorum. Yunsadaki bu hareketin sebebi biziz yani.
Aslýnda aklýmada geldi 5,30 dana alan kitle aþaðý basabilir kaðýdý diye düþündüm ama dow u hesaba katmadýk.
Buhran olunca sonuçta bu hisseyi satmak zor oluyor. E þimdi yeni arkadaþlarda geldi panikle vermiþler.
Aslýnda ben kendimi yaktým. size destek atýn diyerek. çünkü hissenin yýkýlmasýný istemiyordum. Endeks normal seyrinde gitseydi zaten yýkýlmazdý o destek çalýþýrdý.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Sacrosant sempatik bir arkadaþ ,kusmedi yazmaya baþladý tekrar hosgelmis ve onun yazýlarýnda espri olduðunuda görmemiz lazým,ben kendisini takdir ediyorum.
G7-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sýmdý yunsa dan ornek vermek ýstýyorum
ýlk alýmlarýn 4,82 den oldu 5 e kadar yukseldý satmadým,,
sonra 4,60 kadar duþtu ekledim ama bu sefer alým yabtýgým rakamýn 10 kademe ustune satýþ yazmaya baþladým
örnegýn 4,71 den alýþ yabtý ýsem hemen 4,81 satýþ yazdým
ama baktým kâðýt 10 kademe degýl 5 veya 6 kademe aralýðýnda donuyor bende alýþ fýyatýnýn 6 kademe ustune satýþ yazmaya baþladým,
elýmde 2/3 kâðýt sabýt kaldý heb býr bolu 3 ýle trade yabtým böyle
sonra elýmdeký 2/3 de 5,20 den verdým,,, dünde yazmýþtým yunsa ýcýn elýmdekýlerý 4,60 ve 5,20 aralýðý ndan aldým sattým dýye
5 e gelýrse tekrar alýrým nýyetýne ama gelmedý 5 lýraya ,,
sandým ký kâðýt gýdýyor nasýb degýlmýþ dedým,
ama dun 5 ve altýna gelýnce býraz destek attým ve 5,05 den de býraz ýný verdýrm trade zevk verýr 1/3 ýle yabar sanýz ))))
nasýb ýþte
eczy var sacro býr bakar mýsýn sana zahmet
sen eczy ý burada zýkredýnce ben daha önceden zaten býraz boxýsyon um olduðu ýcýn eczy da 11 ve ustunden verdým gýtmýþtý eczy larý
þýmdý orada da bosýzyon alma ugraþýndaýyýmm
yatýrým tavsýyesý degýldýr
fight clup ayýp etmiþ.
daha önce 1,37 lerden isfin paylaþtýðýmdada ondada öyle bir imasý olmuþtu. üzülmüþtüm. þimdi gelinen nokta kaðýt zirve denedi.
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Bide gelip burada insanlarý ezmiþin teknik bilin vs diye. yok 1 lot aldým 1 lot la destek atayým falan. yani gelip laf sokmuþsun noldunuz diye.
Þimdi sana þunu söylüyorum istediðin kadar teknik bil. Sonuç olarak buradaki insanlar 15 kaðýttan 13 de rallyyi yakaladýðým için belli bir güven duyuyorlar. istersen efsane teknik bil. Benim ýsrarlý söylemlerimden ister istemez insanlar etkileniyor. Bende mesela bazý insanlardan etkileniyorum. etkilenirim. Bu doðal.
Yani sende yunsa olsun olmasýn sende artýk etkilendin. Damarlarýna iþledi artýk. elinde olmasa bile takip ediceksin :D
ister buraya yaz ister yazma.
Neyse sonuç olarak. Benden tekniði daha yüksek olan bir arkadaþým. 5,58 gördüðü günden 46 lardan alýp satmadý. sonra 5,40 a stopladý. vs vs vs anlat anlat bitmez.
Yani efsane teknik bilende alýr. hiç bilmeyende.
ben de yünsa için olumlu düþünüyorum, aldýklarýmý beþ üstünden verdim, nedeni de global piyasalar tabii ki.
hisselerin global piyasalardan etkilenmesi normal. bazý çok spekülatif hisseler ile, taze haberleri olanlar genel endeks hareketinden etkilenmeyebilir, ancak hisselerin çoðu bu rüzgardan etkilendi, bu normal yani, paniðe gerek yok eðer orta-uzun yatýrýmcýysak.
önümüzdeki haftadan itibaren bilanço hareketleri kendini hissettirecektir. saðlam hareket bekleyen birçok kaðýt var, hepimizin doðru hisselerde olarak çok kazanmamýz dileðiyle...
Tek kelime....HARÝKASIN...
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri