Son olarak sunu soliyim.
Linkte israrlarimi hatirlayin. Sureci hatirlayin. 7 liradan 880 gidisini ve 6 ya dususunu.
Ben o kagidida 14 hedef veriyodum. Sonuc olarak herkes yogun islemler yaptiginda kagit goz önünde oldugunda insanlari dokmeden gitmiyor.
Ben burada yunsayi cok dillendirmemis olsam. Suanda hareketileri cok daha farkli olurdu. Yani bir nevi kendi ayama sýktým.
Benden temel ve teknik yonden cok cok ust seviyede bir arkadasimla gorusuyorum surekli. O dgklb de 3.50 lerdeyken temel ve teknik yonde 6 7 ler hedef veriyodu. Bende hep link diyodum ona. Ya link nedir abi diyodu bana. Simdi gelinen noktada ben ona bu lafi bile carpmadim. Oda kendi benden daha iyi oldugu icin linkte beni tebrik etmedi. Cunku nasil boyle oldugunu oda anlamadi
Simdi yunsada olacaklari soyluyorum.
Alimlara devam edersek satarlar. Aksine aldiklarimizi verirsek yukari alirlar. Vermezsek bekletirler. Boylr tahtalar yogun islemi kaldirmiyor. Ki buyuk kagitlarin bile yogun islemi kaldirmadigini dusunursek. Yunsa samanlikta igne.
Dedigim gibi belli bir sure konsolide olacak sonra insanlarin hareketlerine gore yonu cizecek.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Sakro hocam size karþý asla bir kýrgýnlýk yok. Birden aþaðý vermesi, herkesin hisseye yüklenmesi, hissenin sýðlýðý ve pisasalarin kötü olmasý panikletti. 4,90'dan verdim. Dedim herhalde 4.50'yi görebilir. Atlayan çok olduðu için onlarý dökmek, taban çalýþmasýný yapmak için 4.20'ye degebilir. Böyle bir yorum yaptým. Hocam bu son yazým olacak. Çünkü böyle deðerli bir sayfayý gereksiz yere iþgal etmemek gerektiðini düþünüyorum. Yazýlanlara kusmemenize ve devam etmenize kendi adýma çok sevindim. En iyi topik burasý. Bunu bilin . Emin olun takipcileriniz sizi çok seviyor ve sizsiz yapamaz. Dikkatimiz yine yazacaklarinizda olacak. Yunsa alýmý için yazacaklarinizi takip edeceðim. Baþta size olmak üzere tüm forumdaslara saygý ve selamlar. Hayýrlý ve bereketli tespit ve kararlar dileðiyle.....
Kardan 50 kuruþ feragat ettim.
Takasa bakýyorum. takas lideri gedikte 2,3 milyon lotla 50 kuruþ feragat etmiþ :D
hatta 5,45 de 40 bin lot takviye yapmýþ. e tabi yfasýn malýný karþýlamasý lazým. 5,30 larda 25 kadar almýþ.
dün pek almamýþ parasý yok heralde oda bizim gibi. :D
citi ve ky basmýþ kaðýdý. Bu yavsak citi 5,28 3,70 hareketindede 5 den 4 e kadar sata sata çýktý sonra geldi 4,60 dan ala ala 5,50 yaptý. þimdi 5 den satýyor. hep zararýna iþlem yapýyor. ayný link gibi. neyse sonuda ayný olsun diyelim.
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Sacro hocam üzme kendini. Çok yorum yazmayýp genelde takip eden biriyim.
Siz benim açýmdan yüzde 80 üzerinde baþarý oraný ile borsa aleminde ilk sýralarda olabilecek teknik, temel ve psikolojik bilgiye sahip birisiniz.
Bu topikte önemli paylaþýmlarýnýz oldu þahsým adýna teþekkür ederim.
Yünsa sýð bir hisse.
Bu sebeple aþaðý yukarý agresif hareketler yapabiliyor.
Daha önce de burada yazmýþtým. hisse çok dillenince spek her türlü oyunu yapacaktýr. Bu kadar yükle yola çýkmak istemez. Bu sebeple bende elimdekinin 2/3 ünü vermiþtim.
Ancak Yünsa da Ceo deðiþtikten sonra bilanço da güzel iþler yaptý. 29 milyon tl sermayeye 9 aylýk da 28 milyon tl faliyet karý, 220 milyon tl ciro açýkladý.
Böyle temel verilere sahip þirket için yapýlan olumlu yorumlarýn mal pazarlama olduðunu söylemek biraz abartý olur.
Bu þirketi faliyet zararý eden özsermayesi eriyen bir þirket kategorisine sokmak acýmasýzlýk olur.
Endeksin sert düþüþü ile teknik olarak primli ve tahtasý sýð olan yünsa da panik satýþlar ile aþýrý düþtü hepsi bu.
Þimdi yeni bir dip çalýþmasý yapmasýný beklemek lazým.
Benim þahsi yorumlarým da bu þekilde.
Ytd
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten alan küçüklerin yarýsý dökülmüþ gibi pt de biaþaðý korkuyla geri kalaný döküp 5,20 üstüne atarsa burda neler konuþuruz merak ettim hayalimdeþayet bilanço iyi gelecekse...
Dikkat;düþünce ve yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri