Originally Posted by
veyselduran
4. Çeyrek faaliyet raporunda savunma sanayi yada havacılık, raylı sistem ile ilgili bişey yazmamış, yatırımcı ilişkilerine sorduğumda yaklaşık 1 ay önce Dilek hanım bu hafta Süleyman bey soruma cevaben helikoptere parça ürettiğini söyledi. Mynet teki yorum yazan arkadaş yeni geldi makineleri diyor. Yatırımcı ilişkileri bilmeden yapılıyor dedi galiba eğer fabrikada çalışanın söylediği gibi makineler yeni geldiyse.Yatırımcı ilişkilerine raylı sistemle ilgili yedek parça üretiyor musunuz diye soracaktım her seferinde konuşurken unutuyorum. Arayan olursa sorarsa sevinirim. Yatırımcı ilişkileri biz açıklanması gerekenleri kapa açıklıyoruz zaten fazlasını sormayın der gibi konuşuyor. Kap a neden aldığınız işleri bildirmiyorsunuz diye sormuştum. Cevaben rakiplerin bilmemesini istediklerini, açıklamamanın bizim içinde iyi olduğunu söylemişlerdi. Yinede sizde Tezcan abinin verdiği numarayı arayıp sorup cevabını burda arkadaşlarla paylaşırsanız Ditaşa yatırım yapan arkadaşlar daha çok bilgi sahibi olur.Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi