Originally Posted by
Vrd
Tepeyi bilsek geçen Çarşamba tepe kimine göre 7.50 idi. 7.70 ortalama ile biraz sattım. Perşembe pişman oldum sattıklarıma 8.48 i gördü. 9 a gidiyor dedik gitmedi. Benim beklentim bu yıl içinde 11 görebilir. Ancak 11 i bekleyemem 9 üstüne durabilsem iyi. Çünkü hisse durmuyor ki aynı gün tarihinin zirvesini yapıp 1 lira geri geliyor, bu yüzden en büyük zararı uzun vadeciler görüyor. Hızlı çıkıp hızlı iniyor herşey 3-5 dakkada oluyor. Ya satacan aşağıdan alacan yada bekleyecen 1-2 ay daha. Her zaman aynı hareketi yaptığını bildiğimiz halde yukarı gideceğine olan güven ve umut elimizi basiretimizi bağlıyor sonra pişman oluyoruz. Bi daha şöyle yapacam diyorum ama yapamıyorum bi daha yapacağım diye diye 5-10 şans geldi hiç birini istediğim gibi yapamadım. İnş. artık 7 lerde kalsında kağıt bi güven versin. Yarın 6.30 a düşmez diyemem çünkü geçen hafta 5.87 ye talimat verdim alamadım o gün 7.30 ü geçti. Artık düşmez diye aldığım her yerden daha aşağı düştü. Tek umudumuz iyi bilanço olurda kötü gelirse 5-6 larda uzun zaman geçiririz. Ytd.
Yer İmleri