bak hele þu hareketlere bak.******luk hareketkerden yine 10 verdim sana ditaþ.
bak hele þu hareketlere bak.******luk hareketkerden yine 10 verdim sana ditaþ.
Birilerinin ahýnýn almadan önce yazdýklarýmýzýn gerçekliðini bilmek gerekir..neye dayanarak böyle þeyler yazýlýr anlamýyorum..Bi söz vardýr ýsýracak köpek havlamaz diye..Bakýn celha ya topiðinde yazan çizen yok 3 ayda ikiye katladý..Birde buraya bakýn bi davulcu eksik,neden gitmiyeceðini anlarsýnýz bence..bu t.kaðýdý gidecek olsa burda bu kadar davul çalan olmazdý.önce yükselir ondan sonra davulcular çýkar piyasaya..borsanýn gerçeði budur..
Kardeþ sen bu yazýyý okuyup malýný mý satmadýn. Öyle yaptýysan yanlýþ yapýyorsun. Sattýysan bravo sana. Malýn yoksa tebrikler girmemiþsin iþte sorun yok malý olanlar düþünsün. Malýn varsa ve t. kaðýdý olarak görüyorsan neden aldýn? Yukardan aldýysan 8.48 de satabilirdin yada t. kaðýdý olduðunu anlayýnca çýkýp baþka kaðýda girseydin. Senin 1-2 yýldýr yorumlarýn hep ayný t. kaðýdý diyorsun, yorumda dememek gerek. Olabilir senin için t. kaðýdý dýr. Böyle düþündüðün bi kaðýdýn sayfasýna neden giren neden okursun neden yorum yaparsýn anlamýyorum. Beðenmediðim kaðýdý ne alýrým ne okurum ne yazarým ne de sayfasýna bakarým. Bütün yatýrýmým Ditaþta, beklentim daha yüksek ki aldým alýyorum düþerse param oldukça alacaðým. Eðer þirket hakkýnda bilgilerin duyumlarýn tavsiyelerin varsa faydalanmak isteriz ama sen sadece t. kaðýdý diyorsun. Celha alabilirsin, baþka hisse alabilirsin. Celhanýn çok iyi kaðýt olduðunu düþünüyorum ayrýca. Kimse yazmazsa böyle bir platform olmaz. Sende girmezsen zaten yorum görmez okumazsýn. Hisse düþtükçe gelip t.kaðýdý diyorsun. Buraya girip t.kaðýdý yazýp kimse almadýn mý istiyon, alanlar çýksýn mý istiyon. T.kaðýdýný ne niyetle yazýyon? Rahatlýyon mu yazýnca? Güzel yorum paylaþýmlarýný bekliyoruz. Ytd
Niðde'de 20.000 m²'si kapalý alan olmak üzere toplam 252.000 m²'lik bir alanda; deneyimli ve eðitimli 400'e yakýn çalýþanýyla üretim yapmakta olan DÝTAÞ, müþteri isteklerini zamanýnda karþýlayan tasarým kabiliyeti, saha þartlarýnda simüle eden prototip test tesisleri, modern ve yeni makine parký, esnek üretim prosesleri ile kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. 6 Sigma Kalite Yönetim felsefesiyle çalýþan DÝTAÞ, ISO 14001 çevre yönetim sistemi sertifikasý, ISO/TS 16949:2002 otomotiv tedarikçileri kalite sistemi sertifikasý ve Ford Q1 kalite sertifikasýna sahiptir ve ayný zamanda Türkiye'nin en büyük araç üreticilerinin "A" sýnýfý tedarikçisidir.
Akbaba gibi tüneme.. 5.80 den 8.50 ye gittiðinde neden ortaya çýkmadýn gýkýn çýkmýyordu.. Fiyat düþtü hemen çýktýn akbaba gibi, hadi yol al.. Benim sözlerim orta ve uzun vadecilere senin gibi kumarbazlar deðil.. Karel 160 lardayken senin gibi bir tip vardý adý gordongekkoy du bu senmisin yoksa.. Benim bildiðim 200 dönüm arazi üzerine kurulu 26000 m2 kapalý alaný olan devasa bir fabrikasý var.. sýrf arazisi 200 milyon civarý ediyor.. Kumarbazýn biriside tuvalet kaðýdý diyor..
Ýnþallah öyledir. Parsel sorgudan bulup maille sordum cevap vermediler sonra aradým bana fabrikanýn kurulu olduðu arsa var sadece dedi. Dedim bazýlarý 600 bin diyor parsel sorguda 115 bin görünüyor. Metrekare olarak cevap vermedi, dedim parselin yanýndaki parsel yada parseller bar mý? Yok dedi. Dedim yanýnda sanki parsele dahil gibi aðaçlý yerler var buralar Ditaþa ait deðil mi? Dedi zamanýnda biz aðaçlandýrdýk orayý hatta bundan dolayý bazý kamu kurumlarýyla mahkemelik olduk falan dedi. Yarýn bi daha arayýp soracaðým. Benim sorduðum Dilek hanýmdý þimdi deðiþti Süleyman bey çýkýyor þimdi telefona bakalým o söyleyecek mi? Dediðim gibi inþallah 252 dir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri