9 unda en geç gönderilmesi lazımdı diye biliyorum......
Gelmedi evet....
9 tane Kap bildirimi yapacak yerde önce faaliyet raporunu gönderseydiler ya....
Printable View
kötü şirket yoktur kötü yönetim vardır kardeşim cuma günü olan hareket günlükte flama vardı ya mal sattı biri bakalım açılınca belli olur 1.26 üstünde kalmalı nasip bakalim
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurumsal bir şirket gibi duruyor ama kurumsal şubelerde bu tür işlerin olmaması lazım. Umarım kısa sürede açılır.
Haberde bahsedilen iki şirket hakkında biraz bilgi buldum. Fena şirketler gibi durmuyor ama dardl e çare olur mu bakacağız.
Niyazi Önen Gıda San. A.Ş.
Türkiye’nin en büyük sandviç fabrikası Dudullu’da açıldı
DHA02.05.2017 - 11:50Son Güncelleme : 02.05.2017 - 11:51
Türkiye’nin en büyük sandviç fabrikası Dudullu’da açıldı
DHA
Flip
Yorum yazA
İstanbul, 2 Mayıs (DHA) – Soğuk sandviç markası Mr. NO, pazarını büyütmek ve yeni kategorileri geliştirmek için İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptığı yatırımla Türkiye’nin en büyük kapasiteye sahip sandviç fabrikasını açtı.
Niyazi Önen Gıda AŞâ€™den yapılan açıklamaya göre, Mr. NO ce Baricci markalarıyla soğuk sandviç üreten firma, Dudullu’da 6000 m2 kapalı alanda açtığı sandviç fabrikasıyla yılda 55 milyon adet sandviç üretecek. 2005 yılında Çanakkale’de Türkiye’nin ilk paketli sandviç üretimine başlayan Niyazi Önen Gıda A.Ş., son 5 yıldır her yıl ortalama yüzde 35-40 oranında büyüyor.
Sektörün en büyük, modern ve hijyenik tesisi olan yeni fabrikayla 118’i kadın olmak üzere toplam 179 kişilik yeni istihdam yaratıyor.
Türkiye’de ilk kez fabrika ortamında otomasyon ile yıllık 55 milyon adet sandviç üretim kapasitesi fabrika ile ilgili açıklama yapan Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, “Bugün Mr. NO markasıyla klasik, gurme, ciabatta çeşitleri olmak üzere toplam 14 farklı sandviç üretimi yapıyoruz" dedi ve ekledi:
"İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptığımız yeni yatırımla 6000 m2 kapalı alana sahip ve yıllık 55 milyon adet kapasiteli yeni fabrikamızın açılışını yaptık. Hedefimiz bu kategoriyi Türkiye’de büyütmek. Bunun için gerekli alt yapımız mevcut.
"Sektörün en yeni, modern ve hijyenik tesisi olan yeni fabrikamız Eylül aydından itibaren 118’i kadın olmak üzere toplam 179 kişilik yeni istihdam yarattı.
"Önümüzdeki dönemde bunu yüzde 10 daha artırmayı hedefliyoruz. Ülkemizin istihdam hedefine, Türkiye ekonomisine ve kadın işçi istihdamına katkıda bulunmaktan dolayı gurur duyuyoruz.â€
http://www.misterno.com.tr/tr/urunler/tumu
Dardenia A.Ş
http://www.dardenia.com/
Dardenia Hakkında
2011 yılında kurulan Dardenia, Türkiye'nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri! İlk yılında 130.000'in üzerinde İstanbulluya ulaşarak büyük bir beğeni kazanan Dardenia, deniz ürünleri fine fast-food kategorisinde de büyük bir boşluğu dolduruyor.
Dardenia, kısa süre önce hizmete giren 10. restoranı ile büyümeye devam ediyor.
30 yıllık Dardanel tecrübesiyle kurulan Dardenia, Dardenel’in ar-ge yatırımları ile geleneksel balık-ekmeği yepyeni bir lezzete dönüştürdü. Dardenia, enfes balık-ekmeği ve menüsünde bulunan diğer yenilikçi ürünleri ile uluslararası alanda, küresel lezzet markası olmayı hedefliyor.
Bu Muhterem! kişi çok rezil bir bilanço hazırladı. Şimdi haber pompalayıp çıkabildiği kadar çıkıyor. Öyle böyle değil borsa bu kadar muhterem bir kişi görmemiştir.
Öncelikle Cuma günü çok cüzi bir miktar hacmi oldu.Heralde patron 1 günde harcıyodur o parayı.
2.olarak dediğiniz seneryo gerçek olsa , bu günü tahta kapatarak boşa harcamazlardı.
3.olarak , mal çıkma derdi olsa "yakın izleme pazarından çıkmak için başvuru yapılmıştır" şeklinde bir açıklama yapılması yeterli.
Bir hissenin batmış olması sahibinin ******** olduğu anlamına gelmez. Olur işler kötü gider batarsın. 10 yıldır kötü bir gelişme öncesi ne kadar yalan haber varsa pompalamak sonra elindeki hisseleri ky ye satmak ayrı bir meziyet ister. Adam ülkerle masaya oturdum diyor. Anlaşamıyorlar. 3 ay boyunca haber pompalayıp hisseleri ky ya satıyor. Sonra anlaşamadığını açıklıyor. Bu 1.26 dan alanlar haftaya ne demek istediğimi anlayacaklar.
Az çok yazılarınızı hatırlıyorum ama bu kadar büyük bir meblağı kaybettiğinizi bilmiyordum.
Peki neden hala gözaltı pazarı hisseleriyle ilgileniyorsunuz. Gözaltına düşen şirketlerden belki 20 de belki de 30 da 1 ancak bu bataktan çıkabiliyor. Bu hisseyi bulmakta büyük şans gerektirir.
Bu arada şirketi arıyorum açan yok. Var mı ulaşabilen....
Manisali kardeşim, borsada olupta batan şirketlerden hangisinin patronu şerefli, bana bir tane örnek yazabilir misin?Benim takip ettiğim ve batan şirketler memsa,esems,ranlo ,feniş,egyo...bunların patronları şrzlğin bayrak taşıyanları...ha elbette tüm batan şirketler öyle değildir,amma borsadakiler maalesef ky düdüklemek için sıraya girmişker..spk da izleyici olmuş,çanak tutmuş..benim sadece esems te 100 bin liram gitti.
yazık oldu bu abimize abi sasa varken klnma veya katmr adese daha niceleri vakti zamanda keşke alsaydin vakti zamanında ama abi halks neden yükseldi bilgin var mi
Size ne desem boş yalnız haftaya burada ol. Beraber bakarız.
Ne demek istediğini tam anlamadım,şu an ki yükseliş suni mı diyorsun...ben zaten 3 ay sonrası için işaret ettim.eğer patron dürüstse, cuma günkü açıklaması gerçekleşirse hisse şubatta 10 lira bile olur...ama kandırmak amaçlıysa sürünmeye devam
..bu kadar basit..
ayın 9 unda finansal tablonu acıklamıyorsan bunun 2 nedeni var. 1 tablo cok kötü hisseyi belliyere tasıyıp cakacaklar . 2 tablo cok iyi cıkışı devam ettirmek için. hangisi görecegiz. benim beklentim. 2. yatırım tavsiyesi kesinlikle degil kendi görüşüm.çünkü göz altından cıkmak isteyecekler. yıl sonuna kadar 43 milyon dolarlık siparisi var.
Şirketle görüştüm. Bilanço bu akşam gelecek, yarın işleme açılacakmış...
9 aylık bilançoyu çok iyi beklemiyorum şahsen......
Çünkü 6 aylık bilançoda dolar kuru 4,57....
9 aylık bilançoda ise 6 lira civarı idi.....
Yani şirketin kur farkı gideri en azından 9 aylık dönem için çok fazla olacak.....
Geçen dönemin zararlarını da gözönünde tutarsak total zarar daha fazla olacaktır
İleriye dönük potansiyeli yüksek ama.....
Sayın manisalı hisseleri ky ye satıyorlar demişsiniz de ortaklık yapısı hiç öyle demiyor. Hisselerin %69 u patronda %31 piyasada. Bu nasıl satış. Borsada bir sürü şirket var işler kötü gitmeye başladığı anda %99 u nu piyasaya satarak arkasında bir enkaz bırakan.
Ben bu adamların kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. Öyle olsa şimdiye kadar o %69 luk hisseler ky ye geçmiş ve tahta kapanmıştı. Sadece bir borç sarmalına girmişler ve bir türlü çıkamıyorlar. Ama çabalıyorlar.
Adam daha ne yapsın eşinin üzerine olan iki şirketi bedelsiz olarak bu şirketin içine koyacak. Şirketleri az çok inceledim öyle iki sandalye bir masa şirketlerden değiller. İkisi de faal ve ciddi iş yapıp istihdam yaratan şirketler. Keşke bu şirketlerin mali tablolarına ulaşma şansımız olsa ama yok.
190.milyon civarında döviz yükümlülüğü görünüyor. Finansman giderleriyle birlikte bu dönem 60 milyon önceki 6 aylıkla birlikte de 100 milyon civarı net dönem zararı açıklayabilir. Ama bu zarar fiyatlanmıştır diye tahmin ediyorum.
Normalde böyle borçlu şirkrtlerle işim olmaz ama Cuma gün ki kap haberi şirket için umut oldu bence. bende bir şansımı denemek istedim.Hakkımız da hayırlısı artık.
.................
Eski bilanço...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5adc45da54.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi halks eslesme atar msin
özelden gönderdim kardeş...
Evet bilanço gelmiş. Net Dönem zararı -95.691.514 TL
niyazi çok dürüst bir iş adamı hanımına miras kalan para ile kurdu niyazi önen gıdayı şimdi çok karlı marka degeri çok yüksek olan dardenia yı da dardanelle birleştirmeyi düşünüyor baya akılca bir iş vala niyazi önen adamsın ama sende bende biliyoruzki daradnel şirketinde yüz delikçi bir elmansın sen yatrım tavsiyesi degildir
manisalı tebrikler ciğersiz adamın ciğerini ögrenmişşin yatırım tavsiyesi değildir ben seni bir an dardanelin muhasebe müdürü zannettim şirketi çok iyi tanıyorsun yatrım tavsiyesi degildir
TRADARDL91A3 Osman Niyazi Önen Longulf 14.425.000 bu fona 2013 yılından beri bukadar lot niye ipotek veriildi bu fun kim ingiliz merkezli bir fon niyazi bey çok dürüst ahlaklı bir iş insanı oldugu için mi bu fon borç verdi şirket yatrım tavsiyehsi degildir
1 Ocak 2018 - 30 Eylül 2018 hesap dönemine ait konsolide finansal tablolar 09.11.2018 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile
onaylanmıştır. Genel Kurul’ un konsolide finansal tabloları değiştirme yetkisi vardır.
Sermaye Yapısı
Grup’un, Osman Niyazi Önen tarafından sahip olunan paylarının Merkezi Kayıt Kuruluşu’ndaki durumu 30 Eylül 2018 tarihi
itibarıyla durumu aşağıdaki tablodaki gibidir:
Grup’un MKK Kayıtlarındaki Hisse Durumu
İsim Ünvan RehinliOlduğuYer Bakiye
TRADARDL91A3 Osman Niyazi Önen Vakıfbank 1.608.635
TRADARDL91A3 Osman Niyazi Önen Tekstilbank 3.352.000
TRADARDL91A3 Osman Niyazi Önen İşBankasıŞişliŞubesi 2.050.000
TRADARDL91A3 Osman Niyazi Önen TMSF Emlakbank 1.544.100
TRADARDL91A3 Osman Niyazi Önen RCT Varlık 1.496.500
TRADARDL91A3 Osman Niyazi Önen Longulf 14.425.000
TRADARDL91A3 Osman Niyazi Önen Kent Faktoring 1.500.000
TRADARDL91A3 Osman Niyazi Önen - 10.576.998
MKK kayıtlarındagörünenhissetoplamı 36.553.2
balıkadam şimdi niyazi ızgarada kalkan yemegi ısmarlamıştır sana yatrım tavsiyesi degildir
Sözleşme Uyarınca
Vadeler
30 Eylül 2018
Defter
değeri
Sözleşme
uyarınca nakit
Çıkışlar toplamı
(I+II+III)
Vadesi
Geçmiş
3 aydan
kısa(I)
3-12 ay arası
(II)
1-5 yıl arası
(III)
Banka Kredileri 190.562.560 190.562.560 0 0 53.337.352 137.225.209
Beklenen Vadeler
Ticari Borçlar 106.254.251 110.093.339 42.540.136 36.452.422 25.919.706 5.181.075
Diğer Borçlar 16.944.337 16.944.337 0 0 15.777.298 1.167.039
Diğer Finansal
Yükümlülükler 3.994.292 3.994.292 0 0 3.994.292 0
Toplam yükümlülük
Sözleşme Uyarınca
Vadeler
31 Aralık 2017
Defter
değeri
Sözleşme
uyarınca nakit
Çıkışlar toplamı
(I+II+III)
Vadesi
Geçmiş
3 aydan
kısa(I)
3-12 ay arası
(II)
1-5 yıl arası
(III)
Banka Kredileri 136.939.039 136.939.039 - - 27.979.274 108.959.765
Beklenen Vadeler
Ticari Borçlar 73.237.199 74.475.208 16.329.105 26.282.197 24.903.115 6.960.791
Diğer Borçlar 13.630.918 13.630.918 11.432.716 2.198.202
Diğer Finansal
Yükümlülükler 37.440.599 37.440.599 - - 37.440.599 -
Toplam yükümlülük 261.247.755 262.485.764 16.329.105 26.282.197 101.755.704 118.118.758
balıkadam balıkadam şu an forumda Avatarı batık batık şu an forumda niyazi öpmeye doyamadı yakında spk da onu öper
la ne oldi size kayboldiniz yoksa kilçilmi yuttiniz
Bu hisseyi 8 yıldır takip ederim, en azından diğer dün yazdığım hisselerden daha iyi...arasıra gözaltından çıkış için başvurduk diye haber salar,onun etkisiyle 30,50 kuruş yukarı sonra,bir aşağı yine...ama önceki yazılarımda görebilirsiniz bu adam şirketi için uğraşıyor.eplasın patronu gibi hisseyi nasıl aşağı indirebilirim diye uğraşmıyor.
Bu arada hiçbirinizi hatırlamıyorum.eski nickim selimtez di,belki tanıyan vardır. Selâmlar
Cepten bakiyorum yazdiklarin karışık karışık düzensiz yazi şeklinde göründüğü için pek birşey anlamiyorum ama sanırım rehin hisselerden ve bilanço rakamlarindan bahsediyorsun.
Sana açık konuşayım hissenin geçmişi beni çok ilgilendirmiyor ama yıllardır gözaltı pazarında olan şirket halen batmiyorsa bence bu bir başarıdır.
Bu adamları sizin kadar tanımlayabilirim ama Patronun şimdiye kadar elindeki %69 hisseyi kote ettirip bir kaç güzel haberle boşaltmamasi da benim için önemli bir iyi niyet göstergesidir.
Haa bu hisseyi almaya hiç niyetim yoktu ama son gelen haber gerçekten şirket icin çok önemli bir umut ışığı oldu bence ve kesinlikle batsa da beni üzmeyecek bir miktarla giriş yaptım. Nasibimizde varsa ekmek yedirir yoksa da onemli degil. 45 gün içinde herşey belli olur.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balığın hafızası çok kısadır
Niyazi balık avlar
Adam her 3 ayda bir aynı numarayı çekiyor her defasında ağları balıkla doluyor
Bakınız bu muhterem beyefendi mr NO gıda ve Dardenia yı sizden çaldığı paralarla Dardanel in içini boşaltarak kurdu
Bu muhterem beyefendi NO gıda ve Dardenia yı dardanel e devretmeyecek
Sadece biz çok şikayet ettiğimiz icin spk ya numara çekiyor
Adam 2.60 dan beri hisseyi satıyor
Ama elinde satamadığı rehinli hisseler var
Hiç birşey bilmiyorsanız daha önce yazdıklarımı okuyun
Ama her defasında başka balıklar geliyor ve ben onlara anlatmaktan sıkıldım
Ey muhterem...
Sen mr NO ve Dardenia yı elinde kalacak sanma...
Dardanel yoksa onlarda yok....