Zaten o bir kuzenin evindeydi, kuzenler 2 tane öbür kuzen ziyareti beklese de olurdu! :he:
Gelelim esas noktaya, sahile çay içmeye gidelim dedin yahu, ırakı değil! :kahkah:
Reha GAYA yalan atmaz, boş laf sallamaz! :yes:
Printable View
Çok şükür ''MALUM ŞAHIS'' dışında, ayağımız toprağa basmadı, Bizansta! :yes:
Herkes ''SADRAZAMIN SOL TARAFININ'' Bizansa geldiğinin farkındaydı! :dvr:
Takma kafana,
Terasta rakı borcum olsun sana...
seneye eylül gibi beklerim...
Çok şükür, Bostancı oto sanayisinde tamirhanede, soğukta uyumaktan kurtulduk! :yahoo:
Dedeman medeman deye sallamak kolayda, gerçek hayat hiç öyle değil, dötüm dondu orada! :yes:
ben kaçar, sabah 8.45 de kalkılacak..
10 da toplantıda olmam lazım...
13 de belediyede...
16 da, mimarla...
yarın ful doluyum...
Sn. Malum Sahıs telefon etti, 7-8 dakikaya Dedeman oteldeyim deye! :notr:
Buyur gel dedim, emme ben Bostancı sanayi sitesinde tamirhanede kalıyorum! :agla:
Nasıl atlamışım ranzadan, göte bir don sırta bir deri ceket geydim, fırladım! :yes:
Pat pat Dedeman otelin lobisine daldım nefes nefese, adam gibi lobiden çıktım! :he:
Adamnığı, o gün de kurtardık! :kahkah:
Bugunki değerden bizi ancak çeaş-kepez tahtası açılması mutlu eder.. benim ozaman 40 lot kepez elektrik , bugunun parasıyla 3 milyondan fazla yapar. Ben şimdi ogunun parasıyla 40.000 lirayı kabul edermiyim. Mezara kadar batsın gitsin..Dalga geçilmemiş oluruz..
Ne içiyor bunnar, o zamanlar 3 trilyonun varmıydı dümbük? :notr:
Tarihi atayım, MART ayında bir gözden, bir de dötten fotoğrafını yolla binanın. :yes:
Ben size, ne zaman teslim edilir söyleyeyim! :kahkah:
Dolarda Yükseliş
:agla::agla::agla:
Afiyet olsun sofra.....
Sofradaki çoğu dostum benim boşnak asıllı olduğumu bilir.
Bu zamana kadar '' Kusturmalı boşnak saksosu '' diye birşey duymadım. Ama kansızın biri kendince hakaret lafı diye kullandı.
Boşnaklar asil insanlardır, bu sözü havada bırakmaz. Kusturana kadar sakso çektirir yada ölene kadar mokoko yapar.
Beyaz Tv'den atıldı , Sabah'dan da kovulmuş diye duydum. Hakkinda suc duyurusuda yapılmış , rtuk'de ciddi ceza verecekmis artik hükümetin desteğini tam olarak yitirdi.. Ağzından cikani kulağı duymadan saçma sapan laf ediyordu en sonunda altindan kalkamayacagi lafı etti ve gitti.
bende buraya yazmak zorunda kaldım, itibar veremiyorum zaten ihtiyaçta yok ama tebrik etmek istedim özel mesajı da kapalı patronun tebrikler patron. ii geceler herkese bu arada.. afiyet olsun damnatannara (bu iletiyi az önce yarışma sayfasına yazmışım daha başlamadık emme zar zor sildim yinede :)
Fazla ciddiye almayın,delikli kuruşla satın almayacağınız adamları..
Asap bozmak yok,''güzel günler göreceğiz,güneşli güzel günler''
Afiyet olsun sofra.
https://i.hizliresim.com/Ma4OG1.jpg
Levhayı gördüğün zaman uzaklaşıyorsun,sorun kalmıyor..:yes:
bu akşamki mevzunun kaynağını göremedim ya da bulamadım ama böyle kelimeler kullanılıyorsa cidden bu kadar meşakkette kafaya yük etmemek gerek saygılarımla
Yıllardır bu ********liğe çanak tutanlar da aynı bokun soyu..
Gemi azıya alıncaya kadar kimse çüş demedi ama,olsun bu da bir şeydir,geride kalan ********ler belki ayara gelir.
Yalnız bu salak ''Attırmalı veya fışkırtmalı boşnak saksosu'' diyeceğine, geri zekasıyla yumuşatıp ''Kusturmalı'' dedi!
Ahali de ohaaa... ne lan bu dedi, böyle bir çeşit gören yok, saksoyu kendi çekti!
Hamdi bey de gitmiş, dolar topiğinde dikeliyor! :yes:
Bu saatten sonra dolar, fazla un bırakmaz geç kaldı, ne yapacaksa dolarlan? :kahkah:
İyi akşamlar afiyet olsun sofra
Yılmaz Güney Umutsuzlar
https://www.youtube.com/watch?v=hyuR_D_71xY
Türk sinema tarihinde beni en çok etkileyen sahne....
Bazı şeylerin değişmemesi insanı kahrediyor...
Ayak olması gereken baş olunca, ağızı yerine G.tü konuşunca yapabildiği namuslu insanlara sadece çirkef atmak..
Az sayıda Boşnak arkadaşım var hepsi de adam gibi adam, insan gibi insanlar.....:rules: