Sayfa 84/1001 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Rakı Sofrası 10

1. Afiyet olsun sofra.....

Sofradaki çoğu dostum benim boşnak asıllı olduğumu bilir.

Bu zamana kadar '' Kusturmalı boşnak saksosu '' diye birşey duymadım. Ama kansızın biri kendince hakaret lafı diye kullandı.

Boşnaklar asil insanlardır, bu sözü havada bırakmaz. Kusturana kadar sakso çektirir yada ölene kadar mokoko yapar.

Beyaz Tv'den atıldı , Sabah'dan da kovulmuş diye duydum. Hakkinda suc duyurusuda yapılmış , rtuk'de ciddi ceza verecekmis artik hükümetin desteğini tam olarak yitirdi.. Ağzından cikani kulağı duymadan saçma sapan laf ediyordu en sonunda altindan kalkamayacagi lafı etti ve gitti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by FIRTINA Yazıyı Oku
    Afiyet olsun sofra.....

Sofradaki çoğu dostum benim boşnak asıllı olduğumu bilir.

Bu zamana kadar '' Kusturmalı boşnak saksosu '' diye birşey duymadım. Ama kansızın biri kendince hakaret lafı diye kullandı.

Boşnaklar asil insanlardır, bu sözü havada bırakmaz. Kusturana kadar sakso çektirir yada ölene kadar mokoko yapar.
    kuyruk acısı vardır ..biri kusuturdu demekki ..boşver
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

bende buraya yazmak zorunda kaldım, itibar veremiyorum zaten ihtiyaçta yok ama tebrik etmek istedim özel mesajı da kapalı patronun tebrikler patron. ii geceler herkese bu arada.. afiyet olsun damnatannara (bu iletiyi az önce yarışma sayfasına yazmışım daha başlamadık emme zar zor sildim yinede
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

5. Fazla ciddiye almayın,delikli kuruşla satın almayacağınız adamları..

Asap bozmak yok,''güzel günler göreceğiz,güneşli güzel günler''

Afiyet olsun sofra.
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,557
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Beyaz Tv'den atıldı , Sabah'dan da kovulmuş diye duydum. Hakkinda suc duyurusuda yapılmış , rtuk'de ciddi ceza verecekmis artik hükümetin desteğini tam olarak yitirdi.. Ağzından cikani kulağı duymadan saçma sapan laf ediyordu en sonunda altindan kalkamayacagi lafı etti ve gitti.
    Beyaz tv de elinde pvc boruynan bi fotosu va...
    Muhtemelen o pvc yi ona monte edelle gibimime geliy...
    Bide cimbizlamisla lafimi diy... Pes yani...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

7. Levhayı gördüğün zaman uzaklaşıyorsun,sorun kalmıyor..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

bu akşamki mevzunun kaynağını göremedim ya da bulamadım ama böyle kelimeler kullanılıyorsa cidden bu kadar meşakkette kafaya yük etmemek gerek saygılarımla
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

Sayfa 84/1001 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •