olumlu etkileyebilir..zaten bende bugün yukarı bekliyordum işallah bugün bari yuzumuz güler...
Printable View
yauf bu antenna neden 8,80desteğini kırdı bilen varmı???şirket merkezininde değişmesi bir işe yaramadı..hayırlısı bakalım..düştükçe toplıycam bu hisseyi...
Haberler geliyor ama görmezden geliniyor.hisseye hemen satış yönünde baskı uygulanarak önü kapatılıyor. Eğer bir spek maldan çıkmak isterse bu tarz haberler geldiğinde önce sert bir yukarı hareket yapar sonra bir süre aşağı kademelerin dolmasını bekler ardından sert bir aşağı hareketle Hatri sayilir miktarda lotunu elden çıkarırdı.ama bu hissede amaç farklı.bilincli olarak eksi yazdırılan bilanço hisse temmuzda b grubuna geçmeden önce hisseye gelebilecek muhtemel ilgiyi azaltmak amaçlı.2 gün önce kapanışa doğru 8.90 da bekleyen 3000 lot alıcıya mal vermeyenler ertesi gün sabah ilk dakikalarda 8.85 e satış yazıyorlar.dun 8.80 de bekleyen 4000 lot mal vermeyenler bugün sabah ilk dakikalarda 8.73 e kadar 7000 lot satış yapıyorlar.dun akşam 18 ile bu sabah 10.20 arasında sirketde ne degistide dün daha yüksek fiyatlardan verebilecegin mali bugün bu fiyatlardan veriyorsun.hersey bilinçli.spek sağ cepten sol cebe hisseleri yer değiştirirken arada hisseden sıkılan küçük yatirimcininda malını alıyor.yaptigi bu presle hisseyi kademeli olarak aşağıya çekiyor.8.50 lere kadar bu satış baskısı devam ediyor.sonra bir süre bekledikten sonra aniden sert yukari hareket yapıyor 10.lu fiyatların üzerine atıyor kendini.bu hareketler borsadan bağımsız olarak tekrarliyor .sirket yonetimiyle birlikte ortak hareket eden speklerin bizden 5 adim onde olmasindan dolayi hep onlarin borulari ötüyor.bilanconun ne kadar geleceginden tutun ne zaman gonderilecegine kadar herseyi cok onceden haber aliyorlar.yatirim tavsiyesi değildir.
İlgiyle takip ediyorum yorumunuzu :)
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Ergün ÇİÇEKCİ'nin medya mensuplarıyla yaptığı bilgilendirme toplantısı temmuz başı gibi Amerikaya ilk ihracatlarını gerçekleştireceklerini belirtiyor..Bu yıl 35 trilyonluk ihracat rakamı hedefleniyor. Demekki Stokların bu derecede yüksek olmasının sebebinin yeni pazarlara açılacak olmamıza ve hedeflenen ihracat rakamına ulaşmak amaçlı olduğunu düşünebiliriz. Spek kağıdı dün gene baskılayarak eksi kapatmayı başardı.Speğin Eski hareketlerinden bazı günler ufak artı kapatsada muhtemelen kademeli olarak 8.50 li fiyatlara kadar hisseyi çekmeye çalışacağını düşünüyorum..Bu durumu sadece farklı bir spekülatörün hisseye ilgi göstermesi bozabilir.Haziran ayında verilecek temettü,temmuz ayındaki grup değişimi olacak olması belki bazı spekülatörlerin dikkatini çekebilir.Dün philip capital üzerinden 10000 lot alım yapıldı..Çok fazla bizim tahtada görmediğimiz bu aracı kurum belki de farklı bir spekülatörün ayak sesleridir...Bakalım devamı gelecekmi..Hayırlı cumalar..
daha nasıl beklentiler olması nasıl haberler gelemnesi lazımdırki bu hisse yukarı tırmansın.baskı baskı nereye kadar .:)
neden hissede işlem olmuyor???tahta mı kapalı yauf...??
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6176d39204.jpg
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aktifinden fazla fiyat veriyorum satan yok. Hayırdır. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
arolsun sayende 8,90oldu ellamın kaadııı...
eferin kırdık gidos flamayı...9,03 oldu ....derinlik alalım mı????
Hissede güzel hareketler oluyor.danisikli döğüş değilse 8.90 dan birileri ısrarla yüklü miktarda mal alıyor.birileri de satıyor.alislar 5000 er lot şeklinde bir kişi tarafindan.satislar parça parça yapılıyor.ins hisseye yeni bir spek ilgi duymaya başlamıştır ve lot savaşları başlar yakında.bakalim philip capitalmi gene.y.t.degildir.
Birileri 30500 lot cuk alım yapmış. Hem de hic satmadan. Kilciksiz. Zarar açıklayan firmada ne ışık gördüler acaba?[emoji47] [emoji38] [emoji53] YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
günaydın profilciler gözünüz aydın kamayı kırdık yukarı...9,16:)önumuz açık artık..
Kama/Flama herşey tamammı şampiyon....
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaka bi yana sanki tahtaya yeni bir by geldi!! Kademeleri 3000/5000 dolduruyor.. Sen ver ben her kademeden alırım der gibi.. Tabi buda bir danışıklı iş değilse....
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benzer durum pimaşta da mevcut.... izleyelim....
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...01f878aaa1.jpg
Hadi koçum bugün senden bir patlama bekliyorum:cool: yatırım tavsiyesi değildir...
Sadece takaslara bakıyorum günlerdir. Gördüğüm şey şu: ne yaptığını bilen biri ya da birileri dümene geçmiş nihayet. Spek gibi spek yani. Kademeleri güzel okuyor 1 verip indiriyor inince 3 alıyor. Olması gereken de buydu zaten. Sonuç olarak topluyor. Naçizane görüşüm budur. 9.xx lu fiyatlardan da epeyce alım oldu. Nerden bulursa alıyor. Yeterki satan olsun. Spek demek acelesi olmayan demektir benim literatürde. Temmuzda ve daha sonrasında hesapları var belli ki. Hayırlısı bekleriz be abim. Yeni yeni aracı kurumlar görmek de ayrı bir güzel hissede. Oyak,philipcapital,ak ve global toplama için kullanılıyor. Çıkmasını istemiyor bir de. Çünkü zaman var daha. Ve toplayabildigi kadar toplamalı. Onun vazifesi bu. Biz daha uzun zaman buralardayiz. Bunlar benim kendi görüşlerim elbette. YTD
senin yapcağın işin ben taaa ellerinden öpem ....daha fabrika açcaz nere gdion
6 aylik blancoda kar iyi gelirse ziplar.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b88930098a.jpg
Yayı iyice ger ki ok o kadar uzağa gitsin. Teknik olarak vakit daraldı diyor çizgiler. Ben önünden çekildim. Atış serbest. Yolu açık hedefi gökler olsun. YTD
Iki ileri bi geri valla gina geldi coktan 9un ustune atmaliydi
Sent from my iPhone using hisse.net
Kar payı dağıtacağıni açıklayan şirketler, ödeme tarihi ve miktarları ( son güncellenmiş hali )
https://i.hizliresim.com/Eg75Pz.jpg
Haziranda verilecek temettunun tam tarihini bilen var mi? Bir de temettu sonrasi hisse nasil davranir deneyimi olan yazabilir mi?
Kisimoto sorularının cevaplarını bende merak ediyorum. ..
vay be kaç gündür tek kelime yazan yok..ilginçmiş. iyice öldürmüşler hisseyi.....pztesi bi hareket gelirmi acaba??
Artik kosemize cekildik bekliyoruz eninde sonunda artacak olumsuz hicbir durum yok
Bu hisse ıyı kar ederse şu anki fıratın üzerine çıkar
ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Facebook ve şirketin internet sitesinde haberleri takip edin. Olanları daha iyi yorumlarsınız.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu nasıl bir işlem ayıp yahuu ...ytd