Sayfa 84/470 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 3755 madde; 665 - 672 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. Sadece takaslara bakıyorum günlerdir. Gördüğüm şey şu: ne yaptığını bilen biri ya da birileri dümene geçmiş nihayet. Spek gibi spek yani. Kademeleri güzel okuyor 1 verip indiriyor inince 3 alıyor. Olması gereken de buydu zaten. Sonuç olarak topluyor. Naçizane görüşüm budur. 9.xx lu fiyatlardan da epeyce alım oldu. Nerden bulursa alıyor. Yeterki satan olsun. Spek demek acelesi olmayan demektir benim literatürde. Temmuzda ve daha sonrasında hesapları var belli ki. Hayırlısı bekleriz be abim. Yeni yeni aracı kurumlar görmek de ayrı bir güzel hissede. Oyak,philipcapital,ak ve global toplama için kullanılıyor. Çıkmasını istemiyor bir de. Çünkü zaman var daha. Ve toplayabildigi kadar toplamalı. Onun vazifesi bu. Biz daha uzun zaman buralardayiz. Bunlar benim kendi görüşlerim elbette. YTD

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.

2.  Alıntı Originally Posted by Meddah1 Yazıyı Oku
    Sadece takaslara bakıyorum günlerdir. Gördüğüm şey şu: ne yaptığını bilen biri ya da birileri dümene geçmiş nihayet. Spek gibi spek yani. Kademeleri güzel okuyor 1 verip indiriyor inince 3 alıyor. Olması gereken de buydu zaten. Sonuç olarak topluyor. Naçizane görüşüm budur. 9.xx lu fiyatlardan da epeyce alım oldu. Nerden bulursa alıyor. Yeterki satan olsun. Spek demek acelesi olmayan demektir benim literatürde. Temmuzda ve daha sonrasında hesapları var belli ki. Hayırlısı bekleriz be abim. Yeni yeni aracı kurumlar görmek de ayrı bir güzel hissede. Oyak,philipcapital,ak ve global toplama için kullanılıyor. Çıkmasını istemiyor bir de. Çünkü zaman var daha. Ve toplayabildigi kadar toplamalı. Onun vazifesi bu. Biz daha uzun zaman buralardayiz. Bunlar benim kendi görüşlerim elbette. YTD

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
    abi şirketin durumu ortada bukadar işlem hacimleri ayıp oluyor.kısa zamanda keskin hareketler yapacak ...ytd

senin yapcağın işin ben taaa ellerinden öpem ....daha fabrika açcaz nere gdion

4. 6 aylik blancoda kar iyi gelirse ziplar.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yayı iyice ger ki ok o kadar uzağa gitsin. Teknik olarak vakit daraldı diyor çizgiler. Ben önünden çekildim. Atış serbest. Yolu açık hedefi gökler olsun. YTD

7. Iki ileri bi geri valla gina geldi coktan 9un ustune atmaliydi

Sent from my iPhone using hisse.net

8.  Alıntı Originally Posted by kisimoto Yazıyı Oku
    Iki ileri bi geri valla gina geldi coktan 9un ustune atmaliydi

Sent from my iPhone using hisse.net
    hacı 9 üstü oolsa ne yazar . hikaye çekip durayi .umudumuz kırılımaya başlıyor ben sert hareketler bekliyordum .spek uyumaya devam.ytd

Sayfa 84/470 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •