ky satmasın sıkıntı olmaz açık ve net millet sattı gülüm şimdi bile kademeler full satış açık satan buradan yerine çok basit koyar
Printable View
ky satmasın sıkıntı olmaz açık ve net millet sattı gülüm şimdi bile kademeler full satış açık satan buradan yerine çok basit koyar
ben ne diyorum millet ne yapıyor bunlar sattıklarını alacak mal vermeyin yukarı çıkar verirseniz zarar ile ayrılırsınız bu kadar basit
Vallahi 19'dan daldım .. büyüklerin maliyeti buradan yukarda biliyorum , illaki kendi maliyetlerinin üstüne çekecekler artı kâr edip satacaklar.. tabi benim görüşüm..
yatırım tavsiyesi değildir
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kıpraşıyor yukarı doğru
Limana yanaşanı gerdiriyorlar .durup dururken 2500 tl girdi
Banada 5000
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TLMAN,DZY - 26.01.2018 18:05:05 - KAP
***TLMAN* *DZY*** DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***TLMAN******DZY*** DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler [TLMAN]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
25.01.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.'nin halka arzına ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan İzahname'nin 27.4. Yatırımcıların karar verme sürecinde etkili olabilecek diğer bilgiler başlığı altında yer alan "Günlük Alım Emri Taahhüdü" bölümü çerçevesinde halka arz fiyatı olan 15,50 TL, 26.01.2018 tarihinde Borsa'da geçerli taban fiyatın altında kaldığından Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.'nin 26.01.2018 için 420.000 adet günlük emir girme yükümlülüğü yerine getirilmiş sayılmıştır.
bundan sonrası bize ait degildir ALLAH kurtarsın.karanlık odaya giriş 82 çıkış 75 süper secim yapmışım
bundan sonra Karadeniz e ayak basmam
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıklama yapabilecek üstat varmı acaba kap haberine
P.tesi taban 15 tl. Halka arz fiyatının altında kalıyor ozaman 420.000 adet alış mi yapacak pazartesi gunu
Yani mealen diyorki eğer mal 15500 altına gelseydi 420 bin alış girerdim ama bugün bu fiyat zaten mümkün değildi dolayısıyla bende alış emri girmedim.beni bağlayan bir durum yok diyor
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...020bffb135.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b31cfcad13.jpg
LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkatli okursanız 420 bin alış emrini o gün için borsada geçerli TABAN fiyat halka arz fiyatının üzerinde olduğu için girilemedigini soyluyor
Bende öyle anladım dostum
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Giren bişey var oda ky ye
77 den 350 adet aldım pazartesi açılışta satacam hiç güven vermedi
Keşke 21 den satsaydım 19 dan vedalaştım kalanlara bol şans
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25 tl ye gelince satarım. Buradayız bakalim
7 katlı talep gelen bir hissede ekmek yemezsem bir daha halka arza girersem diksinler beni....ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük konuşma hocam [emoji3]
Ben her halka arzda buradayım...
Safkardan ve bundan sonra sıra enerji sa ve şokta...
Hatta Şok ta uzun kalmayı düşünüyorum
Bu ülkenin koskoca başbakanı bile çıkıp tv kanallarında bu hissenin 7 kat fazla arzla işlem gördüğünü söylemesi esas spekülatif harekettir....
İmam bunu yaparsa cemaat s..... si lazım ki şimdi odurumdayiz hepimize çok geçmiş olsun dostlar....
İyi verdiler elime bana. Artık unutacaz bunu mecbur. Belki çıkar bi ara. YTD
Herkes herşey bitmiş gibi konuşuyor anlamadım
Bu adamlar zaten iskontolu 15.5 dan almadılarmı zaten kim diyo zararına satıyorlar diye 15.51 kadar verseler zararları yok ama,tabi dün ortalamaları biraz yükseldi tahminim en fazla 17.50 ye kadar mal çakabilirler.Ytd.
Trabzon bir liman ben bir gemi ...hikayesi oldu
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Google yaz halka arz talep toplama diye...
Güvenim giderse biter bende...
Halihazırda uygun fiyatta aldıysanız bence iyi bı kara çıkmalısınız...21 den satsam 200 fazlam olacaktı..ama fit oldum... hakkımızda hayırlısı..buradan kazandım çok şükür ama hala Tüpraş canımı yakıyor...
Orayı egale etmek için çabalıyorum....
Bence bu kağıt temettü lere yakın alınır temettü den sonra satılır..
15.50 halka arzda 550 lot toplamda 19.80 maliyet ptesi hacime ve harekete göre beklerim....ytd
Bu bana da iyi ders oldu, bugün kademelere baktıkça kağıdın güvensizliği tokat gibi yüzüme çarptı,zarar, ederek bir daha sığ tahtalara bulaşmaya tövbe ettim..
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.