Sayfa 73/571 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 577 - 584 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by as1 Yazıyı Oku
    An itibariyle -%5
    tavan tavan tavan deyip millete mal aldıranlar güzel dua okunuyor size şu mübarek cuma günde... Hani pazartesi ye kadar tavandı...
    Arkadaşlar bunu neden yazdım milletin gazına gelmeyin kağıt şimdi eksi bir saat sonra artı olabilir bu kağıda ihtiyaç olmayacak paranızı kullanın derim...
    sözüm meclisten disaridir. bu forumda okudugu yazıyla hisse, varant, bitcoin v.s. alan adam, hayatı boyunca kaybetmeye mahkumdur.

her zaman söylendiği gibi, nasil ki buradaki bir yorumdan yola çıkarak yapilan yatırım sonrasında para kazanıldığında o yorum sahibine kazandığınızdan pay vermiyorsaniz, zararinizda da sikayet etmeye hakkınız olmaz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Adel1903 Yazıyı Oku
    siz galiba Amerika'yı yeniden keşfediyorsunuz, borsada işleyiş bu değilmi

isminin hakkını vereceklerdir patronlar , başbakanımıızn bile gündeminde olan bi halk arzda böyle oyunların bi anda olacağını düşünmüyorum açıkcası,,,ytd
    Asil onlar konusurken dikkat etmek gerek. Afamin arkasinda devlet var demek. Olasi olumsuzlukta ceza verecek olamazzzzzz
    twitter/borsasihirbazi

3. bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü misali niye fazla hızlandı bu

4.  Alıntı Originally Posted by denizinmartisiyim Yazıyı Oku
    Arkadaşlar malda değilim takibindeyim ama sizi bi hususta uyarmak isterim eğer ki is yatırım
    kâğıtta ağırlığını artırmaya devam ederse o kağıt iflah olmaz söyleyeyim,
    yinede YTD diyelim

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    iş yatırım genelde ky dir. Tatminini bekleyen arzuların hayaliyle kolay yoldan zenginliğin rahatın ümidiyle millet böyle soyuyolar köşeyi dönmeyi isteyenleri .
    Sabır insanı maksadına çabucak ulaştırır.
    Sabır ferah ve neşenin anahtarıdır.

5. bilançosu ne zaman yayınlanır bunların bilgisi olan var mı

6. Arkadaşlar takas paylaşır mısınız ?

Alıntı Originally Posted by mrasen Yazıyı Oku
    İlk kez yorum yazıyorum.
    Daha önceki yazılanları kısmen okudum.
    Foruma geçmişte çok yazardım. Herhalde 5-6 sene geçmiştir üzerinden.
    TLMAN hissesi aldım. 6 kat talep gelmedi yukarıdan satalım diye oyun oynadılar şeklinde gördüğüm yorumlar var.
    Hayal dünyası yüksek bir bakış açısı.
    Şirketin temettü verimini diğer THY EKGYO ile kıyaslayıp 3 kat 6 kat şeklinde yorumlar yapanlar var. Onlar konuyu muhtemelen anlamamışlar. Ortada bir firma var ve 15 yıl sonra boyle bir şirket olmayacak.
    Bu hisseyi 15 yıl vadeli bir TAHVİL gibi düşünmelisiniz. Anapara ödemesi olmayan bir tahvil.
    Yabancı girerse ifadelerini de görüyorum.
    Komik olmuş.
    Son olarak bu kağıdın net indirgenmiş değeri (yıllık %7 reel büyüme ve %15 iskonto oranına göre) hisse başı 19 TL.
    %15 iskonto oldukça makul. %10 lar civarında bir enflasyon var çünkü
    %5 lik risk primi son derece normal
    Saygılar sunuyorum
    bu forumdaki 2. yazım
    TLMAN hissesini kısa vadeli al-sat amacı ile alıyorsanız, fiyatın dalgalanmasından nasiplenebilirsiniz
    Benim gibi bir hisseyi alıp en az 3-5 yıl elinde tutacaklar için alınması gereken değeri 15,50 TL
    (ilk yazımda belirtmiştim) bu kağıdın olması gereken değeri (al ve tut için) 19 TL
    Halka arzdan çok az hisse düştü (yaklaşık 100 adet kadar). Dün 21.20 de sattım
    Ne zaman ki 19 TL altına inerse, satmamak üzere biraz alıp kenara koyabilirim.
    kademeli bir şekilde 15,50 ye kadar (Maksimum alacağım miktar da 1000 lot)
    Son düzenleme : mrasen; 26-01-2018 saat: 12:28.

8. LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 73/571 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •