Albayraklar taahhüt ettikleri hisseleri neden 2 gündür almamışlar anlamadım. Yükseldi diye mo alıyorlar, düşünce toplu mu alacaklar?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Albayraklar taahhüt ettikleri hisseleri neden 2 gündür almamışlar anlamadım. Yükseldi diye mo alıyorlar, düşünce toplu mu alacaklar?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün söyledim deniz satmasın tavan olur dedim sattı ve olmadı yarın içinde aynısını söylüyorum.deniz satmasın söz verdikleri desteği tahtaya atsınlar tavan olur.millet huzurlu bir hafta sonu geçirir.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Deniz resmen dogradı tahtayı bugün ya harbiden. Yarın mübarek gün %17-%18 yapsa yine duacı olsak haftasonu rahat bi uyku çeksek ne güzel olurdu dimi ama? Yarın %kaç primle açar tahmininiz nedir
adamlar tarih vermiş mi en son şu tarihe kadar alacağım diye.benim bildiğim taahhüt tarih içerir
Albayrak Grubu’nun halka açılan ikinci şirketi olan ve paylarının tamamının yurtiçi yatırımcılara satıldığı Trabzon Limanı için ayrılan 65.1 milyon TL kaynak ile önümüzdeki 10 işlem günü boyunca günlük alım emri uygulanacak.
10 gün boyunca günlük alım emri yapcaz diyor albayraklar o zaman şöyle ki bu hisse 10 gün eksi yüzü görmeyecek?? Dogrumu anlıyorum buradan. 10 gün kaybetmek yok mu?
Yer İmleri