Vali ve saz ekibi operasyon yapacakmış. Rezilliğe bak.
Printable View
Vali ve saz ekibi operasyon yapacakmış. Rezilliğe bak.
Operasyon olmadan olacağı çıkıyor.:)
böyle saçma-sapan haberler hissenin hareketini engelliyor. borsa gündem şirketten sitesine reklam alamadığı için iftira atıyor. birileri haracını alamadığı için şirketi haber yapıyor....olan yine bize oluyor.haberi orhan pala yapmıştır.
orhan pala adamsa ortağını nasıl kazıkladığını anlatsın...reklam vermeyen haracını vermeyen kişilere iftira atmak onun karekteri olmuş.
Polisan Holding’de yaptığı operasyon sonrası yakayı ele veren Vali ve ekibinin İttifak Holding’de ‘altın vuruşa’ hazırlandığı söyleniyor
BORSAGUNDEM.COM–KULİS HABER
Polisan Holding operasyonunda yakayı ele veren, borsada Vali lakabıyla tanınan Mahmut Kiras’ın, ekibine moral vermek adına yeni bir operasyona giriştiği öne sürüldü. Borsagundem.com’a ulaşan bilgilere göre İttifak Holding’te şirkete yakın isimler de işin içinde olduğu iddia ediliyor.
Polisan operasyonunda şirkete yakın isimlerle iş tutan ve amacına ulaşan Vali ve ekibi geçtiğimiz günlerde yakayı ele vermişti. 28 Ekim 2016 tarihinde borsagundem.com, “Polisan Holding’de Vali Operasyonu’ başlığıyla haberi yayınlamıştı. SPK, işlemi yapan 4 kişi hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Polisan Holding’de ‘Vali’ operasyonu!
VALİ VE EKİBİ ROTAYI GEBZE’DEN KONYA’YA ÇEVİRDİ
SPK'nın piyasa dolandırıcılığı işlemleri sebebiyle suç duyurusunda bulunduğu Necla Erdem, Ahmet Kiras, Semih Kiras ve Günay Gümüş'e POLHO pay piyasasında 2 yıl geçici işlem yapma yasağı uygulanacak.
Vali–Zeki ekürisinin rotayı Gebze’den Konya taraflarına çevirdiği, ismi FETÖ’nün paralarının aklanmasıyla gündeme gelen İttifak Holding’te işlemlere başladığı ileri sürülüyor.
Valinin adamları hep yasaklanmış:)
Nasıl olacak bu iş:plc:
fısıltı var sağda solda açıklama olmadan asla ciddiye almıyorum ama katar işi ne iş bilen var mı ???
Nasıl bir fısıltıdan bahsediyorsunuz,paylaşırmısınız.
adese topiğinde bir dostumuz yazmış diğer köyde yazıldı diye.oraya baktım dün gecede twitter adese başlıklı bölümdede bir grafik paylaşana bu soru sorulmuştu.
asla bu tür net olmayan şeyleri paylaşmak taraftarı olmadım ondandır ki bilgisi olan var mı diye sordum.
ilk defa operasyon olmadan haberi yapılıyor.hisse gebermiş,dibinin dibinde güya haber yapılıyor.ne anlarsan anla.bu site haber yazarken yönlendirme yapmıyor tertemiz başkaları kirli.ayrıca ilk defa bu gün hareketli hemen çal karayı.varsa terbiyesizlik yapan ky düşmanı kurumlar niye var.
bu tip haberlere ben şahsen hadi oradan diyorum.hisse 2 tl den 4-5 tl lere gider altın vuruş dersin.yiyorsa yazsana gal..i her gün alt ,üst milletin midesi ağzında.
Bence dönüş yapacaktır. Komba'nın isim değiştirme olayının suni gazıyla gidişine destek attı bu da o kadar. Döner yine 1.90'lara....
Yönetim Kurulu üyelerine verilecek ücretlerin belirlenmesi konusunda pay sahiplerinden Tahir ATİLA ve Hasan ÖZÜLKÜ tarafından verilen teklif okundu. Teklif fiziki ve elektronik ortamda oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde yönetim kurulu üyelerine aylık net 80.000 TL.'ye kadar ücret ödemesi konusunda verilen teklif oy birliği ile kabul edildi.
Utanmazlar yönetim kurulu maaşları her üyeye 80.000 TL den 6 üye aylık 480.000 TL maaş. soruyorum size içeriden hortumlanan bu kağıt gidermi
Son 2 gündür kozaa ile grafiğimiz aynı fark ettinizmi,kozanın satışıyla alakalı bir durum mu var acaba,sadece sesli düşünüyorum...
Kap ta Bir kayıtlı sermaye artırım durumu var.
Nedir bu? bilgisi olan paylaşabilir mi?
Yoksa bir düdükleme operasyonu mu geliyor?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben bedelsiz bekliyorum :)
Yüzde 30 verse 2 tl lik şart işlemeyecek o zaman.
Yanlışsa düzeltin lütfen.
Daha doğrusu 2 tl nin altında cok bedelsiz veren var.
Bu nasıl oluyor.
Örneğin tskb
Ytd.
yüzde 30 bedelsiz verebilmesi için hissenin güncel fiyatının 2,6 TL olması gerekiyor. yüzde 30 bedelsiz dağıtımdan sonra hissenin 2 liranın altına düşmesini istemiyor SPK.
bedelsiz dağıtımından sonra hisse fiyatının 2 liranın altında olan bir tane şirket ismi söylermisin peki?
hem bu bedelsize niye bu kadar tkılıyorsunuz anlamış değilim. önemli olan şirketin özsermayesi. bedelsiz verince özsermayede bir değişiklik olmuyor. kandırmacadan başka birşey değil.
Tskb her yıl bedelsiz veriyor. Sürekli de 2 tl nin altında. Bunu anlamıyorum işte.
https://pbs.twimg.com/media/DCG-8fBXcAABeAL.jpg:large
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Saatlik OBO ya dönebilir bana elveda,kalanlara bol kazançlar.YTD.
Derken hocam
Yanisi 2 altı görülebilir diyerekten ben kaçtım diyorum...
çelebioğlu. kovalayan yok , niye kaçıyorsun. madem öyle yapacak bişey yok..burası borsa 2 altı da görülür üstüde ..buralar ver papazı al kızı, bul papazı al parayı hesabıyla dönüyor..öyle obo tobo olmuyor ...bedelsiz bekliyordun, tüh be obo işi bozunca vazgeçtiler...kardeş kimse seni dinlemez ister al ister ver, burya yazmanada gerek yok..milletin senin paranda gözü yok merak etme...
İlgide kayıtlı başvurunuzda yatırımcısı olduğunuz İttifak Holding A.Ş. (İttifak) ve Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş.'nin (Adese) yatırımcı ilişkileri yetkililerine ulaşamadığınız, basında çıkan haberlere ilişkin söz konusu şirketler tarafından herhangi bir açıklama yapılmadığı, Murat Kıvrak'ın halen ilgili şirketlerin yönetiminde olduğu ve şirket paylarının sürekli değer kaybettiği belirtilerek anılan şirket paylarının incelenmesi talep edilmektedir. Öncelikle, söz konusu şirketlerin yatırımcı ilişkileri birimine Kurulumuz tarafından gerekli bildirimler yapılmış olup, mevcut durum itibarıyla yatırımcıların ulaşamaması probleminin çözüldüğü belirtilmiştir. Başvuru yazınızda belirtmiş olduğunuz basında çıkan haberlere ilişkin olarak ise; Adese'nin 06.04.2017 tarihinde yapılan 2016 yılı olağan genel kurul toplantısında pay sahipleri bilgilendirilmiş olup, söz konusu ifadeler 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı tutanağında yer almaktadır. Ayrıca, anılan genel kurul toplantı tutanağına Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nden (TTSG) ulaşabilirsiniz. Diğer taraftan, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) 369'uncu maddesi birinci fıkrasında; "(1) Yönetim Kurulu üyelerinin görevlerini tedbirli bir yöneticinin özeniyle yerine getirmek ve Şirket'in menfaatlerini dürüstlük kurallarına uyarak gözetme yükümlülüğü altındadır." İlaveten, TTK'nın 553'üncü maddesinin birinci fıkrasında ise; " (1) Kurucular, yönetim kurulu üyeleri, yöneticiler ve tasfiye memurları, kanundan ve esas sözleşmeden doğan yükümlülüklerini kusurlarıyla[1] ihlâl ettikleri takdirde, [2] hem şirkete hem paysahiplerine hem de şirket alacaklılarına karşı verdikleri zarardan sorumludurlar." hükmüne yer verilmekte olup, genel hukuk hükümleri çerçevesinde, yasal koşulların oluşması halinde, sorumlular aleyhine dava açabileceğiniz hususunun tarafınıza hatırlatılmasında yarar görülmektedir. Öte yandan, Borsa İstanbul A.Ş.'de (Borsa) işlem gören halka açık anonim şirketlerin borsa performansları ve pay fiyatları, şirketin ve şirketin içinde bulunduğu sektörün durumu, şirketin finansal verileri, genel makroekonomik koşullar ve söz konusu paylara yönelik arz-talebe göre serbest piyasa koşullarında belirlenmekte olup, Kurulumuz tarafından Borsa'da işlem gören payların fiyatlarına herhangi bir müdahalede bulunulması söz konusu değildir. Ancak olağanüstü fiyat ve miktar hareketlerinin, pay fiyatına kasıtlı bir müdahalenin veya piyasanın işleyişini bozucu uygulamaların tespiti halinde, sorumlular hakkında 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri çerçevesinde gerekli işlemler yapılmaktadır. Son olarak, ilgide kayıtlı başvurunuzda belirtilen hususları tevsik edici bilgi ve belgelerin Kurulumuza ulaştırılması durumunda söz konusu hususlar Kurulumuzun denetim ve gözetim faaliyetleri kapsamında değerlendirilecek olup Kurulumuz tarafından yapılan inceleme ve denetimler sonucunda alınan ve yatırımcıların yatırım kararlarını etkileyebilecek nitelikteki Kurul kararları Kurulumuz bültenleri ile kamuoyuna duyurulmakta olup, ilgili bültenler www.spk.gov.tr adresli Kurulumuz internet sitesinde ilan edilmekte olduğu hususunun tarafınıza hatırlatılmasında yarar görülmektedir.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
sikayetler baslamissa, bicak kemige dayanmis demek..alinda yazida kayda deger , yatirimci faydasina olacak ibarede yok..sonucu baglamak gerekirse bu islerde spk , ystirimci sirket ucgeninde, spk herzaman siketin yanindadir...yatirimci lehine alinan hicbir karar gormedim..ama onlarca yatirimci bitiren kararlari yasadim..yukardaki ifadelerde de kayda deger bir mevzu hic yok..sirketin oay degerinin ucuzluguna spk ne yapsin...kuyumcu dusunun er yerde satilanin yari fiyatina altin satiyor, ama kimseninhaberi yok..sende ucuz veriyorsa gider alirsin olur biter.
80 bin aylık maaşlı tahir atilla ve murat kıvrakk... Ulan ş...... Maaşınızı bari hak edinnnnnnnnnnn
Dert çoksa dermanı yakındır.Beyaz atlı prensler böyle ortamlara bayılır,çünkü az bir çıkışta hissesini satmaya teşne büyük bir mağdur kitle oluşmuştur.Tarihi anlardır,tarihi..
Hani vali efendi geliyordu.
Nedir bu konu
Bir haber yaptılar.
Biz de umutlandık.
Ytd.
hem aylık 100 bin maaş alacaksın.. hem tespih çekip,sakal sıvazlayacaksın.adese 9.33 den .1.95tl ittifak holdinğ 8.50 den 2.00 tl
düşüreceksin.
gel ..... yersen TAHİR ATİLLA VE MURAT KIVRAK İLE ŞER . M ALİ..
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
1.99 altında adamı sopa ile döverler.. 2.09 üzerinde burası çok kalabalık olur..
:vk::vk::vk:
rahmetli dedem tavla oynarken şöyle derdi '' yemeden şükretme''
2.09 üzerine oturdu bekliyor.
saat 14.30 15.00 gibi tekrar bakarız..
http://666kb.com/i/dk8x9ahx6kgk80mrn.jpg
Defter değerine bakıldığında 2 lirada durması akla Zarar .
ingiliz atı da olsa jokeysiz olmuyor demekki , kendi adıma beklemeye devam . Ytd
yeni yatırımcılara tavsiyem, bu gibi hisselerden uzak durun. piyasa dinamikleriyle hareket etmeyen, spekilasyon ve manupilasyon üzerine oturmuş bir hisse. yönetim kurulu ise bu işlere batmış durumda. paranızı böyle hisselere bağlamak yerine, kurumsallaşmış ve her yıl karının yarısını dağıtan hisselere yönelin.