Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 6393 madde; 1 - 8 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Defter değerine bakıldığında 2 lirada durması akla Zarar .
    ingiliz atı da olsa jokeysiz olmuyor demekki , kendi adıma beklemeye devam . Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by aarduc Yazıyı Oku
    Defter değerine bakıldığında 2 lirada durması akla Zarar .
    ingiliz atı da olsa jokeysiz olmuyor demekki , kendi adıma beklemeye devam . Ytd
    yeni yatırımcılara tavsiyem, bu gibi hisselerden uzak durun. piyasa dinamikleriyle hareket etmeyen, spekilasyon ve manupilasyon üzerine oturmuş bir hisse. yönetim kurulu ise bu işlere batmış durumda. paranızı böyle hisselere bağlamak yerine, kurumsallaşmış ve her yıl karının yarısını dağıtan hisselere yönelin.

3.  Alıntı Originally Posted by selcuk_ege3 Yazıyı Oku
    yeni yatırımcılara tavsiyem, bu gibi hisselerden uzak durun. piyasa dinamikleriyle hareket etmeyen, spekilasyon ve manupilasyon üzerine oturmuş bir hisse. yönetim kurulu ise bu işlere batmış durumda. paranızı böyle hisselere bağlamak yerine, kurumsallaşmış ve her yıl karının yarısını dağıtan hisselere yönelin.
    gerçekten haklısınız.vali gelecek vali gelecek dendi vali yerine GALİP gelse hissede bizde meydanda sipek görseydi.

4. Keşke yeni yatırımcı olsaydım hemen çıkar başka bir kağıtta nasibimi arardım ancak 3 yıldır buralarda kan kusuyoruz .

5.  Alıntı Originally Posted by selcuk_ege3 Yazıyı Oku
    yeni yatırımcılara tavsiyem, bu gibi hisselerden uzak durun. Piyasa dinamikleriyle hareket etmeyen, spekilasyon ve manupilasyon üzerine oturmuş bir hisse. Yönetim kurulu ise bu işlere batmış durumda. Paranızı böyle hisselere bağlamak yerine, kurumsallaşmış ve her yıl karının yarısını dağıtan hisselere yönelin.
    selçuk ege , bu hissede eskisin diye biliyorum . Kaç yıl daha bekleriz ?

6. siz pes edince çıkacak

Alıntı Originally Posted by aarduc Yazıyı Oku
    selçuk ege , bu hissede eskisin diye biliyorum . Kaç yıl daha bekleriz ?
    benim hissem yok.ama adese ve bunu özel olarak takip ediyorum. arkadaşlarım sorup duruyor.

borsa öyle bir yer ki, siz elinizdeki hisseleri bu seviyelerden satmadan bu hisse kalkmaz yerinden. adam sizin yani küçük yatırımcıların hatırına bu hisseyi kaldıracak değil. sizden yükseklerde satış geleceğini bile bile satmaz.kimde ne kadar hisse var, kim ne kadar satış, alış yapmış tek tek kontrol ediyorlar. kim ediyor peki? murat kıvrak ve adamları.

7.  Alıntı Originally Posted by selcuk_ege3 Yazıyı Oku
    yeni değilim.30 yıllık yatırımcıym.sanırım doğru söylüyorsunuz.macera aramaya gerek yok.bilinen sahipleri düzgün az ama oz kazandıran şirketlere geçmemiz lazım.eczacıbaşı beni hiç mağdur etmedi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
     Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    yeni değilim.30 yıllık yatırımcıym.sanırım doğru söylüyorsunuz.macera aramaya gerek yok.bilinen sahipleri düzgün az ama oz kazandıran şirketlere geçmemiz lazım.eczacıbaşı beni hiç mağdur etmedi.
    30 yıllık yatırımcısın sen hala öğrenenmemişsin sat çık neden hala burdasın

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •