Defter değerine bakıldığında 2 lirada durması akla Zarar .
ingiliz atı da olsa jokeysiz olmuyor demekki , kendi adıma beklemeye devam . Ytd
Defter değerine bakıldığında 2 lirada durması akla Zarar .
ingiliz atı da olsa jokeysiz olmuyor demekki , kendi adıma beklemeye devam . Ytd
yeni yatırımcılara tavsiyem, bu gibi hisselerden uzak durun. piyasa dinamikleriyle hareket etmeyen, spekilasyon ve manupilasyon üzerine oturmuş bir hisse. yönetim kurulu ise bu işlere batmış durumda. paranızı böyle hisselere bağlamak yerine, kurumsallaşmış ve her yıl karının yarısını dağıtan hisselere yönelin.
Keşke yeni yatırımcı olsaydım hemen çıkar başka bir kağıtta nasibimi arardım ancak 3 yıldır buralarda kan kusuyoruz .
benim hissem yok.ama adese ve bunu özel olarak takip ediyorum. arkadaşlarım sorup duruyor.
borsa öyle bir yer ki, siz elinizdeki hisseleri bu seviyelerden satmadan bu hisse kalkmaz yerinden. adam sizin yani küçük yatırımcıların hatırına bu hisseyi kaldıracak değil. sizden yükseklerde satış geleceğini bile bile satmaz.kimde ne kadar hisse var, kim ne kadar satış, alış yapmış tek tek kontrol ediyorlar. kim ediyor peki? murat kıvrak ve adamları.
Yer İmleri