:)
Tebrikler dostum
Printable View
Hisse 7 lerden 4 ,45 lere gelmis, gordugumuz dogru bildigimiz seyleri yazmisiz.
Demişiz ki maliyetimiz sizin gibi 1,5 degil o yuzden bu hareketler cok canimizi sıkıyor.
Demişiz ki sizin kadar zengin değiliz dişimizden tirnagimizdan artırarak birikim yaparak hisse almışız.
Ama gel gör ki, Kendini bu hissenin patronu sanan, hisse hakkında tek bir olumsuz yoruma katlanamayan , buna mukabil benim hisseye kimsenin zerre kadar ilgisi yok isteyen istedigi fiyattan alabilir dememe dahi tepki gosteren mart ayından beri istisnasız hergun düşen ve 7 lerden 4,45 leri gören bir hisseyi dahi elestirmemize sanki kendisini eleştirmiyormuşuz gibi tepkiler veren DOSTUM.
Unutma ki bu hisseye yapılan eleştiriler sana yapılmıyor,
Unutmaki sen bu hisse de bir yatırımcının ve kimse senden hesap sormuyor
Unutma ki Senin zorunla almadık bu hisseyi
Unutma ki DEMOKRASI ve cok seslilik bir erdem dır....
Unutma ki hoşuna gitmeyen yorumlara da katlanmayı bilmelisin.
Ancak o zaman tam manasıyla pişmiş ve kendi değerine değer katmış olursun....
Vesselam....
Bu doğrultuda bırak isteyen istediğini yazsın....
Bırak herkesin doğrusu kendine yetsin
Bırak okuyanlar olup bitenleri görsün ve kendi kararını kendi versin...
Hissenin temeline laf söyleyecek olsam hissede olmam
Karlılık, büyüme hepsi ortada.
Insanlar bunu görüyor biliyor ve bu sebeplerle hisse alıyor
Bu nedenle de bu hissenin ederinin bu fiyatlar olmadığını düşünerek içini döküyor....
Şimdi lütfen bırak kim ne yazarsa yazsın....
endekse ters hareket eder beklentimde bugün bitti.. birlikte batarkende güzelsin Lidfa.
Hissenin yillik getirisi yuzde 23 lere dustu yuzde 250 leri gormustum varin siz dusunun durumu 1 yildir endeks ralli yaparken ne oldu da bu duruma geldi diye dusunmeden edemiyorum teknik olarak balon bir dusus yasiyor en kisa surede 5.5 lara donmesi gerekir yoksa hissede olumsuz bir durum oldugunu dusunmeye baslarim
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede olumsuz bir durum sermaye düşüklüğü ve not indirimi....
Ben tekrar söylüyoru bu hissede sermaye artışı beklentim giderek kuvveleniyor. Hissenin halka açıklığı da dikkate alındığında bedelsiz potansiyelini daha yüksek görüyorum.
Bunlar tamamen hislerimden ibarettir.
Bence sirket icin temmettu vermeme bahanesi oldu not indirimi sermayesini guclendirmek icin sirkete bir haber lazim saglam bi haber
Rezillik kepazelik aynen devam ediyor...
Aşağılara bir yere 10000 lot yaz hepsini vermezse adam değilim...
4,20 ye yaz oraya kadar gelir.
Satıcılar resmen alıcı olmadığından satamıyor hissesini....
26.02.2017 - Hisse gün içi en yüksek değeri 6,95 TL
20.09.2017 - Hisse fiaytı 4,39 TL...
vE 26 şUBATTAN BERİ SÜREKLİ DÜŞÜYOR....
4,25 4,30 BANDINDA DURDU DURDU...
DURMADI VER ELİNİ 3 LÜ RAKAMLAR ....
4.4 ~4.24 arasi gecen seneden bir gap boslugu vardi tum gostergeler dipte anlamak gercekten imkansiz bu arada bende zarardayim artik
DOSTUM BEN BAYAA ZARARDA OLMAKLA BİRLİKTE SİZİN MALİYETLERİN DE ALTINDA OLMASINA GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM...
Gapı vs bilmem tekniği çok takacak bir hisse olduğunu da düşünmüyorum ama sinir harbinin galibi bu hisse bunu anladım.
Eğer ben burda kar edersem daha da bist te hiç zarar etmem heralde...
Şuan ağız dolusu haykırasım var önüme çıkana... ama nafile ..
Sinirlerim çok yıprandı artık
sayın horoti sakın yanlış anlama zararda olmak nasıl bir duydu öylesine söyledim saygılar
Gercekten benim de yuzde 50 karim eridi gitti resmen burdan da istedigi kadar at kostursun artik hic duzenli olarak bu kadar uzun sure dusen bi hisse gormedim heee birde boyner pazarlama var ama onlar batik her yil zarar yaziyo da bu lidfa ya ne oldu onu cozebilmek mumkun degil
Zarar da olmak nasil bi duygu onceden kardan zarardaydik simdi maliyetten zarardayiz alistik yani surekli duse duse ne olacakti ki
Valla oyle maliyet dusuktu ama ne olur elde var sifir
artık hisse hakkında yorum yapmayacağım sadece bize giren kazığın santimine hesaplayacağım.mutlluklar dilerim arkadaşlara,bu arada daha önceki yazımdada belirtmiştim acizane 4,39 kırılırsa gerisini siz düşünün.saygılar tüm mağdur ky.cılara YTD.
En ilginç hareketleri sergileyen hisselerden biri. Yaklaşık 2 yıldır birçok hisseyi takip ettim ama bunu anlamak zor. Her sene kâr yapan herhangi bir olumsuzluğun olmadığı hissede muntamazan ve sistematik bir düşüş var. Yönetimin bilerek ya da bilmeyerek seyirci kaldığı bu durum vahim gerçekten. Kendi şahsi fikrim 4 destek noktasıdır. 4 altını test etmesi ve güçlü alımlar olmaması durumunda çok daha kötü yerlere gelebilir. Bir an önce zarardaki arladaşların kâra geçmesi temennisiyle...
Veriler Mynet sitesinden alınmıştır....
Lidfa 1 yıllık değişim %13,77
Garfa 1 yıllık değişim %128,57
CRDFA 1 yıllık değişim %12,70
SEKFK 1 yıllık değişim %85,59
VAKFK 1 yıllık değişim %%97,12
ISFIN 1 yıllık değişim %27....
Hani duser anlarim da 10000 lotla yuzde 3 dusunce pek inanmiyorum bu dususlere
Hisse boyle dusmez 3000 lotla 5000 lotla iyice yukseltirsin sonra basarsin mali duser de duser ama bu oyle degil bundaki farkli bi durum
Hepimize geçmiş olsun diyeceğim ama toplasanız 10 kişiyiz zaten
:vk::vk::vk:
Çok değerli hisse çoookk
7 ayımı yedi %30 içerdeyim...
sabah 100 lot alış için 4,26 ya fiyat verdim ve akşama aldım tahta yapıcı var mı yok mu derseniz bence yok. elinde bulunan kızıp zararına satıyor(oda anca alıcısı kadar satış! ) zararda olanda maliyet ortalamasını düşürmek için mecbur alıyor. şu forumda yazanlar ve ben yarın misal %10 hissemizi satmaya kalksak inanıyorum ki inanılmaz bir sürede eksi %20 yapıp kapatacak gibi bir hali var...
düşük hacimli hisselerin tabana ve tavana olan uzaklığı aynıdır bence. tek umut bu kaldı bende.
kısacası bugünden sonra Lidfa benim için hisse değil bir kumar aracı oldu.
hissedeki herkese sabır ve kısa sürede zararlarının çıkmasını diliyorum.
lidfa seni çok seviyorum sen çok cici bir kağıtsın seni türk halkına armağan edenlere sonsuz tşk ederim.bundan sonra seni hiç üzmeyeceğim sen daima yaşa mutlu ol.sabahtan yüzde 1 artın saygılar.ytd.
Tuttu galiba taktik bu arada tespidin dibine vurdum 4.26 da gap boslugu var demistim en dusuk orayi gordu ama yukarilarda da devasa gap bosluklari var
Hacimli sert yukari yapmadan pek birsey degisecegini dusunmuyorum aslinda duseni kirmasi icin sert yukari hacimli yapmasi lazim daha zamani oldugunu dusunuyorum sadece dususe tepki veriyor suan asil yukselis bir iki ayi bulabilir tabiki bu benim tahminim
2 ay da olsa 2 yılda beklicez
Kademelerdeki alimlari begendim guzel alimlar insallah devami gelir
hadi ortaklar hep beraber totem yapalım,iyi düşünelim iyi olsun artık onlarda bu olaylardan bıkmıştır belki ,inşallah bu günden itibaren yön yukarı olur temenniz öyle.saygılar.ytd
bismillahirrahmenirahim
aman yavaş yavaş git başımızı döndürme
Sessiz...
7 aaydır bekliyoz.. daha maliyete çoook var
Ben lidfanin bu hareketlerine alisigim 4.5 lerde kapatir tahminim oyle olmazsa zaten guzel bi haber gelecektir
bundan sonra daha relaks olmakta fayda var galiba tatlı dil yılanın deliğinden çıkarır umarım böyle olur.saygılar
Dün yazmistim düşük hacim kumardir taban ve tavan aynı uzaklıktadır diye.... bugun rüzgar lehimize ve umarım birkaç gün 5-10 bin hacimle 7 ye gider sonra hisseye kim giriyorsa girsin.. fakat 6 dan sonra büyüklerin dansı başlayacak gibi. Asla Ytd..
Morph dostum derinlik yapıştırabilir misin.
Benim görüntü iflas
şu anda bu başlığı 16 kişi okumakta