Sayfa 83/443 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 657 - 664 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. En ilginç hareketleri sergileyen hisselerden biri. Yaklaşık 2 yıldır birçok hisseyi takip ettim ama bunu anlamak zor. Her sene kâr yapan herhangi bir olumsuzluğun olmadığı hissede muntamazan ve sistematik bir düşüş var. Yönetimin bilerek ya da bilmeyerek seyirci kaldığı bu durum vahim gerçekten. Kendi şahsi fikrim 4 destek noktasıdır. 4 altını test etmesi ve güçlü alımlar olmaması durumunda çok daha kötü yerlere gelebilir. Bir an önce zarardaki arladaşların kâra geçmesi temennisiyle...

2. Veriler Mynet sitesinden alınmıştır....

Lidfa 1 yıllık değişim %13,77
    Garfa 1 yıllık değişim %128,57
    CRDFA 1 yıllık değişim %12,70
    SEKFK 1 yıllık değişim %85,59
    VAKFK 1 yıllık değişim %%97,12
    ISFIN 1 yıllık değişim %27....

3. Hani duser anlarim da 10000 lotla yuzde 3 dusunce pek inanmiyorum bu dususlere

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Hani duser anlarim da 10000 lotla yuzde 3 dusunce pek inanmiyorum bu dususlere

İnan yazacak içimi dökecek adam arıyorum şurda...
    5,80 den beri aynı şeyi söylüyorum ben kendime...
    3000-5000 lotlarla ordan buraya geldi ...
    kafayı yemek üzereyim ya

5. Hisse boyle dusmez 3000 lotla 5000 lotla iyice yukseltirsin sonra basarsin mali duser de duser ama bu oyle degil bundaki farkli bi durum

6. Hepimize geçmiş olsun diyeceğim ama toplasanız 10 kişiyiz zaten

Çok değerli hisse çoookk
    7 ayımı yedi %30 içerdeyim...

7. sabah 100 lot alış için 4,26 ya fiyat verdim ve akşama aldım tahta yapıcı var mı yok mu derseniz bence yok. elinde bulunan kızıp zararına satıyor(oda anca alıcısı kadar satış! ) zararda olanda maliyet ortalamasını düşürmek için mecbur alıyor. şu forumda yazanlar ve ben yarın misal %10 hissemizi satmaya kalksak inanıyorum ki inanılmaz bir sürede eksi %20 yapıp kapatacak gibi bir hali var...

düşük hacimli hisselerin tabana ve tavana olan uzaklığı aynıdır bence. tek umut bu kaldı bende.

kısacası bugünden sonra Lidfa benim için hisse değil bir kumar aracı oldu.

hissedeki herkese sabır ve kısa sürede zararlarının çıkmasını diliyorum.

8. lidfa seni çok seviyorum sen çok cici bir kağıtsın seni türk halkına armağan edenlere sonsuz tşk ederim.bundan sonra seni hiç üzmeyeceğim sen daima yaşa mutlu ol.sabahtan yüzde 1 artın saygılar.ytd.

Sayfa 83/443 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •