Teşekkürler sanirim mayıs sonu birleşme
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkürler sanirim mayıs sonu birleşme
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muthis yorum tebrik ederim
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.5 Milyon lot işlem..93.000 lot alış :oleyo::oleyo:
https://i.hizliresim.com/SAts4G.png
Mardin'in çağrı fiyatı son gününe bugünle birlikte 10 iş günü kalmış.
Esitlik derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama yeni hissenin fiyati adana a ile aslan çimentonun fiyatina cok duyarli o yuzden 5 mayisa kadar adana a ve aslan cimentodaki yuksek fiyatlar 5 mayistan sonra piyasaya surulecek yeni hissenin fiyati hakkında bizi bilgilendirecektir. Oyak grubu bu kendi hissesine malina sahip çıkacaktır diye düşünüyorum, burads onemli olan degisim fiyatına gore iskontolu olan adana a boluc ve unyec hisselerinden birine sahip olmaktir. Cunku mardinin değişim fiyati 1e 1 dir. Keza adnac ve aslan cimentodada degisim orani dusuk.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 24 yıl Toplam Nakit Temettü (USD) 452,831,592
31.12.2019 ozkaynaklar USD 32,000,000
Son 24 yılda şimdiki Mardin Çımento gibi 14 tanesın temettu olarak dagıtmıs.
:whistling::whistling:
https://i.hizliresim.com/HMG2jt.png
Değerli arkadaşlar, bir sorum var. Elimde biraz mardin var. Biraz daha alacağım. Açıkçası bu birleşme olayı çok kafamı bulandırdı. Her neyse, yeni ekleyeceğim hissenin mardin, bolu veya adana olması fark eder mi? Ki sanırım ediyor ama vaktini kaçırdık mı? Bir de elimdekini satıp adana veya bolu almam ŞU AN İÇİN mantıklı mı? Teşekkürler, yorumlar önemli.
Niye şimdi alıyorsun diyen varsa da biraz para geçti elime. O sebepten.
Bildiklerimize göre birleşme hesaplaması yapılıyor bunu birçok yerde görebilirsin. Ve su an yine birleşmede bildiklerimize göre ters bir durum vs veya hesaba katılmayan birşey yoksa bugün itibariyle fiyat 5.41 hesaplanıyor yeni mardin hissesi için oranlarda mevcut adana bölye ve ünye de avantaj var deniyor. Bu hesaplama yöntemi doğru ise tekrar ediyorum durum bu şekilde. Ne olur nereye gider yukarı mı aşağı mı onu burada kimse bilemez ve tavsiyede veremez. Ytd
Bilerek konuşmuş, katsayı 2.08
Neyse, biraz bolu aldım mevcut paramla. Bir miktar daha var. Bakalım.
Birleşme fiyatı 5.85 e geliyor. Ytd...
Şu anki fiyata göre ise 5.42 birleşme fiyatı. Ytd...
Şu anki fiyata göre ise 5.28. Ytd..
arkadaşlar çimentolar bildiğm kadarıyla birleşme başvuruları 5 mayıs son tarihdi 17 e kadar ertesi günü tüm hisseler yani bugün 6 mayıs hepsi mardine dönüşecek diye biliyorum.Yarın tüm senetler mardin olarak işleme açılacak mı bir de hisse kredi ye açık kapalı bist 30 girecek diye duydum paylaşımlarınız olursa iyi olur tam olarak süreci bilimiyorum teşekkürler
Birleşmenin hangi tarihte gerçekleşeceği ilan edilir mi, prosedür nasıl gerçekleşecek, bilgi verebilecek var mı? (Bu arada Aslan'dayım ben)
Yine gözün aşağılarda ********, kusturdum iyice.. Yalan alış kademeleriyle millete mal kitleme derdindesin..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Matematiksel olarak haklısınız. Çok uzun zamandır bekledim. Yarı yarıya portföyün eridiğini gördüm. Bugün bile neredeyse 5 yıla yaklaşmasına rağmen zarardayım. Bu noktada zararı görürken satmak içimden gelmiyor psikolojik olarak. Kararsızım açıkçası. Sonuçta Aslan'ın 73 milyon lotu hala birilerinde duruyor. Fiyatlar da her gün oynuyor, bakalım sonu ne olacak.
Lafı uzatıp forumu meşkul etmek istemiyorum. Kafa bulacak bir durum yok, ya da herhangi bir art niyet de..... Bir insan uzun vade bir hissede niye beklerse onun için bekledim, hala da aynı sebeple değiştirmekte kararsızım. Hepsi bu... Hepimizin yolu açık olsun. Mardin olunca gene yazarız.
Bu günde alçak sürünmeye devam bu adide...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
birleşme işlemine ilişkin ayrılma hakkı kullanım süresinin bitimini takip eden 6 iş günü içinde sermaye arttırımına ilişkin yönetim kurulu kararı alarak ihraç belgesi onayı için kurul başvurusu yapılması gerek 13 mayıs son tarih
Bi dünya sermayeye ulaştı niye sermaye arttırsın
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.