-
Birleşmenin hangi tarihte gerçekleşeceği ilan edilir mi, prosedür nasıl gerçekleşecek, bilgi verebilecek var mı? (Bu arada Aslan'dayım ben)
-

Originally Posted by
ironarm
Birleşmenin hangi tarihte gerçekleşeceği ilan edilir mi, prosedür nasıl gerçekleşecek, bilgi verebilecek var mı? (Bu arada Aslan'dayım ben)
Niye aslandasin kardeş egerki birlesmenin
Sonuna kadar bekkiyeceksen
Bolu ve adana a daha avantajlı degilmi
-

Originally Posted by
cinali
Bu ay sonuna doğru tamamlanması yüksek ihtimal
-

Originally Posted by
cinali
Ben 2015 Eylül’den beri Aslan’dayım. Çok bekledim, artık bu saatten sonra zarar da olsa sonunu görmek istiyorum. Hisse değiştirmek içimden gelmiyor.
-

Originally Posted by
ironarm
Ben 2015 Eylül’den beri Aslan’dayım. Çok bekledim, artık bu saatten sonra zarar da olsa sonunu görmek istiyorum. Hisse değiştirmek içimden gelmiyor.
Ya kardeşim aslana kaç Mardin verecekler
Bunun hesabını yaptinmi
Peki aslanı satınca bolu alsan kaç Mardin'in olacak bu hesabı yaparsan sonucu görürsün
-

Originally Posted by
ironarm
Bende Aslandaydım satıp Adanaya geçtim. Şu an %25 kardayım. Halen aynı fırsat devam ediyor. Adana A ve B, bolu, Ünye hepsi aşağı yukarı aynı oranda karlı. Aslan ise %25 ve adanc %34 daha kötü durumda. Ytd...
-
Yine gözün aşağılarda ********, kusturdum iyice.. Yalan alış kademeleriyle millete mal kitleme derdindesin..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
cinali
Ya kardeşim aslana kaç Mardin verecekler
Bunun hesabını yaptinmi
Peki aslanı satınca bolu alsan kaç Mardin'in olacak bu hesabı yaparsan sonucu görürsün

Originally Posted by
ik1971
Bende Aslandaydım satıp Adanaya geçtim. Şu an %25 kardayım. Halen aynı fırsat devam ediyor. Adana A ve B, bolu, Ünye hepsi aşağı yukarı aynı oranda karlı. Aslan ise %25 ve adanc %34 daha kötü durumda. Ytd...
Matematiksel olarak haklısınız. Çok uzun zamandır bekledim. Yarı yarıya portföyün eridiğini gördüm. Bugün bile neredeyse 5 yıla yaklaşmasına rağmen zarardayım. Bu noktada zararı görürken satmak içimden gelmiyor psikolojik olarak. Kararsızım açıkçası. Sonuçta Aslan'ın 73 milyon lotu hala birilerinde duruyor. Fiyatlar da her gün oynuyor, bakalım sonu ne olacak.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri