bugün birleþme baþvurusu son gün...en geç akþama haber düþecek...
bugün birleþme baþvurusu son gün...en geç akþama haber düþecek...
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR
MARDÝN ÇÝMENTO SANAYÝÝ VE TÝCARET A.Þ.
MRDIN
Ýmzalý GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanýmlarý
Gönderim Tarihi
15.05.2020 17:46:35
Bildirim Tipi
ÖDA
Yýl
-
Periyot
-
Unvan DeðiþikliðiA+ A-
Özet Bilgi
Unvan Deðiþikliði
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Unvan Deðiþikliði
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Eski Unvan
MARDÝN ÇÝMENTO SANAYÝÝ VE TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ
Yeni Unvan
OYAK ÇÝMENTO FABRÝKALARI ANONÝM ÞÝRKETÝ
Unvan Deðiþikliðinin Tescil Tarihi
15/05/2020
Açýklamalar
Þirketimizin 27.03.2020 tarihinde yapýlan Olaðanüstü Genel Kurul Toplantýsý sonucunda yeni unvaný OYAK Çimento Fabrikalarý Anonim Þirketi olarak deðiþmiþ olup 15.05.2020 tarihinde Mardin Ticaret Sicil Müdürlüðünde tescil edilmiþtir.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Hayýrlý olsun az önce haber düþtü maþallah
Birlestikleri gunun acilisinda serbest marjmi olacak?bilen varmi..
Ytd
Hayýrlý olsun. 27 Mayýsta Oyak çimento olarak iþleme açýlacak
Birleþmeye Ýliþkin SPK Baþvuru Tarihi 31.12.2019
Birleþmeye Ýliþkin SPK Baþvuru Sonucu ONAY
Birleþmeye Ýliþkin SPK Onay Tarihi 20.02.2020
Konunun Gündemde Yer Aldýðý Genel Kurul Tarihi 27.03.2020
Genel Kurul'da Birleþme Konusu Görüþüldü mü ? Kabul Edildi mi ? Kabul edildi
SPK Baþvuru Tarihi 15.05.2020
SPK Baþvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 15.05.2020
Pay Daðýtým Tarihi 21.05.2020
Ödeme Tarihi 27.05.2020 * Paylarý Borsa'da iþlem gören pay sahiplerinin hesaplarýna giriþ yapýlacaðý tarih.
Kayýt Tarihi 22.05.2020 * Borsada iþlem gören tipteki paylarýn hak sahiplerinin belirlendiði tarih.
Devralma Yoluyla Birleþilen Þirketlerde Süreç Tamamlandý mý? Evet
Ek Açýklamalar
Þirketimizin, sermaye tadil metninin onaylanmasý ve artýrýlan sermaye tutarýna iliþkin ihraç belgesinin çýkarýlmasý amacýyla Sermaye Piyasasý Kurul'una (SPK) yapmýþ olduðu baþvuru 15.05.2020 tarihinde onaylanmýþtýr.
Adana Çimento Sanayii Türk A.Þ. A Grubu hisseleri için pay deðiþim oraný 2.08110304, Adana Çimento Sanayii Türk A.Þ. B Grubu hisseleri için pay deðiþim oraný 1.47448659, Adana Çimento Sanayii Türk A.Þ. C Grubu hisseleri için pay deðiþim oraný 0.29795106'dir.Adana Çimento A,B,C grubu paylara verilecek pay grubu MRDIN, Paylarýn nevi hamiline'dir. OYAK Çimento Fabrikalarý A.Þ'nin (Eski unvaný Mardin Çimento Sanayii ve Tic. A.Þ.) SPK onaylý sermaye tablosu ekte sunulmuþtur.
Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.
Hayirli olmasini temenni ederim.Bundan sonra ben de takip.edecegim cimento alanini...
Umarim ortak olurum piyasa hareketlerine gore hareket edecegim.
Ytd elbette...
"Memleketim varsa Ben de varým."Vehbi KOÇ [emoji1250]
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Yer Ýmleri