Olağanüstü genel kurul niye ki?:)
Printable View
Olağanüstü genel kurul niye ki?:)
Genel kuruldan ses çıkmadı mı?
**SILVR*** SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***SILVR*** SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2016
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2016
Karar Tarihi 24.03.2017
Genel Kurul Tarihi 25.04.2017
Genel Kurul Saati 15:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 24.04.2017
Ülke Türkiye
Şehir AMASYA
İlçe MERZİFON
Adres Organize Sanayi Bölgesi MERZİFON/AMASYA
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Genel Kurul Başkanlık Divanı'nın seçilmesi,
2 - Genel Kurul Toplantı tutanaklarının imzalanması için Başkanlık Divanı'na yetki verilmesi.
3 - 2016 Yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması.
4 - 2016 Yılına ait Bağımsız Dış Denetim Kuruluşu Raporlarının okunması, müzakeresi ve onaylanması.
5 - Şirketin 2016 yılı faaliyetleri ile ilgili vergi yasaları ve Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına göre oluşan Bilanço ve Kar Zarar hesaplarının okunması, müzakeresi ve onaylanması.
6 - 2016 yılı ve izleyen yıllara ilişkin kar dağıtım politikası hakkında ortakların bilgilendirilmesi,
7 - 2016 Yılı Kar/Zararı hakkında karar alınması.
8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Şirketin 2016 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi.
9 - Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan ve 02.05.2014 tarihli Genel Kurul toplantısında onaylanan Sermaye Piyasası Kurulu'nun 03.01.2014 tarih ve 28871 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış II.22.1 Geri Alınan Paylar tebliği kapsamında yapılmış olan Şirket Paylarının Geri Alınması Politikası ile ilgili yapılan işlemler hakkında bilgi verilmesi.
10 - Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi.
11 - Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Yönetim Kurulu Üyeleri ve üst düzey yöneticiler için belirlenen Ücretlendirme Politikası kapsamında yapılan ödemeler hakkında bilgi verilmesi.
12 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi.
13 - 2017 yılı finansal tablolarının bağımsız denetimi için AC İSTANBUL ULUSLARARASI BAĞIMSIZ DENETİM VE SMMM A.Ş. firmasının görevlendirilmesi hakkında karar verilmesi.
14 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde 2016 yılı içerisinde yapılan İlişkili Taraf işlemleri hakkında bilgi verilmesi.
15 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Şirketin ve bağlı ortaklıklarının 2016 yılında 3. kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi,
16 - Yıl içinde yapılan bağışlar hakkında ortaklara bilgi verilmesi.
17 - Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K'nın 395.ve 396.maddeleri uyarınca izin verilmesi.
18 - Dilek ve temenniler, kapanış.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 Genel Kurul Bilgilendirme Dökümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 2 Genel Kurul Çağrı Mektubu ve Vekaletname Örneği.pdf - İlan Metni
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/594893
BIST
24 Mart 2017 11:04
***SILVR*** SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş.( Birleşme İşlemlerine İlişkin Bildirim
***SILVR*** SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş.( Birleşme İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Bağlı Ortaklıklarımız Silver Ankastre Mutfak Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Gümüş-Mak Endüstri ve Ticaret A.Ş.nin şirketimiz tarafından Devir Alınması suretiyle birleşmesi.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 28.10.2016
Birleşme Yöntemi Devralma Şeklinde Birleşme
Birleşmeye Esas Finansal Tablo Tarihi 31.12.2016
Denkleştirme Ödemesi 0
Para Birimi TRY
Devralınan Şirket Borsa'da İşlem Gören/Borsa'da İşlem Görmeyen Pay Değişim Oranı Ortaklarına Verilecek Pay Grubu Ortaklarına Verilecek Payların Nevi
SİLVER ANKASTRE MUTFAK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Borsa'da İşlem Görmeyen
GÜMÜŞ-MAK ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. Borsa'da İşlem Görmeyen
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye Birleşme Nedeniyle Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Ulaşılacak Sermaye Birleşme Nedeniyle Verilecek Menkul Kıymet ISIN Bilgileri
A Grubu, İşlem Görmüyor, TRESLVR00024 6.080.000 0 6.080.000
B Grubu, SILVR, TRESLVR00016 24.320.000 5.309.422 29.629.422 B Grubu, SILVR, TRESLVR00016
Mevcut Sermaye Birleşme Nedeniyle Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Ulaşılacak Sermaye
TOPLAM 30.400.000 TL 5.309.422 TL 0 TL 35.709.422 TL
Birleşmeye İlişkin SPK Başvuru Tarihi 04.04.2017
Devralma Yoluyla Birleşilen Şirketlerde Süreç Tamamlandı mı? Hayır
Ek Açıklamalar
28.10.2016 tarihli Özel Durum Açıklamamızda bahsi geçen ve aynı gün alınan Yönetim Kurulu Kararı ile bağlı ortaklığımız Silver Ankastre Mutfak Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Gümüş-Mak Endüstri ve Ticaret A.Ş.nin tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde Şirketimiz tarafından "devir alınması" suretiyle, Şirketimiz bünyesinde birleşilmesine ve Birleşme İşleminin 30.09.2016 finansal tabloları esas alınarak gerçekleştirilmesine karar verilmişti.
Yönetim Kurulumuzun 17.03.2017 tarih ve 296 sayılı almış olduğu karar ile 31.12.2016 tarihli finansal tablolarımızın hazırlanarak kamuya açıklandığı dikkate alınarak Birleşme İşleminin 30.09.2016 tarihli finansal tablolar yerine 31.12.2016 tarihli finansal tablolar esas alınarak gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.
Birleme işleminin onaylanması için 04.04.2016 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.
Kamuya saygılarımızla duyurulur.
Birleşmeye İlişkin Dökümanlar
EK: 1 Duyuru Metni.pdf - Duyuru Metni
EK: 2 Birleşme Raporu.pdf - Birleşme Raporu
EK: 3 Birleşme Sözleşmesi.pdf - Birleşme Sözleşmesi
EK: 4 Uzman Kuruluş Raporu.pdf - Uzman Kuruluş Raporu
EK: 5 Tahmini Açılış Bilançosu.pdf - Tahmini Açılış Bilançosu
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/597789
BIST
Bedelli başvurusu değil...Birleşme başvurusu...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Yani?
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olumlu - olumsuz ne yönde etkiler
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks düşüşüne çok tepki veriyor, sabah 1.69 ken 1.63 lere kadar geri geldi.
desteğe vurdu döndü arkadaşlar güzel sallıyorlar. ytd.
KAP: SILVR [ ] SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/602672 Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5ba5a625627f6b
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5ba5a6259a7f6c
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5ba5a625c97f6d
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5ba5a6266b7f6f
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5ba5a626a77f71
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Özet Bilgi 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2016 Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2016 Karar Tarihi 24.03.2017 Genel Kurul Tarihi 25.04.2017 Genel Kurul Saati 15:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 24.04.2017 Ülke Türkiye Şehir AMASYA İlçe MERZİFON Adres Organize Sanayi Bölgesi MERZİFON/AMASYA Gündem Maddeleri 1 - Açılış ve Genel Kurul Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, 2 - Genel Kurul Toplantı tutanaklarının imzalanması için Başkanlık Divanı'na yetki verilmesi. 3 - 2016 Yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması. 4 - 2016 Yılına ait Bağımsız Dış Denetim Kuruluşu Raporlarının okunması, müzakeresi ve onaylanması. 5 - Şirketin 2016 yılı faaliyetleri ile ilgili vergi yasaları ve Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına göre oluşan Bilanço ve Kar Zarar hesaplarının okunması, müzakeresi ve onaylanması. 6 - 2016 yılı ve izleyen yıllara ilişkin kar dağıtım politikası hakkında ortakların bilgilendirilmesi, 7 - 2016 Yılı Kar/Zararı hakkında karar alınması. 8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Şirketin 2016 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi. 9 - Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan ve 02.05.2014 tarihli Genel Kurul toplantısında onaylanan Sermaye Piyasası Kurulu'nun 03.01.2014 tarih ve 28871 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış II.22.1 Geri Alınan Paylar tebliği kapsamında yapılmış olan Şirket Paylarının Geri Alınması Politikası ile ilgili yapılan işlemler hakkında bilgi verilmesi. 10 - Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi. 11 - Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Yönetim Kurulu Üyeleri ve üst düzey yöneticiler için belirlenen Ücretlendirme Politikası kapsamında yapılan ödemeler hakkında bilgi verilmesi. 12 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi. 13 - 2017 yılı finansal tablolarının bağımsız denetimi için AC İSTANBUL ULUSLARARASI BAĞIMSIZ DENETİM VE SMMM A.Ş. firmasının görevlendirilmesi hakkında karar verilmesi. 14 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde 2016 yılı içerisinde yapılan İlişkili Taraf işlemleri hakkında bilgi verilmesi. 15 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Şirketin ve bağlı ortaklıklarının 2016 yılında 3. kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi, 16 - Yıl içinde yapılan bağışlar hakkında ortaklara bilgi verilmesi. 17 - Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K'nın 395.ve 396.maddeleri uyarınca izin verilmesi. 18 - Dilek ve temenniler, kapanış. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 Genel Kurul Bilgilendirme Dökümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı EK: 2 Genel Kurul Çağrı Mektubu ve Vekaletname Örneği.pdf - İlan Metni Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı? Evet Genel Kurul Sonuçları * 2016 yılı karı konusunda Yönetim Kurulu Kararı kabul edildi.
* Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri seçimi yapıldı.
* Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek huzur haklarının tespiti yapıldı.
* 2017 yılı finansal tablolarının bağımsız denetimi için AC İSTANBUL ULUSLARARASI BAĞIMSIZ DENETİM VE SMMM A.Ş. firması görevlendirildi.
Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Kar Payı Dağıtım Görüşüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1 Genel Kurul Toplantı Tutanağı.pdf - Tutanak EK: 2 Hazırda Bulunanlar Listesi.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi EK: 3 Kar Payı Dağıtım Tablosu.pdf - Diğer Genel Kurul Sonuç Dokümanı
Arkadaşlar yorumlayabilir mi yansimasi nasıl olur
Ben kar payi dagitimi olamayack seklinde algiliyorum ne bedelli ne bedelsiz kar payi dagitimi yok olarak okudum.
Daha genis bir yoruma benimde ihtiyacim var.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kar payı bekleyenmi vardı ki :D... bedelli yok o birleşme ile alakalı şirket kasasından karşılanacak para. .bizlik bedelli bişey yok bi söylenti doğru düzgün okumama vs..
asıl sprun..birleşme için 1 ay ertelenen genel kuruldan birleşme ile ilgili herhangi bi açıklama olmamış .. KAP taki pdf lerde "birleşme" kelime sini bile göremedim...
Bekliycem 2.20.240 malı vericem
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortaklardan Mehmet Engin Çelebi muhalefet şerhi vermiş..Güzel sorular sormuş...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
file:///C:/Users/hp/Downloads/Genel%20Kurul%20Toplant-%20Tutana--.pdf
Beklentim öyle
Ytd
Ek 2727
Ek 2728
Ek 2729
adamlar ilk başvuruyu 1.ayın 18 inde yapıyor onay 2.ayın 24 ünde geliyor (onay kap ta yer almıyor-genel kurul için bildiride onay sonrası günlerdeki bi açıklamada yer alıyor)
4.ayın 4 ünde başvurdular yine. .bu durudma tahmini mayısın 10 u gibi spk onaylayabilr...
garip olan adamlar bi bedelsiz bi bedelli başvuru yapıyorlar onu anlamadım geçen senenin 10. ayından beri bi bedelsiz bi bedelli açıklamışlar birleşme işlemlerini .. kafaları karışık herhalde ... (fotolarda gözüküyor)---(-bedelli dediğim şirketin kasasından çıkacak kısım hisse alan bizlerden ek para istenme durumu değil---)
Ek 2733
burda genel kurulun iptal edilip 1 ay ertelenme nedeni birleşme fiyatının yeniden belirlenmesi ve spk onayı alınması sonrası tekrar genel kurul yapılması vs denmiş...
ee genel kurul yapıldı birleşme lafı geçmedi. ne diye iptal ettiniz o zaman diye sormak gerek... ya da spk onay vermeden niye yaptınız 1-2 hafta daha erteleyin spk onayı sonrası yapın genel kurulu? ..
spk onay verse tekrar mı toplanacaklar?
yukardaki arkadaşında bahsettiği gibi "Ortaklardan Mehmet Engin Çelebi " bissürü şeye itiraz etmiş acaba spk onayı sonrası genel kurulun tekrar toplanması amacı ile mi bu itirazlar .. .kafada deli sorular :D
ne yaptıklarını gören var mı ? , kim alıyor satıyor derinlik
Ek 2874
spk onayı vermiş
http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikb...l=2017&sayi=17
Yeni fiyat belirlenmemiş. 1.284 tl ye onay verilmiş.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş.’nin (Silverline Endüstri) Silver Ankastre Mutfak Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile
Gümüş-Mak Endüstri ve Ticaret A.Ş.’ni aktif ve pasifinin bir bütün halinde devralınması suretiyle Silverline Endüstri bünyesinde
birleşilmesi işlemi için hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi talebinin; Silverline Endüstri ortaklarına 1,284 TL fiyat üzerinden
ayrılma hakkı tanınması suretiyle olumlu karşılanmasına karar verilmiştir
Evet arkadaşlar öncelikle birleşme hayırlı olsun uzun vade şirkette katkı sağlayacak tır fakat kısa vade beklenti bitti umarım son hareketlerden herkes kazanmıştır dikkat edilmesi gereken husus 1.28 ayrılma hakkı şuanda çok düşük. umarım herkes kazanır kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.28 hissenin fiyatımı anlayamadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://fs5.directupload.net/images/170428/mc3dygkt.jpg
haftalık alanlar
http://fs5.directupload.net/images/170428/tg4vz4dd.jpg
aylık alanlar
Kağıt dar boğaza girdi. Bilanco bekliyor. Teknik uyumsuzluk olmasa da spek amcamızı iyi tanıdığımız için ters ve sert hareketler beklenebilir. Ytd
Ters yapsa yukarı da
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla 1.57 58 teknik destek gibi yüklü alış koyması , bilanconun açıklamasına az zaman kalması, 10 yıldır tanıdığımız herifler... Bu bilanco birleşme bilançosu değil. ÖTV indirimi vs. De sanki hesaplara yansıyacak mı ona bile inancım zayıf. Tut ki beklenti altında gelse burda durmaz heralde. Mutlaka salar ve 6 aylık beklenti ye döner . Hesap lari büyük amcaların kimse kalmayacak buralarda. Oyuncak ettiler spk da ızliyor. Ytd
Öğrenilmiş çaresizlik bize hep kötüsünü düşündürtüyor, ister istemez... Oysa ben umutluyum, şu Endeks 100 hikayesini de mantıklı bulmaya başladım son günlerde... Yavaş ve döke döke dolar bazındaki asıl hedeflerine (daha önce konuştuğumuz) gideceğini düşünüyorum artık... Bununla birlikte, bu kağıttaki olmazsa olmazlardan birisi de sert yukarıdan önce mutlaka anlamsız bir düşüş olmasıdır. Belki de bu düşüç için 3 aylıklar bahane edilir, kim bilir... Bu yılki bilançolarda bir beklentim yok kendi adıma...Eski dostları görmek güzel, forumu da izliyorum bir süredir uzaktan... Mastori Üstad adeta bir sosyal sorumluluk projesini yaşama geçiriyorsa da (sonuna kadar takdir ediyorum) forumun dili düzelmeden, sessizce izlemeyi sürdürmeyi düşünüyorum, en azından bir süre daha... Belki de kısa zamanda şişirir bizi yeniden ve dertleşiriz yine uzun uzun...Tüm ortaklara bol kazançlar, selamlar, saygılar... Yatırım tavsiyesi değildir...
O üstad buralarda misin? Bizde izlemeyi birakmistik ki işte alışkanlık olmuş. Gidemiyoruz başka yere. Bende dediğini kasdediyorum üstad bilanço umudu yok en azından 3 aylık için kanımca. Dolayısıyla buralarda fazla oyalandı ve hareketin ivme kazanması açısından aşağı salacaklarını düşünüyorum. Tabi benim düşüncem bu. Belki 6 aylık öncesi tekrar ufaktan hareket kazanabilir belki. Çünkü o bilanço birleşme beklentisi içerecek. Yukarı dönerse daha düşük ivmesi olacaktır. Ytd. Kendi düşüncem yatırım kararını herkes kendi alsın. Malum kazık yiye yiye belki ögreniriz
Buralardayım Üstadım... Bırakamıyoruz işte, ilk aşkımız bizim de... Yüzde yüz aynı düşünüyorum sizinle... Yukarı gidecekse eğer, anlamsız bir düşüş yapmalı bence de... Hayırlısı, yaşayıp göreceğiz... Bu kez uzun vadeli ve her düşüşte artırarak girmeyi hedefliyorum... Bakalım becerebilecek miyiz? Küçük bir giriş yaptık, hayırlısı bakalım... Hele şu şampiyonluk işi bi' netleşsin, mayıs temettüleri dağıtılsın, 3 aylıklar açıklansın daha fazla konsantre olacağım, ilk aşkıma... Selamlar, saygılar yeniden... Eski dostları görmek gerçekten güzel...Yatırım ta siyesi değildir...
Şampiyonluk işi nedir üstad bizim tahta üst lige mi çıkıyor :))