18.37 yi yaktik:halay:
Printable View
18.37 yi yaktik:halay:
Hubvc kesinlıkle sağlam geleceği olan şirket, nakıtım yoktu agam buradada karda olunca bunu feda ettim.. Diğerleri ile devam.. Piyasaların yonunu abd nın İran a vereceği cevap belirleyecektir.. Hub da zaten sorun yok düşse bile en kısa zamanda toparlanacak ender senetlerdendır... İnşallah kısa zamanda bu beladan da kurtuluruz...
Ulan Gafur Hatip Ağa kim Derin YAMAN AĞAM kim?Başlatma kıçı kırık Hatip Agandan.
Ulan biz haddimizi biliriz .Koskoca borsaya damgasını vurmuş DERİN YAMAN AĞAM in yanında benim adim bile edilmez . Haddimi bilirim ben.Bak Gafur DERİN YAMAN AĞAM dan özür dile herkesin önünde.Gecmiste kötü yazılar yazmışsın nankör kedi .Yoksa seninle selam sabahi keserim.
18.99 u yaktik, 18.50 lerdsyiz :halay:
Estağfurullah Hatip Ağam .Sen de benim kralimsin.
Ben DEMIR YAMAN AĞA min kahyasiyim.Derin YAMAN AĞAM in da bundan sonra MARABA siyim.
Geçmiş için özür diliyorum. Derin YAMAN AĞAM çok yasa .Hubvc ile hep beraber yeni zirvelere .Inşallah kısa zamanda 30 tl üzerini de görürüz de ben de AĞA olurum Hatip Ağam. Çok para kazanırsam ilk isim tüp bebek tedavisi .Biliyorsun benim hanım Saniye ile çocuğumız yok daha .
Aga daha fazla malla gerı dondum... Bu Hub hastalık... :kahkah::kahkah:...
Alan işyatırım tahtayı buraya getiren babayığit... O alıyorsa satmak mantıksız geldi...
8 üye 19 ziyaret ci.Hay maşallah .
Hubvc hissenet sayfası bu kadar kalabalığı ömründe görmedi.
İnşallah daha da artacak AGALARİ M:halay:
Bu nedir Agalarim.Ben de şaştım.20 den sonra kalkınma nin hareketi gibi roketler mi?
Burası bir zamanlar dutluktu ama şimdi burası BİR ZAMANLAR CUKUROVA HUB KÖYÜ.
Bu köyde inovasyon var ,bu köyde yapay zeka var ,bu köyde akıllı kıyafetler var.Bu köyde dijital oyunlar var .Bu köyde e-ticaret var.Bu köyde MURAT VARGİ var.
En önemlisi de bu köyde DERİN YAMAN AĞAM VAR :halay:
Bir zamanlar ÇUKUROVA 16 Ocak persembe günü yine ATV de :halay:
Faşo Ağam Balat ta son durum nedir?Eşleşen ve bekleşen lotlari öğrenebilir miyim Faşo Ağam?
Diğer köye atıyorum agam, burayı meşgul etmeyelim...Bu arada yamanların demir aradı seni reklam yuzu yapacakmış rakamı kendisi yazsın dıyor:kahkah:..
Sağolasın Faşo Ağam.Hubvc de kisaci düşünme Faşo Ağam.İner çıkar bu önemli değil.Buyuk resme odaklan .Twitter da Erhan diye bir Ağam var .Onun paylaşımlarını da takip et https://mobile.twitter.com/Erhan24179099
Bu arkadas hubvc nin start up larini derinlemesine inceliyor .
Kendisine teşekkür ediyorum buradan . TEŞEKKÜRLER ERHAN AĞAM.
Bir üyelik al sen de yaz burada .Hissenet te de bilinçlensin millet
Yamanlarin Demir in elinden aldım ben ADANA TİCARET ODASİ BASKANLİGİNİ .O beni reklam yüzü yapamaz . Onun anası Hünkar Hanim ,Demir Yaman in babasının katiliyle aşna fisne yapıyor diye tüm Çukurova ya reklam yüzü oldu .Rezil Demir Yaman.
Demir Yaman da kim oluyormuş .CAKKALLAR GELSİN CAKKALLAAAAARRRR.:halay:
Ağalar bu yazı borsa açılmadan 09:33 teki yazım.Boyle bir gunde %11-12 yukaridayiz .Daha ne isteyelim?
Bu parça benden siz hubvc AGALARİNA gelsin.
Adana ya gidek mi?
Salvarindan giyek mi ?
Kebabından yiyek mi?
Hele gardaş gel gidek!
https://youtu.be/t0D0ct7Imtc
Alıp bekleyen de al-sat yapan da para kazandı bu hisseden
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yiyelim içelim bugün Hatip Ağam .Çok çalışıyorum Demir Yaman in yanında .Bir bilsen neler çektiğimi? Borsadan bugün de güzel kazandık .Bugünler bizim günlerimiz Hatip Ağam. :halay:
https://youtu.be/L-TWNRWPsmI
Emperyalizm var oldukça savaşların kaçınılmazlığı...unutulmuş gibi.
Dibimizde 10 yıldır süren savaş, ki bir anlamda 3. paylaşımın demosu...
Şimdi bu korku ne?
Teorik kabulün pratikte reddi konformistlerin işidir.
Revizyonisti, konformisti, liberali... ilk refleks: Eyvah!...
Bu "eyvah"ın altında genel değil, tamamen bireysel kendi g**t korkuları var.
Savaş zaten var, sürüyor. Ve bu savaşa bütün dünya dahil.
Bu amerikanın vurulan ilk üssü değil ve son da olmayacak.
Paniğe gerek yok.YTD
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad zaten abd tarafından bildirilen bır kayıp yok, abd nın beklediği bir saldırı idi hepsi sıgınaklarda bu saldırıyı bekliyordu, İranın ıranlıların gazını almak için yaptığı bır operasyondan başka bir şey değil gibi duruyor.... Zaten intıkamımızı aldık diyorlar..
Aynen arkadaşım. Zaten bu abd saldırısı İranli mollalarin işine geldi. Biliyorsunuz son günlerde İran da demokrasi taraftarı yiginsal bir halk ayaklanması vardı. Bu abd saldırısı İranli gerici mollalarin ekmeğine yağ sürdü. Klasik ortadogu halkı gibi İranli halk savaş naraları atmaya başladı ve laik demokratik halk hareketinin alevi söndü. Tekrar diyorum. Telaşa gerek yok. Haaa hub girişime gelince tahta çok sığ ve abzurt işlemler oluyor. Kısacası ben bu hissede ya herro ya merro olarak varım. Ya batiracagim yada adam gibi düzlüğe çıkacağım. Kafamda bir hedef fiyatım var on senede olsa bekleyeceğim. Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir sadece sesli düşündüm. Unutmayın en doğru karar kendi verdiğiniz karardır. Sağlıkla POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir sorum olacak, hissede bölünme olacağına dair yazılar okuyorum sağda solda, bu konu nedir acaba? Bedelli başvurusu mu oldu?
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Agalarim İran istese 1 saatte İSRAİL i küle çevirir.Abd bunu göze alamaz.Sabah dolar bir gram bile yukselmedi bombalamaya rağmen.
İran da ,Trump da tribünlere oynuyorlar .Sonuçta uzlasirlar marta kadar en geç .
Varolasin Hatip ağam. Umarım ki hep birlikte lezzet alırız bu sofradan. Sağlıklar dilerim. POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah hatip ağa, ne zaman gerçekleşecek bu? Ne zaman hesaptan para alınacak?
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli kader yoldaşlarım. Bu kiftehor hissenin bölünme tarihi Bell mi. Spk müracaatı kabul etti mi. Saglikla
Yeni dalga başladı.19 üzerine attık
Varolasin Hatip ağam POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu bugünleri de mi görecekti bu gözler?
Borsadan bu hissedeki kadar parayı hiçbir hisseden kazanmadim :halay:
19 un altında kapatmazsa sıkıntı yok gibi görünüyor. Tahta yapıcisi gedik 240 bin lot eskiden 2300 eksiye düştü sattığı malları yerine koymuş görünüyor. Tabi cep tu cep değilse. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Sesli düşündüm. En doğru karar kendi verdiğiniz kararıdır
Seans sonuna doğru günlük atlayanlarin malı alınırsa yarın için umut vaad ediyor. Tabi karanlık odada sonucu göreceğiz. YTD. Hepinize sağlık ve bol kazanç ortak yoldaşlar
Gedik ve eksi 633 lota düştü. Kapanışta artiya bile gecebir. YTD
Gunlukçülerin dökülme saati yaklaşıyor. Hayırlısı bakalım.. YTD
Arkadaşlar gedik 240 bin lot eksiden an itibari ile 14 bin küsür artiya geçti bikginizeYTD