Artan

11,44 10 16:31
221,10 10 16:10
127,60 10 13:55
112,20 10 13:55
171,60 10 16:16
Artan Hisseler

Azalan

33,34 -9.99 16:31
7,03 -9.99 16:31
27,26 -9.97 16:30
17,26 -9.96 16:31
24,48 -8.79 16:30
Azalan Hisseler

İşlem

9.085.964.265,75 16:31
6.907.417.956,73 16:31
6.881.737.237,45 16:31
6.517.670.227,38 16:31
5.791.617.831,14 16:31
Tüm Hisseler
Sayfa 83/236 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 1882 madde; 657 - 664 arası.

Konu: HUBVC - HUB Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Diğer köye atıyorum agam, burayı meşgul etmeyelim...Bu arada yamanların demir aradı seni reklam yuzu yapacakmış rakamı kendisi yazsın dıyor..
    Sağolasın Faşo Ağam.Hubvc de kisaci düşünme Faşo Ağam.İner çıkar bu önemli değil.Buyuk resme odaklan .Twitter da Erhan diye bir Ağam var .Onun paylaşımlarını da takip et https://mobile.twitter.com/Erhan24179099
    Bu arkadas hubvc nin start up larini derinlemesine inceliyor .
    Kendisine teşekkür ediyorum buradan . TEŞEKKÜRLER ERHAN AĞAM.
    Bir üyelik al sen de yaz burada .Hissenet te de bilinçlensin millet

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Diğer köye atıyorum agam, burayı meşgul etmeyelim...Bu arada yamanların demir aradı seni reklam yuzu yapacakmış rakamı kendisi yazsın dıyor..
    Yamanlarin Demir in elinden aldım ben ADANA TİCARET ODASİ BASKANLİGİNİ .O beni reklam yüzü yapamaz . Onun anası Hünkar Hanim ,Demir Yaman in babasının katiliyle aşna fisne yapıyor diye tüm Çukurova ya reklam yüzü oldu .Rezil Demir Yaman.
    Demir Yaman da kim oluyormuş .CAKKALLAR GELSİN CAKKALLAAAAARRRR.

3.  Alıntı Originally Posted by Hatİp Ağa Yazıyı Oku
    Agalarim ekmek kazanmak kolay değil.Hepimiz rizkimixin peşindeyiz.
    Savaş çıktı diye panik yapmayalım.Bu hissede satanlar çok olduğunda agresif yükselişler yapıyor .Bu yüzden malsiz kalabilirsiniz.
    Güvenli liman hubvc dir .DERİN YAMAN AGAM gozbebegi HUBVC ye sahip çıkar.Endeksten biz de etkileniriz kısa vadede ama kısa bir zamanda yeni zirvelere yelken açarız.
    Bu yazıyı yazmamın amacı ABD -İRAN SAVASİ nedeniyle panik yapilmamasidir.
    Gerçi buradaki maliyeti çok düşük Agalarimin başına silah da dayasalar satmazlar biliyorum ama ben burayı okuyan az sayıdaki hubvc yatirimcilari için yazıyorum bunları.
    Hissenet e üye olun Agalarim .Geleceğin EGEEEN i nin topigi de bol yazar cizerli olmalıdır.Gerci ben tek başıma kalsam da yazmaya devam ederim.Hissemi gündemde tutmaya devam ederim.SPEKULASYON yasaldır ,ben burada SPEKÜLASYON yapıyorum.Maniplasyon yasal değildir.Maniolasyon yaptığımız yok burada .
    Haydi bakalım herkese hayırlı seanslar .
    Ağalar bu yazı borsa açılmadan 09:33 teki yazım.Boyle bir gunde %11-12 yukaridayiz .Daha ne isteyelim?
    Bu parça benden siz hubvc AGALARİNA gelsin.
    Adana ya gidek mi?
    Salvarindan giyek mi ?
    Kebabından yiyek mi?
    Hele gardaş gel gidek!
    https://youtu.be/t0D0ct7Imtc

Alıp bekleyen de al-sat yapan da para kazandı bu hisseden

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5.  Alıntı Originally Posted by Hatİp Ağa Yazıyı Oku
    Ağalar bu yazı borsa açılmadan 09:33 teki yazım.Boyle bir gunde %11-12 yukaridayiz .Daha ne isteyelim?
    Bu parça benden siz hubvc AGALARİNA gelsin.
    Adana ya gidek mi?
    Salvarindan giyek mi ?
    Kebabından yiyek mi?
    Hele gardaş gel gidek!
    https://youtu.be/t0D0ct7Imtc
    Yiyelim içelim bugün Hatip Ağam .Çok çalışıyorum Demir Yaman in yanında .Bir bilsen neler çektiğimi? Borsadan bugün de güzel kazandık .Bugünler bizim günlerimiz Hatip Ağam.
    https://youtu.be/L-TWNRWPsmI

6. Emperyalizm var oldukça savaşların kaçınılmazlığı...unutulmuş gibi.
    Dibimizde 10 yıldır süren savaş, ki bir anlamda 3. paylaşımın demosu...
    Şimdi bu korku ne?
    Teorik kabulün pratikte reddi konformistlerin işidir.
    Revizyonisti, konformisti, liberali... ilk refleks: Eyvah!...
    Bu "eyvah"ın altında genel değil, tamamen bireysel kendi g**t korkuları var.

Savaş zaten var, sürüyor. Ve bu savaşa bütün dünya dahil.
    Bu amerikanın vurulan ilk üssü değil ve son da olmayacak.
    Paniğe gerek yok.YTD

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Üstad zaten abd tarafından bildirilen bır kayıp yok, abd nın beklediği bir saldırı idi hepsi sıgınaklarda bu saldırıyı bekliyordu, İranın ıranlıların gazını almak için yaptığı bır operasyondan başka bir şey değil gibi duruyor.... Zaten intıkamımızı aldık diyorlar..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8. Aynen arkadaşım. Zaten bu abd saldırısı İranli mollalarin işine geldi. Biliyorsunuz son günlerde İran da demokrasi taraftarı yiginsal bir halk ayaklanması vardı. Bu abd saldırısı İranli gerici mollalarin ekmeğine yağ sürdü. Klasik ortadogu halkı gibi İranli halk savaş naraları atmaya başladı ve laik demokratik halk hareketinin alevi söndü. Tekrar diyorum. Telaşa gerek yok. Haaa hub girişime gelince tahta çok sığ ve abzurt işlemler oluyor. Kısacası ben bu hissede ya herro ya merro olarak varım. Ya batiracagim yada adam gibi düzlüğe çıkacağım. Kafamda bir hedef fiyatım var on senede olsa bekleyeceğim. Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir sadece sesli düşündüm. Unutmayın en doğru karar kendi verdiğiniz karardır. Sağlıkla
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Üstad zaten abd tarafından bildirilen bır kayıp yok, abd nın beklediği bir saldırı idi hepsi sıgınaklarda bu saldırıyı bekliyordu, İranın ıranlıların gazını almak için yaptığı bır operasyondan başka bir şey değil gibi duruyor.... Zaten intıkamımızı aldık diyorlar..
    POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 83/236 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •