Bir ara değinildi ama aramızda özel şirket bonosuna yatırım yapmış olan arkadaşımız var mı?
mesela şurada %28-30 aralığında getirisi olan bir sürü özel bono var, bunlar riskli midir?
http://www.yatirimdirekt.com/app/tah...ket_tahvilleri
Printable View
Bir ara değinildi ama aramızda özel şirket bonosuna yatırım yapmış olan arkadaşımız var mı?
mesela şurada %28-30 aralığında getirisi olan bir sürü özel bono var, bunlar riskli midir?
http://www.yatirimdirekt.com/app/tah...ket_tahvilleri
burger 22 verdi 100 k ya şaka gibi ,paraya doymuşlar bende bye dedim ;) enpara bile 2 ay artı 2 faizle 24 oluyor... oksijen bile 25 ,26
Suriyeliler, Afganlar ürüyor...Konut lazım bunlara...Ülke bunlara kalacak 10-15 yıl sonra :he:
10-15 yıl çok ..
Aslında ırkçılığa girecek belki söylediklerim ama halkın çok tepkisi var Suriyelilere özellikle ..
Alanyada Almanlar geldi ev aldılar ,ufak bir Almanya oldu orda kimse itiraz etmiyor ..
Peki Suriyeli öfkesi neden oldu ?
Bana göre ,Suriyelinin bize geleni parasız ,eğitimsiz olması ilk neden ..
Hastanede kendi sırası önünde bir Suriyeli görünce doğal olarak bunların ne işi var burda diyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hazine eurobond ihracı için BNP, HSBC ve ING'ye yetki verdi.
Düşüş Devam Ediyor
:thumbdown:
https://img.donanimhaber.com/upfiles...9e7918601d.PNG
ünlü menkul 5.25 dolar alım opsiyonu 17 gün mevduat karşılığı 34.28% 1M, 5.20 alım opsiyonu 17 gün mevduat karşılığı 29.20% 1M
Geleceğin yatırımı olduğunu düşündüğüm bir fon var her ay alıyorum düzenli tavsiye ederim
İSYATIRIM ,Elektrikli Araçlar Fonu
Abd borsasındaki elektrikli araç üreticileri ,batarya firmaları,yazılımı vs .üreten firmalara yatırım yapıyor ..
Birde kampanya başlatmış işyatırım..500 adet alana çekiliş ile Seyehat ödülü var Bmw Elektrikli araç fabrikasına ..
Bmw meraklılarına duyurulur [emoji56]
teb marifetli usd faizi 5'ten 4'e düşürmüş,bende tl miktarı %40 ın altına kadar geldi kademeli dolara geçmeye devam ediyorum,kalanı 24 günlük faizde.piyasaların yalancı baharına aldanmayacağım.
mevduat faizinden çok daha fazla kazanacağıma eminim,bir tek konuşmaya bir tek habere bakar bizim ülke,ülkede şu an -1 reel faiz veriliyor kalan 2 ayda enflasyonun düşeceği de şüpheli,fiyatlanacak tüm olumlu şeyler fiyatlandı buradan gözü kapalı risk alınır,diplerin neresi olacağı şu an belirsiz mevduat faizlerinde de zaten düşüş var,enflasyonla böyle 1 ayda faiz indirerek mücadele edilmez,o yüzden yalancı bahar diyorum,ülkede 1 ayda hangi yapısal çözüm meydana geldi abd'ye teslim olmamız dışında o yükselişte geri verildi zaten,dolar abd gerginliği olmadan zaten 5 e kadar gelmişti,şimdi herkes yine aşağıları gözlüyor dolara elini atanlar tedirgin piyasa yapıcıların en sevdiği ortam bu,benim 3.48-4.81-5.72 alımlarım hala duruyor bunlar uzun vadeli dolarlarım bunları aldığımda piyasa faizleri 12-14-17 filandı 24 faizleri alalı 2-3 olmadı alalı,6 aylık 1 yıllık bağlayana bir şey diyemem ama ben ben 1 hafta daha böyle giderse şu anki hoşgeldin faizlerinde 2 puan daha düşme yaşanabilir, mevduat faizinden 3 ay kaçırırım 1 haftada dolar ile faizini fazlasıyla çıkartırım bundan zerre şüphem yok,ekonominin düzeldiğine inananlar 1 yıllık bağlasın parasını,merkez bankasının ısrarla viopta şort pozisyon açması,hain rahibi uçakla şutlamamız,625 baz faiz artışı,iran yumuşaması bize pozitif yansıdı bana bu ülkede yarın ne olacağını söyleyemez kimse,risk alıyorum ve %65 dolardayım dolar daha da gevşerse 1 tl bile bırakmayacağım,hele stopaj avantajı da uzatılmazsa asla.
1000k+ için 32 gün 25 üzeri veren yok
Uygun seviyeleri bulup hisse Ya da dolar almak daha mantıklı gibi
Güncel banka faiz oranları...
https://www.emlak365.com/konut-kredi...di-h15950.html
Kriz bitti herhalde, endeks maşallahı var
Turp yok ama soğan var...10 TL olacakmış kışa...Soğansız yemekler dilerim :he:
Maliyetleri düşük olsa da doların 1 tl ye gelmesi mantıklı mi
Endeks rahip olayı olmadan önceki yerinde, 5.20-5.30 dolar, 95-96 arası BIST.
Bankacılık, özellikle İSCTR hala toparlanamadı.
Endeks ne zaman 100-105 arası oturur, o zaman ufakta olsa toparlanma olduğu varsayılabilir.
2 Yıllık tahvil 2 hafta boyunca düşüyordu. Bugün düşmedi, 21,19.
Taze oranlar ..
Denizbank :
32 gün 24.10
Overnigth 22.75
Halk o/n. %24
2M+ için alındı oranlar
bi ara ünlü menkul kıymetlerden oran alan bi arkadaş vardı
burada bilgi verirdi bize
acaba bilgi alabiliyor mu hala
syg,
2 sene önce bozdugum doları,
üzerine 2 sene boyunca aldığım tl faizini ve 2 senelik mesleki kazancımi koyarak ancak alabiliyorum,
Sonuç mu; 2 sene aptal faiz hesapları pazarlıkları, yalan olan 2 senelik emek..
2 sene sonra aynısı olur mu bilmem ama 5 senedir olan şey bu..
Kira sertifikaları riskli midir? Bir bilgisi olan var mı? Halk'ınki %31 kadardı sabah.
Ekonomistlerin yorumlarına bakılırsa enflasyonun 2019 un ilk yarısından önce düşmesi TEKNİK OLARAK mümkün değil.
Bunun anlamı yüzde 25 enflasyon olacaksa (olumlu haberlerin üst üste geldiği kibrit alevli geçici dönemler dışında) faizin yüzde 25 in altına düşmesi beklenemez. Aksi halde bir kez dolar tokatını yeyip hala toparlanamayan piyasa ile ters düşülmüş olur ki hükümet buna ASLA cesaret edemez. Yoksa kendini bitirir.
Diğer yandan Mart sonrası beklenen ACI REÇETE ile zaten faiz uzun bir süre popüler olabilir.
ünlü menkul yarın satışa çıkacak opsiyon. Vade sonu 30 kasım 500K ISCTR 4.00 alım opsiyonu, mevduat karşılığı 35.29%
altımda bi araba var 40 bine okutayımda bankaya atayım diye şeytan dürter.şahine bineyim düşüncesi de hakim.hala 26 oranları beğenmeyenler görüyorum taş yapar rappim benden sölemesi:oleyo: