Sayfa 82/1012 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    bu oranlar kaç K için alındı ?
    Akbank Özel Bankacılık 600k
    Fibabanka 10k ve üzeri

2. Hazine eurobond ihracı için BNP, HSBC ve ING'ye yetki verdi.

Düşüş Devam Ediyor

Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    350K için 182 gün 27 den bağlasan 45.706 TL getirisi olacak. Bugün dolara dönsen 5,40 dan 64,8K USD yapar bu getiri için doların 182 gün sonra 6.10 kura gelmesi lazım. Bunu da 182 gün USD faizine koyalım hadi kur 5,95 gelmesi gerekiyor. Hadi şimdi düşünüp karar verelim.
    Bence çok doğru bir hesaplama olmuş. Eğer risk almaktan kaçının birisi iseniz aylık 7.500 TL civarı bir getiri fena bir kazanç değil aslında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. ünlü menkul 5.25 dolar alım opsiyonu 17 gün mevduat karşılığı 34.28% 1M, 5.20 alım opsiyonu 17 gün mevduat karşılığı 29.20% 1M

5. Geleceğin yatırımı olduğunu düşündüğüm bir fon var her ay alıyorum düzenli tavsiye ederim

İSYATIRIM ,Elektrikli Araçlar Fonu

Abd borsasındaki elektrikli araç üreticileri ,batarya firmaları,yazılımı vs .üreten firmalara yatırım yapıyor ..

Birde kampanya başlatmış işyatırım..500 adet alana çekiliş ile Seyehat ödülü var Bmw Elektrikli araç fabrikasına ..
    Bmw meraklılarına duyurulur [emoji56]

6. teb marifetli usd faizi 5'ten 4'e düşürmüş,bende tl miktarı %40 ın altına kadar geldi kademeli dolara geçmeye devam ediyorum,kalanı 24 günlük faizde.piyasaların yalancı baharına aldanmayacağım.

7.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    teb marifetli usd faizi 5'ten 4'e düşürmüş,bende tl miktarı %40 ın altına kadar geldi kademeli dolara geçmeye devam ediyorum,kalanı 24 günlük faizde.piyasaların yalancı baharına aldanmayacağım.
    Dolara talep azalmış banka oranı düşürmüş iken bu seviyeden dolara girmek ??
    Yalancı bahar secimlere kadar sürer ise kaçan mevduat faizi ...

8.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    teb marifetli usd faizi 5'ten 4'e düşürmüş,bende tl miktarı %40 ın altına kadar geldi kademeli dolara geçmeye devam ediyorum,kalanı 24 günlük faizde.piyasaların yalancı baharına aldanmayacağım.
    bitcoini tepede alanlardan farkın yok şuan...

dolar alacaksan bizim gibi 3,5dan alıcaktın...şimdi bozma zamanı yegen.

Sayfa 82/1012 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •