zahar alan ky ki aşagıya basıyorlar..ytd
Printable View
Msj lazımdı bana
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yapıda az bır sey kaldı onu satıyor yanı alan 2 kadene sonra satıyor oyle dıyeyımmmm
desteklerım ıyı calısıyor eger boyle gıderse ıyı bır sıcrama yapıcak gelıyor bana yıne kımse kesın bır sey soylemıyor ve soyleyemez sadece tahmınnnnn artı uzerınde kalırsa olumlu fava her zamaan ıyıdır
seker geldı arkadaslarlar bıraz yukarı tasır
1,38 de delta satıyor gedık alıyor
neler dönüyor ula orda:S
west adamın dibisin ara sıra bilgilendirme yaparsan iyi olur berkayda eukyoda metronun beklediğini yazıyordu oda baya bilgili bakalım neler olacak inş zararda olan çıkartır bende zararla çıkmıştım ama takibimde
küçük yatırımcıya mal veriyorlar.
metronun ellerindeki malları bugün bazı aracı kurum üzerinden satılıyor.
west özel msj oldu
metro beklıyorr cıkmadı baska aracı kurumdan cıktıyda bılmıyorum ama sanmammda
offf bıktırıyorlar yahu ama ne yapalım herkezın elı kolu baglı durumdaaaaaaa
durum ne west_77 kardeş...
2 senans hızlı ve alımlı basladı 1.40 ustu atması gereklı durum onu gosdterıyor ama dırsat vermıyorlarr
Eksi kapatmasak iyi.ytd
oyunlar baslası vakıf 1 111111111111111 alıma basladı bu oyun bakalım nedır bırazdan bellı olucak
soyle guzel agız tadıyla yazacak bır sey kalmdakı arkadaslar yazayım guzel haberler vereyım aamaa bakalım kısmet
1,40 ve uzerını gormeden yazmıyacagım bıraz ara verıyorummmmmm
bır tek sunu yazayım ıng geldı 1000 1500 10000 3000 ne bulursa topluyor ıng bugun hıc yoktu yenı geldı
ıng hazırlık yapıyor 1,34 topluyor toplaya bıldıgı kadarrr
galip burdaki hisseyi bir süre unutur alctlden gireni çıkarmaya çalışıyor gelen giden eline veriyor.
31 31 oyak cı geldı ıng geldı
WEST_77 KARDEŞİM. Her ekranda gördüğün hareketi yazrsan ve basit işlemlerden umut beklersen akşama geldiğinde ING'nin net satışda oldupunu; ALIM dediğin şeyin fasa-fiso lotlar old. görürsün. Basit işlemlere umut bağlayıp; o geldi şimdi alıyor; öbürü ne bulursa topluyor vs. gerek yok..Somut kademe belirt istersen ya da AORT vs. söyle İlk 5 kademeyi al yapıştır ama ne olu şuGANYAN ağzıyla onlaca msj yollama. Faydası yok kimseye..
Tahtayı metro ve yancıları yükseltti anlaşılan onlar geri gelmeden de bir şey olacağı yok gibi
Bu hissenin 3 tl rahat gideri var ondan sonrası Ağa bilir tabi ytr tvsiyesi değil dir...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip bürüt takasa girmesini istemiyor ama aldığı hisseyide burdan satmaz şahsi görüşüm
O sattı dediğiniz 2-3 milyon lotu 1 seansda geri alır bence; + bir seans sonra da şirketin tekrar %40-50sini toplar..Orası zor veya sorun değil. Arkadaşlar hissenin dinlendirilirek belirli bir yüksek hedefe çıkması mümkün..Doğru ve sağlıklısı bu..Brüt hususuna da katılıyorum; soğutmak lazım..
Çıkış da olan hisseye girmek den kormayacak sınız nasıl düşüş bi süreçse çıkış da böyle spk aklındaki en son fiyat nere ise oraya kadar çıkar ondan sonra ye dire yedire çeker en diplere ondan sonra 3 4 yıl yataya çeker ama şu an yedirme değildir şu an süreç çıkış süreci dökerek gidiyor haftaya ya devam eder yada 2 3 ay burda dinlendirir diye düşünüyorum..
.İlk hissemi 1990da aldım 20 ad. ARC..Üniversite yıllarıydı..Burası üçgenin dikdörtgen "olduğu"; hatta yamuğun eşkenar prizma "yapıldığı" bir meydan.. Ah bir bilsem abi. Tabi fikir ve izlenim olarak (ekranda kademe, takas ve hareketlere) çok göznuru döktüğümüz için ben ileriye dönük (bu 1-2 hafta ile 1-2 ay olabilir) cidd bir yukarı hissediyorum; bak bekliyorum-olacak demiyorum! Zor karar..
Takaslar da durum neki acaba