Sayfa 85/326 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 2608 madde; 673 - 680 arası.

Konu: EUKYO - Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Galip bürüt takasa girmesini istemiyor ama aldığı hisseyide burdan satmaz şahsi görüşüm

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Göründüğü kadarıyla 3 gündür güzel güzel satıyor. Bizde öyle umuyorduk ama şimdilik görünen o malesef

2. O sattı dediğiniz 2-3 milyon lotu 1 seansda geri alır bence; + bir seans sonra da şirketin tekrar %40-50sini toplar..Orası zor veya sorun değil. Arkadaşlar hissenin dinlendirilirek belirli bir yüksek hedefe çıkması mümkün..Doğru ve sağlıklısı bu..Brüt hususuna da katılıyorum; soğutmak lazım..

3. Çıkış da olan hisseye girmek den kormayacak sınız nasıl düşüş bi süreçse çıkış da böyle spk aklındaki en son fiyat nere ise oraya kadar çıkar ondan sonra ye dire yedire çeker en diplere ondan sonra 3 4 yıl yataya çeker ama şu an yedirme değildir şu an süreç çıkış süreci dökerek gidiyor haftaya ya devam eder yada 2 3 ay burda dinlendirir diye düşünüyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by pirpirim Yazıyı Oku
    O sattı dediğiniz 2-3 milyon lotu 1 seansda geri alır bence; + bir seans sonra da şirketin tekrar %40-50sini toplar..Orası zor veya sorun değil. Arkadaşlar hissenin dinlendirilirek belirli bir yüksek hedefe çıkması mümkün..Doğru ve sağlıklısı bu..Brüt hususuna da katılıyorum; soğutmak lazım..
    inşallah söylediğiniz gibi düşünülüyordur. Peki sizce bu hissede büyük bir hedef mi var?

5.  Alıntı Originally Posted by pirpirim Yazıyı Oku
    O sattı dediğiniz 2-3 milyon lotu 1 seansda geri alır bence; + bir seans sonra da şirketin tekrar %40-50sini toplar..Orası zor veya sorun değil. Arkadaşlar hissenin dinlendirilirek belirli bir yüksek hedefe çıkması mümkün..Doğru ve sağlıklısı bu..Brüt hususuna da katılıyorum; soğutmak lazım..
     Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Çıkış da olan hisseye girmek den kormayacak sınız nasıl düşüş bi süreçse çıkış da böyle spk aklındaki en son fiyat nere ise oraya kadar çıkar ondan sonra ye dire yedire çeker en diplere ondan sonra 3 4 yıl yataya çeker ama şu an yedirme değildir şu an süreç çıkış süreci dökerek gidiyor haftaya ya devam eder yada 2 3 ay burda dinlendirir diye düşünüyorum..

Yorumlarınıza katılıyorum.

6. .İlk hissemi 1990da aldım 20 ad. ARC..Üniversite yıllarıydı..Burası üçgenin dikdörtgen "olduğu"; hatta yamuğun eşkenar prizma "yapıldığı" bir meydan.. Ah bir bilsem abi. Tabi fikir ve izlenim olarak (ekranda kademe, takas ve hareketlere) çok göznuru döktüğümüz için ben ileriye dönük (bu 1-2 hafta ile 1-2 ay olabilir) cidd bir yukarı hissediyorum; bak bekliyorum-olacak demiyorum! Zor karar..

7.  Alıntı Originally Posted by pirpirim Yazıyı Oku
    .İlk hissemi 1990da aldım 20 ad. ARC..Üniversite yıllarıydı..Burası üçgenin dikdörtgen "olduğu"; hatta yamuğun eşkenar prizma "yapıldığı" bir meydan.. Ah bir bilsem abi. Tabi fikir ve izlenim olarak (ekranda kademe, takas ve hareketlere) çok göznuru döktüğümüz için ben ileriye dönük (bu 1-2 hafta ile 1-2 ay olabilir) cidd bir yukarı hissediyorum; bak bekliyorum-olacak demiyorum! Zor karar..
    Ben bunu sorarken Galibin bu şirketlere talip olmasıyla bir ilişkilendirmeniz mi var diye düşünerek sormuştum.Tabiki hele bizim borsamızda 1 dakika sonrasını insan bilemiyor.

8. Takaslar da durum neki acaba

Sayfa 85/326 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •