O sattı dediğiniz 2-3 milyon lotu 1 seansda geri alır bence; + bir seans sonra da şirketin tekrar %40-50sini toplar..Orası zor veya sorun değil. Arkadaşlar hissenin dinlendirilirek belirli bir yüksek hedefe çıkması mümkün..Doğru ve sağlıklısı bu..Brüt hususuna da katılıyorum; soğutmak lazım..
Çıkış da olan hisseye girmek den kormayacak sınız nasıl düşüş bi süreçse çıkış da böyle spk aklındaki en son fiyat nere ise oraya kadar çıkar ondan sonra ye dire yedire çeker en diplere ondan sonra 3 4 yıl yataya çeker ama şu an yedirme değildir şu an süreç çıkış süreci dökerek gidiyor haftaya ya devam eder yada 2 3 ay burda dinlendirir diye düşünüyorum..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.İlk hissemi 1990da aldım 20 ad. ARC..Üniversite yıllarıydı..Burası üçgenin dikdörtgen "olduğu"; hatta yamuğun eşkenar prizma "yapıldığı" bir meydan.. Ah bir bilsem abi. Tabi fikir ve izlenim olarak (ekranda kademe, takas ve hareketlere) çok göznuru döktüğümüz için ben ileriye dönük (bu 1-2 hafta ile 1-2 ay olabilir) cidd bir yukarı hissediyorum; bak bekliyorum-olacak demiyorum! Zor karar..
Takaslar da durum neki acaba
Yer İmleri