O sattý dediðiniz 2-3 milyon lotu 1 seansda geri alýr bence; + bir seans sonra da þirketin tekrar %40-50sini toplar..Orasý zor veya sorun deðil. Arkadaþlar hissenin dinlendirilirek belirli bir yüksek hedefe çýkmasý mümkün..Doðru ve saðlýklýsý bu..Brüt hususuna da katýlýyorum; soðutmak lazým..
Çýkýþ da olan hisseye girmek den kormayacak sýnýz nasýl düþüþ bi süreçse çýkýþ da böyle spk aklýndaki en son fiyat nere ise oraya kadar çýkar ondan sonra ye dire yedire çeker en diplere ondan sonra 3 4 yýl yataya çeker ama þu an yedirme deðildir þu an süreç çýkýþ süreci dökerek gidiyor haftaya ya devam eder yada 2 3 ay burda dinlendirir diye düþünüyorum..
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.Ýlk hissemi 1990da aldým 20 ad. ARC..Üniversite yýllarýydý..Burasý üçgenin dikdörtgen "olduðu"; hatta yamuðun eþkenar prizma "yapýldýðý" bir meydan.. Ah bir bilsem abi. Tabi fikir ve izlenim olarak (ekranda kademe, takas ve hareketlere) çok göznuru döktüðümüz için ben ileriye dönük (bu 1-2 hafta ile 1-2 ay olabilir) cidd bir yukarý hissediyorum; bak bekliyorum-olacak demiyorum! Zor karar..
Takaslar da durum neki acaba
Yer Ýmleri