Yine bir deplasman öncesi başkan satışta
Printable View
Yine bir deplasman öncesi başkan satışta
ben bugün tekrar girdim , 16.12/13 ten..ytd
ankaragucunu yenip yeni bir seri baslatacagiz hissiyatı ile..ytd
GS maçı öncesi yeni zirve görürüz diye hissediyorum
İki maçı kazanırsak devam puan kaybı halinde tamam olabilir
Sadece futbol üzerine hissiyat
Ytd
ts gs ve bjk yükseldi, elbet fenerimiz de yükselecek.
sponsorluklar, anlaşmalar, yargıtay kararı... ilk ikide tutunsak yeter.
her yıl olduğu gibi, siz hepiniz fener tek
bu taraftar bu takımı sahipsiz bırakmaz!
3 aydır sürekli yükselen gubrf hissesinden 16'dan çıkıp fenere giriyorsam ya çok safım, ya da cesur.
ileriki günlerde Allah kısmet ederse göreceğiz.
:)
Serkan Tokat'ın kasıtlı olarak yanlış yönlendirdiği iki karar olmasa bu hafta muhtemelen 20 uzerindeydik.Neler yaşandı bu sene. Alanya maçı kural hatası,Trabzon'da verilmeyen penaltı ,Goztepede 2-1 öne geçip penaltının tekrarlanması ve 2-1 geriye dusmemiz ..
Her şeye rağmen hisse tutunuyorsa demek var bir hedefi
Çanak kulp oluşumu var ama bakalım
Gs birazdan tavana kilitleyecek
Bizimki çok güdük kaldı
FENER:
Son Fiyat: 17,39
Son Hacim: 296.146.000
Son fiyat itibariyle 200 günlük basit ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif (RSI>50).
Orta vadeli görünüm pozitif (RSI>50).
İlk 3 Alıcı: Yatırım Finansman:388.044 YapiKredi:347.927 Global:254.725 . İlk 3 Satıcı: Garanti:-305.239 AK:-237.917 Oyak:-175.971
Diğerleri kadar olmasa da yine de iyi kapadı haftayı
5 puanlık kayba rağmen hisse tutundu
By hafta kolay kazanirsak bir tavanda biz yapariz. Sakatlık kötü bir şey ama rodrigues in sakatlanması Bence iyi oldu. Adam bal yapmaz ari sadece kontratak futbol oynuyor.
Orta sahanin mucadele gucu cok artacak.
Başkan coşmuş bugün 525 bin lot alımı var
baskandan baskada kimse almaz zaten ,basaksehır sampıyon tüm İddalar cop
olur ,asıl bein Connect vs tam oturur .tspor sampıyon olamayacak goreceksınız
en güzeli ve adili bu olur fenerede yargıtay vs ballarlar ,damat ın yüzünden tspor Samp kaçırır fatura ona cıkar .
seneyede kuresel krız var zaten bu masalda Boyle devam eder :halay:
Mac mac odaklanmak lazim artik. Sari kart cezasiymis, sakatlikmis, hakemlermis vs hepsini es gecip, her zaman onunuzdeki maca odaklanip direk kazanmaya oynamaliyiz. Ankaragucu macini alamazsak, isler tamamen spekulatif hareketlere bakar mlsf
Alooo kimse yokmu?neler oluyor Ankara da?
Futbolcular da inanmis bizi sampiyon yapmayacaklarina. Zaten cogu yabanci parami alir yatarim moduna gecmisler.
Geçmiş olsun % daha gümler
kurthan
gustavoda derbide yok ,bu senede Boyle bitti fener ıcın pek ıcın farketmez kazanana gecer
zaten akordeon yapıyorlar ondan biraz bundan biraz vites düşüren yükselt seklınde
14-15 altına dusucegını sanmam bu sıralar ama ılerde dusebılır genel borsa ya bağlı
sanırım acun vs herkes kaybetti ,yakında takımı satarlarsa kimse şaşırmasın
Aslında Alanya maçı sonrası bana göre şampiyonluk şansı kalmamıştı, bugün ise tamamen tescillendi. Tabi 1 yıl boyunca 6-7 arası aldığı mallar olduğu için hep yukarıda tuttular ki şampiyonluk şansını kesin gibi gördükleri için..Şimdi artık her yükselişte bu mallar git-gellerle piyasaya verilecek. Ben haftaya Gsray'ı yeneceğini düşünüyorum Cuma günü bende alacağım ve eğer maçı kazanırsa çok yüksek açıp ciddi mal vermeye çalışacaklardır. Bakalım haftaya bir kumar oynayacağız.
Kısaca bu kadar kötü bir yönetim ve kötü bir hocayla bu yıl Fener'e yine hüsran yazar.
Giden parama acımam fener in adına yakışmayan ersun yaman defol git . İstifa istifa istifa
Ah AZİZ BAŞKAN nerelerdesin geri dön artık...
Kurtar şu FENER 'i...
YTD.
elinde kağıt olmayan kardeşler bi zahmet ötede oynasın.
milletin zaten canı burnunda, birde sizin 'ipimle kuşağım' muhabbetinizi mi okuyacaklar. vallahi ayıptır.
türkiye cumhuriyeti sınırları içerisindr sanırım beim gibi üç beş kişiden başka hissenin yükseleceğine inanan kimse kalmadı. :)
bekleyelim görelim.
Bugün şampiyonluk şansımız bitti. Futbolcular oynamak istemiyor, hakemlerin oyunları oyuncuların şampiyonluk algılarını bitirmiş. Zombi gibi oynuyorlar. Açıkçası elimde Fener hissesi olsun istemezdim. Allah sabır versin.
Tek şans Trabzon- Sivas maçının berabere bitmesi olurdu.
Biz o kumarı dün oynadık..ligin sondan 3.takımını kesin yener deyip fb aldık..aha işte hali ortada..bu futbolcular iddaa oynamıyosa bende hiçbişey bilmiyorum.bukadar berbat oynanmaz sahada yürünmez.art niyet yoksa ersun denen adam t.direktör falan değil.bukadar yalnış kadro.üstüne yalnış değişiklik.üstüne olmayacak yerlerde olmayacak adamları oynatma..yemin ederim futboldan anlamayan biri bile bu fbnin hali ne dedi bugün.çocuk bile ersundan daha iyi kadro kurar.
Sonuç yine bize giren girdi...%99 kazanacağı maçı.%1 ihtimali gerçekleştirip kaybetti.
Dün alan yapı 500.yatfin 400.credit 200 meri 200bin..ilk defa bj oç bizle beraber zarar etcek.
.
Hala maldalar biliyorum çünkü bu kadar kötü futbol ve inanılmaz fazla puan kayıplarına rağmen 17 üstü tutuyorlar. Çünkü nasılsa gsaray'ı yener, tspor fikstür zor diye şampiyonluk kesin gibi görüyorlardı. Son haftalara doğru da 30'lara götüreceklerdi buna eminim çünkü bir kağıt bu kadar dik tutulmaz bu puan kayıplarına rağmen..Düşünsene 3 haftada 8 puan kaybediyorsun..
Kaç olduğunun bir önemi yok cuma günü her türlü alacağım çünkü gsaray'ı yeneceğini düşünüyorum. Adamlar o maç ertesi coşkuyla temiz mal verecektir. Hatırla bjk maçı sonrasını burada yazmıştım. Bjk yenip 16 üstü çok temiz mal verdiler hemen 14 oldu sonra 1 ay devre arası o malları 14'lerden alıp 17 oldu..Ama artık sıkıştılar çünkü tutacak yerleri kalmadı. Fener'den cacık olmaz. Ersun dediğin adamın futbolla uzaktan yakından alakası yok.
Sen hatayı tspor'dan çıkmakla yaptın.
comoli gitti bir de şu ruhsuz takım hoca ve koç tan kurtulabilsek ağlamakla inlemekle demekki olmuyormuş bu işler her zorluğa karşı elini cebine atıp geleceğe yatırım yapmakla oluyormuş ama sn başkan geldi geleli eli cebimizden çıkmadı 8 senedir hala kagıttayım adamın bir gecelik bahşisişi değildir elimizdeki hisseler hala takımı yendirip kagıdı düşürme peşinde bedelliler para toplamalar sonuçta koca bir hiç ağa kalıcı olmak istiyorsan artık şansın kalmadı ya bu takım birinci olur yada taraftar son kararı alır aziz başkan bile bu kadar kötü yönetmiyordu şirketi onca kumpasa rağmen vedat resmen gol atmayayım diye oynuyor iki üç haftadır emir nerden geliyor ersun hoca da artık çekilsin bu kadar kapasitesi adam ne etsin ağlayan yönetim varken bir oyuncu bütün şirketi değiştirirdi onu bile alamadınız emre de artık bitik dayanamaz on dakka da benim hesap dayanamıyor kagıdı pz tesi ben yine satmayacağım iş işten geçti 17.50 veren verdi ts 1 den 5 e cıktı siz en az 22 lik kagıdı 7 ye düşürüp 17 göstermekle bir halt yaptıgınızı sandınız bu ah yakanızı bırakmayacak aziz miş koc mus baskasıymış fark etmez 8 sene de hala yerinde sayan kagıt ya yeter kagıt gitmesin önemi de yok bu basit yenilmeler nedir insanın kalbine ok gibi saplanıyor başkanolsam kalten giderim ağa yönetemezsen bırak git oğlum bak git gibi demekki üstünde size karşı gelen güçler var bu kadar da olmaz çıldıracam
Futbolcularda destekliyor mu acaba ? Sonlardaki takımı yenemezse taraftar nesini destekleyecek ki ?SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu takımın iki tane ilacı vardır :
1) Aziz Yıldırım
2) Vitor Pereira
YTD...
Aynen BJK' nin zamanında 1 den 6.50'lere çıkmasına benzedi. Böyle çıkışı diğerleri yapamadı. BJK ve FB'nin maç sonuçları GS'nin çıkışına destek olacak. O da 1'e 5 verirmi acep?SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama bir GS li olarak FB aldık..fikstür avantajı diye😄😤
Bu saatten sonra olay sadece speklerde. Ne isterlerse o olur. Bu ruhsuz futbolla sasirmadigim gibi, hisse asagi veya yukari nereye giderse gitsin sasirmam. Gercekten bukdr gonulden destege yazik. Ankaragucu macinin hicbir aciklamasi yok. Gercekten yaziklar olsun. Agalar artik hisseyle istedikleri gibi oynarlar. 10a da dusse 30a da ciksa sasirmamak lazim. Sartlar artik tam agalara gore
Gülermisin ağlarmısın[emoji56]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.