Sayfa 73/745 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 5959 madde; 577 - 584 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

bariz operasyon yapıldı bugün , diyecek ne söz ne kelime kaldı..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2. Kazanınca takım iyi oynadı,

kazanamayınca bize operasyon yapıldı!!

bırakın bu kafayı..

it is the average of five people in the human environment..

ben az önce digiturku arayıp ağzıma geleni söyledim , katarli sahibiniz kendi kendine çalsın oynasindan tut aklınıza gelen ne varsa..
    üyeliği iptal ettirdim , tüm FB li kardeşlerimizden tepki koymalarını bekliyorum..
    teşekkürler..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

4. Pazartesi % 10 öpün başınıza koyun ytd

kurthan

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bariz operasyon yapıldı bugün , diyecek ne söz ne kelime kaldı..
    Herkes aynı şeyi söylüyor savaş ama özeti izlediğimde dediğin gibi net bir operasyon yok. Alanya 2 penaltı doğru, fener penaltı doğru, penaltı tekrarı doğru..

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ben az önce digiturku arayıp ağzıma geleni söyledim , katarli sahibiniz kendi kendine çalsın oynasindan tut aklınıza gelen ne varsa..
    üyeliği iptal ettirdim , tüm FB li kardeşlerimizden tepki koymalarını bekliyorum..
    teşekkürler..
    Tebrik ediyorum...bundan sonra taraftarın yapacağı tek etkili iş bu olur...sırf bunlara gıcık olduğum İçin almıyordum, digitürk ü de iptal edeyim mi diye düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    teşekkürler..
    Yanlış yapmısın diğiturk teki gariban tlf bakan askeri üçretliye fırça atacagına Ali beyi arayıp 2 senedir 6 tane libero alıp hala jaılsonu niye oynatıyorsun diye bir sorsaydın keşke ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    Kazanınca takım iyi oynadı,

kazanamayınca bize operasyon yapıldı!!

bırakın bu kafayı..

it is the average of five people in the human environment..
    aynen öyle, fenerbahçeye operasyon yapılıyor!!!

kazandığımız maçlarda ya karşı takım çok kötü ya da fenerbahçe eze eze yeniyor aksi taktirde nerdeyse her maçta inceden inceden doğranma var.

gün geçtikçe ortam daha kötüye gidiyor, bugün ilk kez teknik, yönetim ve futbolcular maçtan sonra maçı konuşmadı, muhtemelen tff ağır cezalar verecek ersuna ozana belki başkalarına da ya da yönetim artık konuşmanın ötesine geçecek birşeyler yapacak. bu devran böyle gitmemeli yoksa şampiyonluk gidiyor.
    men dakka dukka

Sayfa 73/745 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •