sabah sabah 2 hisse daha ekledim portföye.
%24 hisse ile devam.
Printable View
sabah sabah 2 hisse daha ekledim portföye.
%24 hisse ile devam.
valla sercanım dısarısısda yesıllenıo normalde yukarı olmalı bugun.....poz o sekılde aldık ama stoplarda hazır bellı olmaz....dun yaptıklarından
Bizim MB hisse alamıyor mu FED gibi, yasal bir dayanağı yok mu? Gerçi kanun çıkarmak birkaç dakikalık iş. Halletsinler baba MB alsın özellikle kamu ortaklığı olan hisseleri. İlk olarak tabi. Tüm 30 hisselerini alsın. Yani borsa bu kadar önemliyse, yatırımcıyı, ülkenin şirketlerini korumaksa amaç alsın baba bundan kolay ne var. Zaten açığa satış yok. Ver malı gelsin.
Lufthansa: Hava yolu sektörü devlet yardımı olmadan ayakta kalamayabilir
lufthansa batıyor anlaşıldı...
Dunku Dow cokusunden sonra bugun asagi bekliyordum ama sasirtti beni
Dışarısı derken nereler alıyor heryer kırmızı biz haric
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AYD, AVM'lerin kapatılmasına yönelik tavsiye kararı aldı
Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nce (AYD), halk sağlığı için toplum ve perakendecinin de talepleri dikkate alınarak, AVM'lerin kapatılmasına yönelik bir tavsiye kararı alındı.
AYD'den yapılan açıklamada, AYD Yönetimi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alınacak önlemleri açıkladığı konuşmasında yer alan "evinizden çıkmayın" tavsiyesi uyarınca, halk sağlığı için toplum ve perakendecinin de taleplerini dikkate alarak AVM'lerin kapatılmasına yönelik bir tavsiye kararı aldığı bildirildi.
Açıklamada, AVM'lerin açılış kapanış saatleri kamu otoritesi tarafından belirlendiği için bu konudaki kararı ivedilikle bekledikleri belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından koronavirüs salgının etkilerini azaltmak için açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketine ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın açıkladığı önlemler paketi için teşekkür eder, bu süreçte hiçbir çalışanımızın işini kaybetmeyeceğini belirterek, kiracılarımıza da gerekli kolaylıkların sağlanacağını kamuoyu ile paylaşırız." ifadeleri kullanıldı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
poz stopladım hosuma gıtmedı
82-84 bin destekleri olmasa burda durmamız imkansızdı. Ama 88 binde ciddi direnç. Arada kaynıyoruz. Al ver ver al dönemi.
Kapatma iyi karar olur hem para cepte kalır hem borsaya bir kısmı gelir
Kolay gelsin arkadaşlar
https://img510.yukle.tc/images/575123.PNG
102300 altı tehlıkelı karar bolgesınde ......az oncekı harekette hos degıldı
ankarada çok kar var sabah avm leri inceleyim diye Atakule ve Panoraya uğradım güzel çarşılar. avm ler kapatılmıyor di mi.
https://i.hizliresim.com/kcFh3h.png
ülkemizin borsasının durumunu özetleyen resim budur. secbul'un xu100/altın grafiğinin sebebi ve dipleri süpürmemizin sebebi de budur. dipteyiz ucuzuz diyoruz neye göre kime göre? 125bin dolara vatandaşlık satan bir ülkesin sen ya
102850................102.000 ne tarafa gıderse ...
bu kapitalist sistem secbul gibi birini 100,000 üstünde boğa yaptıysa bize neler yapmaz... :he:
gunaydin esnaf...yuksek acan palaya tesekkurler...
mokoko fornasyonu bugun de devam eder
Haaa ama şimdi bir başka görüş daha okudum. Diyorki takas zaten yabancı da. Yabancı çıkıp gitmeye çalışıyor. Adamın malını niye alıp çıkmasını sağlayalım, hem döviz çıkacak, hem servet transferi diyor. Bırak illa çıkacaksa düşürerek çıksın diyor. Şimdi bu da mantıklı gibi. Bilemedim.
mal kaskaslama başladı gene akşama geri alırlar..
Alan satan?
Yf masaya geldi mi?
Anlık 103.750 de ilk düşen var, kısa düşen. Oh baby.
Dax kopmuş gidiyor.
Dün neden basmadığı palanın neden dünyanın en kulağı kesik speği oldu bugün bir kez daha açığa çıktı
bizler o dibe gelsin bu dibe gelsin demememiz önemli binlerce yatırımcı var zararda olan batmak üzere olan fertler
anlaşılmalıdır ki Temenni ile yatırım kararı olmamalı .
Ayrıca bu gün için kim söyleyebilirdi ki Tüpraş'ı 120 lirada almaya değer görürken, kimisi 60 lirada uygun görür ve alır.
Serbest piyasa.
bizler bilinçli olup İnsanların, alım için çeşitli stratejiler ve noktalar belirleyebilir, bunu yapmaları insanları "kötü" yapmaz.
Moody's: Petrol fiyatlarındaki düşüş, rusya, kazakistan ve azerbaycan bankalarının kredi notları açısından negatif