112850 gecmelı yoksa yer tokadı
112850 gecmelı yoksa yer tokadı
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Helal olsun Trumpa. Sarı kafa falan ama sahip çıkıyor şirketlerine. Korkmuyor basıyor doları basıyor. Bizimkiler izliyor ha. Verin baba verin korkmayın lan.
Böyle zamanların en kötü düşüncesi; 'daha ne kadar düşebilir ki'... Uzuuun yıllar önceydi; ihlas holding var arkadaşta, 30 dan almış 45 olmuş kısa zamanda 'e sat artık ne bekliyorsun' diyorlar, '60 olcek onu bekliyorum' diyordu oturduğu yerde yayılarak. 45-50 den 30 oldu, 20 oldu, 12 olunca ben de demeye başladım 'daha ne kadar düşebilir ki'... 10 dan aldım, 9 dan 8 den 7 den... 6 olunca dedim bu işte bir iş var ve olayı akışına bıraktım. Tahtası kapandı 8-9 ay sonra açıldı açıldığı gün kapanış fiyatının yarısı kadar yukarıdan sattım ve 0,5 tl. lere indi daha sonra... Fiyatlarda ufak tefek hatalar olabilir, geçmiş zaman...
Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673
sileyim bari Grafiği ilgilenen yok
nereden anladın derseniz
hiç kimse teşekkür etmez veya bana hissettirmez
en iyisi ben gidip gönül verdiğim foruma yapıştırayım grfiği
elbette bir yerden dönülecek ama nereden
Döndük döndük belli mi ki garantisi var mı belkide 3 aya yayılır ama hemen olmaz hedef 127.000 de olabilir ama zamanı var sanki
15 dakkaya yon bellı olacak robotlar devreye gırecek....
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri