Sayfa 80/1001 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Viop - XIV

1. 112850 gecmelı yoksa yer tokadı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Helal olsun Trumpa. Sarı kafa falan ama sahip çıkıyor şirketlerine. Korkmuyor basıyor doları basıyor. Bizimkiler izliyor ha. Verin baba verin korkmayın lan.

3.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Nakiti olmayan ,borcu yuksek olan sirketler piyasadan silinecektir.

Bu itibarla kucuk sirketlere ve su donem itibariyle beklentisi kotu sektorlere yatirim yapmamak lazim.

Tabi borsada inis cikislar olacak

Uzun vadeye odaklanmak hayat kurtarir
    Onu demek istemedim.. Bir ülkenin borsasının değeri şirketlerin mevcut konumundan çok daha önemlidir

4. Böyle zamanların en kötü düşüncesi; 'daha ne kadar düşebilir ki'... Uzuuun yıllar önceydi; ihlas holding var arkadaşta, 30 dan almış 45 olmuş kısa zamanda 'e sat artık ne bekliyorsun' diyorlar, '60 olcek onu bekliyorum' diyordu oturduğu yerde yayılarak. 45-50 den 30 oldu, 20 oldu, 12 olunca ben de demeye başladım 'daha ne kadar düşebilir ki'... 10 dan aldım, 9 dan 8 den 7 den... 6 olunca dedim bu işte bir iş var ve olayı akışına bıraktım. Tahtası kapandı 8-9 ay sonra açıldı açıldığı gün kapanış fiyatının yarısı kadar yukarıdan sattım ve 0,5 tl. lere indi daha sonra... Fiyatlarda ufak tefek hatalar olabilir, geçmiş zaman...
    Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673

5. sileyim bari Grafiği ilgilenen yok
    nereden anladın derseniz

hiç kimse teşekkür etmez veya bana hissettirmez

en iyisi ben gidip gönül verdiğim foruma yapıştırayım grfiği

6.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Tecrubeli arkadaslara sorum var.temmetu aciklayan sirket vermekten vazgecermi? Ornekleri varmi.yada vazgecme ihtimali yuzde kac.hisse vakko.magzalari kapadi zaten

Malesef öyle bir ihtimal var, yüzdelik vermek zor ama daha önce örnekleri var...

2018 yılında bütün bankalar halkb, garan temettü açıklamıştı, tarihleri de belliydi hatta, ama sonradan vermekten vazgeçtiler...

7. elbette bir yerden dönülecek ama nereden

Döndük döndük belli mi ki garantisi var mı belkide 3 aya yayılır ama hemen olmaz hedef 127.000 de olabilir ama zamanı var sanki

8. 15 dakkaya yon bellı olacak robotlar devreye gırecek....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 80/1001 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •