Bir an Bye Bye ciğerim sözünü görünce, sattınız, çıktınız sandım sevgili Torik. Dedim o sattıysa vardır bir bildiği, kötü şeyler bizi mi bekliyor, acımızı çekecek miyiz diye düşündüm. Sonradan anladım ki gidenlere söylüyormuşsun.
Printable View
BRISA 21.6 ve neden 5 katını almadığım için acımı çekiyorum.
"sattim uçtu" geyigini bana arkadaş dost ortamında soylettirecegi için kendine teşekkür ediyorum
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sattınız mı sevgili Torik?
Satıp, çıkıp, gidip, bizi terk mi ettiniz? Mutlu musunuz? Ben nedense burada sadece siz mutluymuşsunuz gibi hissediyorum. E tabii, baklava, tatlı mutlu ediyor sizi.
Ben uzuncuyum demiştim sayın Jonathan. Bir sen bir ben kalacağız bu tahtada . al sat tut tavsiyesi degil
Bugünde niye daha çok almadım diye acımı çekiyorum. öyle ki artık acısız bir hayatın hayalini bile kuramıyorum. bir sezen aksu şarkısındaki gibi; acılarımız tarih kadar eski, nefes almak vermek misali olağan.
Sizce bidaha tavana yapisir mı
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu yıl göze daha hoş gelen hareketler olacaktır...2022 yılında daha da güzel hareketler olacaktır...kısacası yıllar geçtikçe borçları da azalacağından kar miktarı da artacak ve buda hissenin dellenmesine neden olacak...aylar önce de söylediğim gibi bu hissede özelikle de 10,00-15,00 civarlarından alınmış olan mütavazi lotlar bir kaç yıl içinde bir spek muamelesi görmenize neden olacaktır..
neyse dostlar günün anlamını bozmadan tavanınız hayırlı uğurlu olsun...bu sıralarda tl bazlı grafikler hala bir anlam ifade edecektir...ama bir süre sonra pek de bir anlam ifade etmeyeceğini çünkü tl bazlı kalıbına uymayacağını söyleyebilirim...şimdiden size bir kopya vereyim...aklınızda bulunsun ileride artık bu hisseye dolar bazlı grafikten bakmanız gerekecek..:)
tekerlekler dönüyor...acılar çekiliyor....:kahkah:
Şükür bizde 20 den ortak olduk keko dostum seni gördüğüme sevindim
Global ile bank of irzina girdi ..vay vay bee
Sayın gucukyatirimci önemli olan doğru zamanda girmek yoksa hep guccuk kalırsın.
çok teşekürler dostlar...sizi gördüğüme sevindim...sizleri de brisayı da seviyorum...ilk brisaya yorum yaptığımda 2-3 yılda 45 tl fiyat hedefi vermiştim..galiba bu ikinci yılımız...tabi hafızam bayağı zayıf artık yılları da karıştırır oldum...:kahkah: bilmiyorum yanılıyor muyum ??
ikinci yılımızın sonunda aşağı yukarı 45 tl hedefimizin önemli bir kısmı gerçekleşecektir...sonrasında artık tl grafiklerini çöpe atmamız gerekecek...çekmecelerden artık dolar bazlı grafiklerini çıkarmamız gerekecek...şu an için tl bazlı grafikler idare eder..
tekerler dönüyor acılar çekiliyor diyelim....sologanımızı da söylemiş olalım...
hoş gelmişsin dostum...biraz geç olmuş ama sorun değil..sen de kazanacaksın bu hissede...artık kime ne kadar nasip olur bilinmez...bir kaç yıl sonra artık şu bedelsiz beklentili hisseler bölündükten sonra sahneye brisa gibi jönler çıkacak...fiyatı 7,00 larda iken o vakit alınacak makul hisseler ileride size küçük bir spek muamelesi gördürecek demiştim....:kahkah: şu anda o yolda ilerliyoruz...bu yolda giderken kış lastiklerini takmayı unutmayın dostlar...:)
ben hepinize başarılar diliyorum..
Dogrudur..şirketin maliyeti 1.5 milyar dolardır. . Oda şu anda hisse başına 36 tl dir..buna marka değerini katmadik. .bu maliyetteki bir şirketi siz olursanız kaçtan satarsiniz? ??
Neyse biz şimdi sözumuzden caymayalim. ..Hele bir tl hedefine gitsin sonra artık dolar bazlı yol haritamizi masanın üzerine koyarız. .😅😅
Lastikte marka değeri olmaz ağalar(şöyle aynı kumaştan aynı kalitede vakko eşarp alırsanız 1.500 lira ödersiniz, marka değilse 150/200 liraya almayanı döverler) hem marka değerini piyasa fiyatlamaz o iş firma TAMAMEN el değitiriken hesaba katılır
Söylediklerinizin bir kısmı doğru, bir kısmı değil. Marka değeri bana göre de hesaba katılan bir şey değildir borsa değerlemesinde. İsterlerse 10 milyar dolar yatırım yapsınlar bir şirkete, eğer ortada kar yoksa, değer de yoktur. Önemli olan karlılıktır.
Fakat, lastikte marka önemlidir. Burada fason lastikten, kauçuk üretmekten bahsetmiyoruz. Bridgestone, Lassa, Dayton; bunlar segmentlerine göre önemli markalar ve arkalarında ciddi ar-ge'ler mevcut. Eşarp örneğindeki gibi kıyaslanamaz. Mercedes ile Şahin'i ikisi de araba, aynılar diye kıyaslayamazsınız. Fark vardır. Bridgestone'la da Hasantone lastikleri arasında da fark vardır.
Son söz; acımızı çekeceğiz. Herkes acısını çekecek.
Kimseye istisna yok. Bu dünya acı dünyası.
lastikçim bana petlas var dese kabul etmem
bristone var deyince kabul ederim.:one:
20 günlük ortalamayla buluşana kadar süzülecek yine galiba.
brisa maşALLAH çıkışına devam ediyor..hayırlı uğurlu olsun...benim egegübre maceram %110 kar almam ile bitmiş ardından da jantsaya geçiş yapmış idim...ondan da iki kat bir kar aldım..dünden beridir de gedzada mal aldım...gedza da ödenmiş sermayesi 11,7 milyon gibi küçük bir rakamdır...5 ay önce buzdolabı arka kapağı için devlet teşvikli 10 milyon tl lik bir yatırım kararı almış idi...20 gün önce de otomotiv sektörü için plastik aksam üretmek için 39 milyonluk bir yatırımı onaylandı..bunu da teşvik kapsamında yapacak...yatırımları büyük bir ihtimalle bu yıl içinde tamamlanır...tamamlandığında çok güzel karlar yapabilecek...
bir yıl sabır etmek şartı ile güzel kazançlar sağlayacağını düşünüyorum...benim için bebek bir hisse...bakalım nasibimiz ne olacak bunda ??
neyse dostlar kafanızı şişirdim...ben tekrardan sizlere başarılar diliyorum...
Keko tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Arada bir yorumlarını eksik etme
bu yılın sonunda hedefi tam 12 den vuracaksınız inşALLAH..bu hissede uzun olarak sabır etmeye devam edin...asıl göze hoş gelecek hareketler 2022 yılında olmasını bekliyorum...o vakit adrenalin de bol olacak trübünler de dolu olacak...benim gibi gariban bir kekoya da belki trübünlerde bir yer açarsınız artık...
o vakitler geldiğinde belki de beni tanımayanlar bu keko da nereden çıktı diyeceklerdir ama olsun bizi tanıyıp da içeri alacak bir dostumuz muhakak olacaktır....:)
saatlik brisa...
2 aylık hafif yukarı eğimli kanalı yukarı kırınca kanal genişliği kadar yukarı gitti.(teknik hedef).
sonrasında yeniden kanalın üst bandına geri dönüş yapan hissede onay alma süreci devam ediyor.dün kanal üst bandından tepkiyi gördük.bugün ise şimdilik güçsüz.kanal içine geri dönüş yapmadığı sürece alıcılar istekli olacaktır.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...73ed0805db.png
Bugün güzel bir günü olacaktı... endeks engelledi..
Hayırlısı..pasta paylaşan yok,yazan yok...herkes acısını mı çekiyor ne??