Sayfa 83/268 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 2144 madde; 657 - 664 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1. Global ile bank of irzina girdi ..vay vay bee

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

2. Sayın gucukyatirimci önemli olan doğru zamanda girmek yoksa hep guccuk kalırsın.

3.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Temel analiz aleminin kralı hoş geldin, vermiş olduğun tl hedefine emin adımlarla gidiyor BRİSA.
    çok teşekürler dostlar...sizi gördüğüme sevindim...sizleri de brisayı da seviyorum...ilk brisaya yorum yaptığımda 2-3 yılda 45 tl fiyat hedefi vermiştim..galiba bu ikinci yılımız...tabi hafızam bayağı zayıf artık yılları da karıştırır oldum... bilmiyorum yanılıyor muyum ??

ikinci yılımızın sonunda aşağı yukarı 45 tl hedefimizin önemli bir kısmı gerçekleşecektir...sonrasında artık tl grafiklerini çöpe atmamız gerekecek...çekmecelerden artık dolar bazlı grafiklerini çıkarmamız gerekecek...şu an için tl bazlı grafikler idare eder..

tekerler dönüyor acılar çekiliyor diyelim....sologanımızı da söylemiş olalım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Şükür bizde 20 den ortak olduk keko dostum seni gördüğüme sevindim
    hoş gelmişsin dostum...biraz geç olmuş ama sorun değil..sen de kazanacaksın bu hissede...artık kime ne kadar nasip olur bilinmez...bir kaç yıl sonra artık şu bedelsiz beklentili hisseler bölündükten sonra sahneye brisa gibi jönler çıkacak...fiyatı 7,00 larda iken o vakit alınacak makul hisseler ileride size küçük bir spek muamelesi gördürecek demiştim.... şu anda o yolda ilerliyoruz...bu yolda giderken kış lastiklerini takmayı unutmayın dostlar...

ben hepinize başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    çok teşekürler dostlar...sizi gördüğüme sevindim...sizleri de brisayı da seviyorum...ilk brisaya yorum yaptığımda 2-3 yılda 45 tl fiyat hedefi vermiştim..galiba bu ikinci yılımız...tabi hafızam bayağı zayıf artık yılları da karıştırır oldum... bilmiyorum yanılıyor muyum ??

ikinci yılımızın sonunda aşağı yukarı 45 tl hedefimizin önemli bir kısmı gerçekleşecektir...sonrasında artık tl grafiklerini çöpe atmamız gerekecek...çekmecelerden artık dolar bazlı grafiklerini çıkarmamız gerekecek...şu an için tl bazlı grafikler idare eder..

tekerler dönüyor acılar çekiliyor diyelim....sologanımızı da söylemiş olalım...
    Geçen sene bu zamanlar 9 tl idi ve 45 TL çok uçuk idi. 2 yıl sonrası için % 100 getiri gayet makul bir hedef seviyesi görünüyor artık.

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,743
     Alıntı Originally Posted by Torik Yazıyı Oku
    Sayın gucukyatirimci önemli olan doğru zamanda girmek yoksa hep guccuk kalırsın.

Sevgili torik 1990 dan beri borsadayım hiç büyüyemedim, artı gariban bağkuremeklisiyim. Ammaa baklava dersen heç dayanamam yatılı giderim.

Hayırlı günler hayırlı cuma'lar BRİSA sakinleri.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,743
     Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    bir kaç ay önce brisanın dayandığı temel veriler hakkında bazı öngörüler yapmış idik..bunlar tek tek gerçekleşiyor...bundan dolayı gittikçe iyileşen bilançoları göreceğiz önümüzdeki süreçte...

şu ana kadar brisaya yapılan yatırımlar 1,5 milyar dolara varmıştır...bunu şirket yetkilileri yaptıkları röportajlarında sık sık söylemişlerdir...1,5 milyar dolar şu anda 1,5 *5,85 =8,775 milyar tl yapıyor bu tutarı ödenmiş sermayesi olan 305 milyona böldüğümüzde hisse başına 28,77 tl lik bir değer ortaya çıkıyor....bu değer sadece maliyet olan kısımdır...

hisse başına 28,77 e mal olan bir şirketin ederi herhalde yine 28,77 tl olacak değildir...siz bir mütahit olursanız 287 bin tl ye mal ettiğiniz bir gayrimenkulü acaba kaça satarsınız ?? hisse şu anda 9,25 fiyatındadır....dediğim gibi karı artıkça bu hisse benim öngörülerime göre 3 yıl içinde 40-45 tl civarlarına çıkmalıdır...

bakalım kime niyet kime kısmet olacak...borsada ancak sabır edilerek kazanılır..temelcilerin sabrına hayranım...

Yorumsuz öne alalım yeni gelen arkadaşlar okusun, kekom gerekeni söylemiş bana düşen sabretmek.

Kekom bir kez daha sana emeklerin için teşekkürederim.

Kekom dolar 5.85 ken yapmışsın hesabı şuan dolar kuru olmuş 7.40 bence revizyon şart. Bu vesileyle kekonun yazısını öne çekmiş olalım.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

8.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Kekom dolar 5.85 ken yapmışsın hesabı şuan dolar kuru olmuş 7.40 bence revizyon şart. Bu vesileyle kekonun yazısını öne çekmiş olalım.
    Dogrudur..şirketin maliyeti 1.5 milyar dolardır. . Oda şu anda hisse başına 36 tl dir..buna marka değerini katmadik. .bu maliyetteki bir şirketi siz olursanız kaçtan satarsiniz? ??

Neyse biz şimdi sözumuzden caymayalim. ..Hele bir tl hedefine gitsin sonra artık dolar bazlı yol haritamizi masanın üzerine koyarız. .😅😅

Sayfa 83/268 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •