17,05 mk civarı
Nasıl alıyorsunuz bunları ya mh mi sizi arıyor sizmi mh arıyorsunuz.
Geçende bir arkadaş yine aktiften 600 bine 19 oran aldım yazmıştı.
.................................................
Tuik açıklamasına göre:
Aralık Ayı Enflasyon: %1.25
Yıllık Enflasyon: %14.60
Enagrup’a göre:
Yıllık enflasyon: %36.72
Memurlara ve Emeklilere sabır dilerim...
https://twitter.com/ProfDemirtas/sta...07201551364096
Özgür hoca, Mahfi hoca, Uğur Gürses hepsi bu enflasyon oranını paylaştılar.
@poyraz
arıyosun mh yi şu kadar mevduata ne veriyorsunuz diyosun.
ilk gelen orana aa çok düşükmüş x yerde arkadaşım x rakama bağladı diyorsun.
o tekrar teklif sunar zaten. sırayla ara hepsini.
mevduat yapmayalı uzun zaman oldu.
Vakıfbank 1M+ bugün 18,25 'den bağladım . Oran iyi mi kararsızım, yada yarın yükselir mi acaba bilemiyorum
Faizlerdeki artış trendi durdu galiba.
Pek bir gelişme olmuyor artık.
Mevduat faizleri artacaksa bile ( bu ay pas geçebileceği seslendirilerek , algıya başlandı ) 11 Ocaktan sonra , yani 11- 15 ocak arası yine nazlanarak 0,5- 0,75 artırırlar. Genel de , dövizin düşeceği yönünde çok fazla yorum çıkmaya başladığında alma zamanı gelmiş olmakta. Bu iş için gecelikte durmak daha faydalı gibi. Yatırım - batırım tavsiyesi değildir. Komşuların balkondan balkona sohbetidir.
Alakasız bir soru olacak ama, ziraat bankasındaki kendi vadesiz hesabıma, başka bir ilçedeki ziraat bankası şubesinden gişeden para yatırmak istersem masraf alınıyor mu? 10k civarı birşey yatıracağım, bazı atm ler 40 banknottan fazla almiyor diye, tekrar tekrar atmde uğraşmak istemiyorum. Cevaplar için teşekkürler.
uygulanıyor mu bilmiyorum ama tarife bu
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/uru...zmet-ucretleri
Cevaplar için teşekkürler. Ziraat Online işlemler den, müşteri temsilcisine yazdım. Farklı şubeden kendi hesabindan para çekmede komisyon var, para yatırmada komisyon yok, dedi. Biraz sıkıştırınca, yetki şubelerimizde dedi. Yaşayarak öğreneceğiz, şubeden bilgi aldığımda yazarım.
Belki birine faydası olur, 7 mart 2020de tebliğde yer alıyor.
FİNANSAL TÜKETİCİLERDEN ALINACAK ÜCRETLERE İLİŞKİN
USÛL VE ESASLAR HAKKINDA TEBLİĞ
(SAYI: 2020/7)
MADDE 12 – (1) Finansal tüketicinin hesabının bulunduğu kuruluşun işlem alanlarından herhangi birini kullanmak suretiyle kendi hesabına para yatırması ile hesabın bulunduğu şubeden finansal tüketici adına üçüncü kişilerin para yatırması işlemlerinden ücret alınamaz
JP Morgan: TCMB'nin bir sonraki adımı için öngörümüz Nisan'da faiz indirimi
:)
Son Dakika!
05.01.2021
Oxford Üniversitesi’nden korkutan uyarı:
Güney Afrika’da ortaya çıkan ve
İngiltere’deki mutasyondan daha tehlikeli olan koronavirüs türüne karşı aşılar etkisiz kalabilir.
Yeni tehlike Güney Afrika mutasyonu
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/yen...syonu-41706131
Bugünlerde kamu bankaları ; özellikle ziraat bizi şaşırtıyor ( olumlu yönde ) . Geçen hafta maaş müşterisi olduğum halde TEB ulus şubesinden kendi şubem olan konak şb. ye kendi hesabıma para göndermek için 65 tl. istedi.
kardeşim Halkbank kızılay şb. de aynısını yaşadı. Ziraatin bir yanlışı , gençlere yatan KYK paralarını başka bir bankaya transfer için 2,5 tl. alması. Yahu bu çocuklar öğrenci ve 2,5 tl. önemli.
1m+ vakıf 35 gun 18.25
Bu başlığı şu anda 31 kişi okumaktadır. (5 üye ve 26 ziyaretçi)
taysan, diproyal, kerem_goksoy, matac, W.BUFFET
:kahkah::kahkah:
Warren Buffet da burayı okuyup bizden işi öğreniyor. Türk piyasalarını çözüyor sayemizde:oleyo:
bu aktifin durumu nolacak arkadaşlar. 18 oranda kaldı öyle. aktif nkolayda hala duran var mı. faizi günlük vermenin dışında bir artısı kalmadı gibi.
Burgan %18.50 pazarlıksız.
PPK toplantısına kadar faizlerin bu seviyelere oturduğunu düşündüğümden ve toplantıdan da çok beklentim olmadığından (pas geçeceklerini düşünüyorum) bugün M+ aktif bono aldım 34 gün vade, 18,90 oran. Doğru karar vermiş miyim bekleyip görücem bakalım.
şube oranı sanırım
Burgan, temdit, 33 gün, 18.50