Sayfa 83/1009 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Alakasız bir soru olacak ama, ziraat bankasındaki kendi vadesiz hesabıma, başka bir ilçedeki ziraat bankası şubesinden gişeden para yatırmak istersem masraf alınıyor mu? 10k civarı birşey yatıracağım, bazı atm ler 40 banknottan fazla almiyor diye, tekrar tekrar atmde uğraşmak istemiyorum. Cevaplar için teşekkürler.
    Geçen yıl böyle bir işlem için benden para talep ettiler, hem de yüksek bir oranda , bu yıl değişmiş midir bilmiyorum

2.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Alakasız bir soru olacak ama, ziraat bankasındaki kendi vadesiz hesabıma, başka bir ilçedeki ziraat bankası şubesinden gişeden para yatırmak istersem masraf alınıyor mu? 10k civarı birşey yatıracağım, bazı atm ler 40 banknottan fazla almiyor diye, tekrar tekrar atmde uğraşmak istemiyorum. Cevaplar için teşekkürler.
    Masraf almaz almamalı diye tahmin ediyorum. Aksi durumda tek şubeli bankadan ne farki olacak ki..
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    uygulanıyor mu bilmiyorum ama tarife bu
    https://www.ziraatbank.com.tr/tr/uru...zmet-ucretleri

4. Cevaplar için teşekkürler. Ziraat Online işlemler den, müşteri temsilcisine yazdım. Farklı şubeden kendi hesabindan para çekmede komisyon var, para yatırmada komisyon yok, dedi. Biraz sıkıştırınca, yetki şubelerimizde dedi. Yaşayarak öğreneceğiz, şubeden bilgi aldığımda yazarım.

5. Belki birine faydası olur, 7 mart 2020de tebliğde yer alıyor.

FİNANSAL TÜKETİCİLERDEN ALINACAK ÜCRETLERE İLİŞKİN

USÛL VE ESASLAR HAKKINDA TEBLİĞ

(SAYI: 2020/7)

MADDE 12 – (1) Finansal tüketicinin hesabının bulunduğu kuruluşun işlem alanlarından herhangi birini kullanmak suretiyle kendi hesabına para yatırması ile hesabın bulunduğu şubeden finansal tüketici adına üçüncü kişilerin para yatırması işlemlerinden ücret alınamaz

6. JP Morgan: TCMB'nin bir sonraki adımı için öngörümüz Nisan'da faiz indirimi

7.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    JP Morgan: TCMB'nin bir sonraki adımı için öngörümüz Nisan'da faiz indirimi

İnsanlar dolar almaya devam edince, saldım çayıra mevlam kayıra moduna geçerler diye düşünmüş jp Morgan :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Cevaplar için teşekkürler. Ziraat Online işlemler den, müşteri temsilcisine yazdım. Farklı şubeden kendi hesabindan para çekmede komisyon var, para yatırmada komisyon yok, dedi. Biraz sıkıştırınca, yetki şubelerimizde dedi. Yaşayarak öğreneceğiz, şubeden bilgi aldığımda yazarım.
    Ziraatin başka şubesinden kendi hesabıma az önce gişeden havale yaptım ve masraf almadılar.

Sayfa 83/1009 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •