5 milyonun bitmesini bekliyeceğiz anlaşılan.
Temettü den önce biter gibi
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
5 milyonun bitmesini bekliyeceğiz anlaşılan.
Temettü den önce biter gibi
Böyle de bişey varmış. 5.8 milyon satış için kap attığında şirketteki pay oranı% 20.85 di . Yani 31275000lot idi. Şuan kalan pay oranı %18. 62 yani27935000 lot. Toplam gerçekleşen satış =3.34 milyon satış yapılmış . Kalan lot= 2.46 milyon
[https://abs-0]
daha çokmuş
2016 yılında TEKFEN 3.30 lara inince 35 bin lot aldım ama ortaklardan birinin kızları habire hisse sattı benimde midem bulandı 3 ay sonra 7 tl den TEKFEN'leri satıp BAGFAŞ aldım yani 2 TEKFENE 1 BAGFAŞ sonuç TEKFEN 25 lere gitti BAGFAŞ 5 lere indi ve o BAGFAŞ lar helen duruyorlar sonuç ben kaybettim.
1 sene evveline kadar zaman zaman yan tahta olarak TEKNOSA alır satardım orada da torun SAMAN'cılar ha bire TEKNOSA sattılar, sevdiğim ve her defasında iyide kazandığım TEKNOSA'da midem bulandı bidaha almadım.
Sonuç benim 3 liraya almadığım TEKNOSA olmuş bugün 15-20 tl bandında, kim kaybetti tabiki ben kaybettim nokta.
Demem oki arkadaşlar başkasının hisse alıp sattığına değil şirketin faliyetine odaklanmak lazım, ben şimdi NİSAN-16 sını temettümü bekliyorum temettümü alırım keyfime bakarım.
Hisse senedi uzuuuuuuun vadeli bir yatırm aracıy mış öyle diyorlar, Alkim sakinleri hayırlı cuma'lar booool kazançlar dilerim.
hakim ortak olunca ister alır ister satar denemiyor. çünkü bizim aylar sonra ulaşabildiğimiz bilgileri onlar anında elde ediyorlar... onlar satmadan bir haber gönderdiklerinde hisse en yukarılara çıkabilir ya da almak istediklerinde en aşağılara gidebilir... bu yüzden hakim ortakların işlem yapması kurallara bağlanmıştır
Ekran kararttım.
Patron satışlarının abartıldığı ve hisse geri alımı neden tercih edilmediği ile ilgili mail attım şirkete. Jet hızıyla aşağıdaki geri dönüş maili geldi. Sizinle paylaşıyorum.
Çağla Koçel
16:33 (37 dakika önce)
Alıcı: ben
Sayın Yaşar Aydın Kuleli, öncelikle şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Şunu belirtmek isterim ki tüm yatırımcılarımız ile bize yönelttikleri soruları son derece şeffaf ve hızlı bir şekilde geri dönüş sağlıyoruz.
Tabiki tüm pay sahiplerinin eşit bilgi alma ve inceleme haklarını koruyarak bu bildirimleri yapıyoruz.
Yine açık bir şekilde ifade etmek isterim ki, ortağımız tarafından yapılan hisse satışları tamamen kendisinin tasarrufunda olan bir durumdur. Yani şirketimizin faaliyetleri ile kesinlikle ilgisi yoktur.
Şirketimiz 2020 yılına ait finansal tablo ve faaliyet raporunu 25 Şubat 2021 tarihinde KAP Platformunda ve kurumsal internet sitesinde sizlerle paylaşmıştır. Net dönem karımız geçen yıla göre %50’nin üzerinde artmıştır. Finansal açıdan ne kadar güçlü olduğumuzu tabloları biraz inceleyerek görmenizin mümkün olduğunu düşünüyoruz.
Sağlıklı günler dileriz.
Şahsi payları demek istiyor.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahip olduğu holdıng adına paylarını satıyor.aynı zamanda doğrudan şahsi payı oluyor.
Kora Holding,
Tek kisilik A.Ş. ordanda holding olmus, diye biliyorum
Şirketin sahibi Arkın Kora dogal olarak YKB oluyor .
Sattığı payda Kora Holding ait olan,
Matrushka lara benzemis biraz :)
Açıkçası hem holding hem de şahış payları satılıyor. Bu şirkete yakışmıyor bu kadar satış. Her sene temettü veren, büyüyen, esas faaliyetini ve karını artıran, yatırım yapıp bedell sermaye artırımı yapmayan bir şirkete bu halka açıklık oranı yakışmıyor. Kendi şirketine güvenemeyen patron imajı veriyorlar. Şirket, aile şirketi olduğu için şirkette aile içi çatışmalar var mı diye insan düşünmek zorunda kalıyor. Saygılar.
Hocam yazdıkarınızdan borsa tecrübesi olan birisiniz ,
Kap haberlerine satışlar düşüyor ama
biz bilemiyiz kimin aldığını, MKK sicil kayıtları yok
olsa ne olacak ki , Fransadan bir fon alsa o fonun kime ait oldugunu nerden bilecegiz :)
Tekfen, Teknosa , tecrübelerini paylasan arkadaşlar oldu üst postlarda,
Ama böyle bir satış istiyorlarsa, piyasadaki çakalları mal kaptirmak yerine Uv elinde tutan
bir fona satış yapmaları daha güzel olurdu bizler icin .
Ülke puanları yukarı ceklisin Cds ler normallessin o zaman kendiginden gelecek bu fonlar biste
iyi hafta sonları olsun
4 ocak 2021 yabanci payı %26,02
5 mart 2021 yabancı payı %22.02
4 puanlık bir satış olmuş yabancı cephesinde
ancak 15 şubattan beridir her hissede satıyorlar
otokar gibi bir hisse de bile %20 lerden 13 lere inmişler...
bunlar.doğal eylemler , yeterki firmanin işlerinde sıkıntı olmasın , planlanan işler vaktinde yapılsın, 420 bin ton ss yeni yilda 600 bin ton olarak üretilsin, fazla kısmı ihraç edilsin , ps üretim işide yolunda gitsin , 50 bin ton olan kapasite 100 bin tona çıksın yıllık 40 bin ton içerde 60 bin ton ihraç edilsin, firma yıllık 500 ila 600 mil. tl. karlar göndersin, 18 tl den hisse satanlar sizden 60 ila 70 tl den hisse almak için yarışsınlar,
temennisiyle iyi pazarlar
Eski yıllarda yabancı oranı çok çok azdı, yabancılar tarafından tercih edilen bir hisse değildi. Son zamanlarda yabancı oranı% 26 ların üzerine çıkmıştı. Ben iş yatırım sayfasından takip ediyorum. Burası da 2 gün geriden güncel durumda. Son haftalarda diğer hisselerde olduğu gibi Alkim de de yabancı satışları olduğu doğrudur. Dediğiniz gibi firmanın faaliyetlerinde sorun olmasın, aile içi çatışmalar olmasın. Patron satışları değil alışları olsun. Patronlar, lafla değil eylemlerle hisselerini desteklesinler. Saygılar.
2004 yilindaki hürriyet Reha başkanın P.S söyledikleri.
"Birincil hedefimiz ithalatı ikame etmek ve sonra çevre ülkelere ihracat yapmak. Bulgaristan ve Mısır çok büyük tüketici. Şu anda Belçika’dan büyük tonajlarla ithalat yapıyorlar. Bu tip ürünler tonu binlerce dolar olan ürünlerden olmadığı için nakliye maliyeti bizim bir başka avantajımız olacak."
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...tirim-38647270
2005 de o günkü parayla 2.75 kuruştan BAKAB aldım ve takribi 2 yıl sürdü alımlarım, sonra patron Cem BAKİOĞLU sürekli 3 tl ile 4.50 tl arası topladı hemen hemen piyasada BAKAB hissesi kalmadı gibi bişey bide BAKAB kendisi hissesini aldı 1 milyon lot kadar tahta hepten sığlaştı.
BAKAB 2005 yılından beri 1 kez %300 bedelsiz sermaye artırımı yaptı, BAKAB'da 3-5 tane yatırımcı kaldık ama işlemler bana göre tamemen fiktif oluyor halende öyle.
Bana sorsalar tercihim her zaman derinliği olan tahta derim, BAKAB'ları verdim elimde 10 tane kaldı onlarıda şimdilik dedim damızlık dursun. ALLAH bin bereket versin çooook para kazandım BAKAB'dan, ki o BAKAB' bir zamanlar mecnur ÇOLAK'la beraber keriz silkeleme operasyonunda yakalanan Sertac BAKİOĞLU abisi Enver BAKİOĞLU'yla yönetiyor.
Sizi bilmem ama bana ALKİM sütten çıkmış ak kaşık gibi geliyor, enazından şimdilik güveniyorum. Temettümü alırım keyfime bakarımmm.
https://www.youtube.com/watch?v=x-4uCsE8xSA
Alkim üzerinden güzel bir hisse analizi çalışması yapılmış.
sat sat nereye kadar
10000154545454 kez yazdim, yine yazayim seni kırarmıyım dostum ,
Bunlar gecmistede çok mal sattılar, Alkimde ve Alkada
kisa vadede olumsuz etkilesede uv hisse icin bir sıkıntı olmadi ,
her satışa cikardiginda alicida buluyor bak ne güzel tabana yapistirmiyor :))
Sn foton yaptığı hesap yukarda, yukardan satip alttan yerine koyanlara helal olsun KY dostlarim icin .
biz çok hizli traderler gördük mart ayinda cortlayip ta margin call kapatmak icin silverleri 12 usd altına yok parasina satan
En güzeli ekran karartmak, bunun kısa vadede biryerlere gideceği yok. Ekran kararttım dediğimden beri anlık bakmıyorum. Aklıma eserse gün içi googldan nakıyorum yada akşam seans bittiğinde gelen bildirimden ne yapmış görüyorum. Ya gülümsüyorum yada sövüyorum. Genelde insan sövüyor elinde olmadan :D
12 aylık bilançoya göre 3 aylık bilanço hesaplanırken kur farkı artışı olacagı kesin... bizim alka nın yabancı para fazlası oldugunu biliyorum ama alkimin yabancı para pozisyonu nedir acaba...3 aylıklarda kur farkı yada zararı yazacak mıyız ...teşekkürler...
sn bawer , o konuda net bir veri yok, ancak isyatirim sitesinde 1 gün sonraya ait veriler yayınlanıyor.
bu satışlar normal karşılamak gerek, Alkım her satış yaptığında genellikle olumlu etkilenmiştir,
ben firmanın üretim ve satış tarafına odaklandım, satan satar alan alır... 500~600 bin ton SS ve 50 bin ton PS üretilip satilsin varsin hisse düşsün dert etmiyorum artık
sünnetli,
bıyıklı,
göbekli yabancı
satışı bir türlü bitmedi
ne yabancıymış be
yatırım filan tavsiyesi değildir
İş yatırım Yabancı Oranı (%) 21,64
İş yatırım Yabancı Oranı (%) 21,66
Kıymet bilmez ortak neden satmaya devam edip bitirmiyor malını.
Demokles'in kılıcı gibi endişe yarattı.
Uyku modunda, keyifsiz bir şekilde aşağiya doğru süzülmek için bahane arıyor. Mayısa kadar böyle gider herhalde. Herkese sabırlar ve bol kazançlar diliyorum.
Mayısa kadar şişe patlasada ordan çıkıp 100% buna yüksensem ama onunda hiç gidesi yok. Seneyide deviririz gibi geliyor.