Originally Posted by
yak
Patron satışlarının abartıldığı ve hisse geri alımı neden tercih edilmediği ile ilgili mail attım şirkete. Jet hızıyla aşağıdaki geri dönüş maili geldi. Sizinle paylaşıyorum.
Çağla Koçel
16:33 (37 dakika önce)
Alıcı: ben
Sayın Yaşar Aydın Kuleli, öncelikle şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Şunu belirtmek isterim ki tüm yatırımcılarımız ile bize yönelttikleri soruları son derece şeffaf ve hızlı bir şekilde geri dönüş sağlıyoruz.
Tabiki tüm pay sahiplerinin eşit bilgi alma ve inceleme haklarını koruyarak bu bildirimleri yapıyoruz.
Yine açık bir şekilde ifade etmek isterim ki, ortağımız tarafından yapılan hisse satışları tamamen kendisinin tasarrufunda olan bir durumdur. Yani şirketimizin faaliyetleri ile kesinlikle ilgisi yoktur.
Şirketimiz 2020 yılına ait finansal tablo ve faaliyet raporunu 25 Şubat 2021 tarihinde KAP Platformunda ve kurumsal internet sitesinde sizlerle paylaşmıştır. Net dönem karımız geçen yıla göre %50’nin üzerinde artmıştır. Finansal açıdan ne kadar güçlü olduğumuzu tabloları biraz inceleyerek görmenizin mümkün olduğunu düşünüyoruz.
Sağlıklı günler dileriz.
Sayın yak, Ortağımız derken kastı ne acaba?
Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Yer İmleri