sat sat nereye kadar
10000154545454 kez yazdim, yine yazayim seni kýrarmýyým dostum ,
Bunlar gecmistede çok mal sattýlar, Alkimde ve Alkada
kisa vadede olumsuz etkilesede uv hisse icin bir sýkýntý olmadi ,
her satýþa cikardiginda alicida buluyor bak ne güzel tabana yapistirmiyor)
Sn foton yaptýðý hesap yukarda, yukardan satip alttan yerine koyanlara helal olsun KY dostlarim icin .
biz çok hizli traderler gördük mart ayinda cortlayip ta margin call kapatmak icin silverleri 12 usd altýna yok parasina satan
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
En güzeli ekran karartmak, bunun kýsa vadede biryerlere gideceði yok. Ekran kararttým dediðimden beri anlýk bakmýyorum. Aklýma eserse gün içi googldan nakýyorum yada akþam seans bittiðinde gelen bildirimden ne yapmýþ görüyorum. Ya gülümsüyorum yada sövüyorum. Genelde insan sövüyor elinde olmadan :D
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
12 aylýk bilançoya göre 3 aylýk bilanço hesaplanýrken kur farký artýþý olacagý kesin... bizim alka nýn yabancý para fazlasý oldugunu biliyorum ama alkimin yabancý para pozisyonu nedir acaba...3 aylýklarda kur farký yada zararý yazacak mýyýz ...teþekkürler...
sn bawer , o konuda net bir veri yok, ancak isyatirim sitesinde 1 gün sonraya ait veriler yayýnlanýyor.
bu satýþlar normal karþýlamak gerek, Alkým her satýþ yaptýðýnda genellikle olumlu etkilenmiþtir,
ben firmanýn üretim ve satýþ tarafýna odaklandým, satan satar alan alýr... 500~600 bin ton SS ve 50 bin ton PS üretilip satilsin varsin hisse düþsün dert etmiyorum artýk
Yer Ýmleri