2.400 altında saatlik kapanmadıkça ,PANİK YOK...
Printable View
2.400 altında saatlik kapanmadıkça ,PANİK YOK...
herif ısrarla farkı 10 pin ustunde tutuyor yaw,gıcık..nereye sakliyor acaba bunu..
BBHT'ye ihracatçı çıktı, Avrupa EUR düşüşüne rağmen bizden hala indirim istiyor, Avrupa'da kendi sattıkları ürünlerin fiyatını artırmak yerine bize baskı yapıyorlar dedi.
ARACI KURUM KAZANSIN..:)...16.6 MİL. HACİM...al ver ekonomiye can ver...
YÜZBİNDE 8 altı kom. verecek aracı kurum arıyorum..her şey içinde..
https://i.hizliresim.com/mjqe4gq.PNG
BBHT'de konuşulana göre BBVA, GARAN'da %72 'yi geçerse bazı endekslerden çıkabilir denmiş. Email gelmiş.
Evet Garanın endeksle bağını kesebilirler.
Yeni solist devreye girer..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
>>>>>
https://www.bloomberght.com/msci-tur...klandi-2306335
MSCI Türkiye endeksi değişiklikleri açıklandı
MSCI Global Small Cap Türkiye Endeksi'ne ilişkin revizyonları yayımladı.
MSCI, Sabancı Holding ve Türk Hava Yolları'nı MSCI Global Small Cap Türkiye Endeksi'nden çıkararak Global Stardard Türkiye Endeksi'ne dahil etti.
Bu endeksten herhangi bir hisse çıkarılmadı.
Small Cap Türkiye Endeksi'nden Anadolu Sigorta, Bera Holding, Tofaş Türk Otomobil Fabrikaları ve Yapı Kredi Bankası da çıktı.
MSCI, endekse Alarko Holding, İş Gayrimenkul Yatırım, Kızılbük Gayrimenkul, Penta Teknoloji ve Vestel Beyaz Eşya'yı dahil etti.
MSCI endekse THYAO ve SAHOL girecekmiş.
THYAO Türkiye'yi daha fazla yansıtan bir şirket olabilir.
Havacılık bankacılık kadar olmasa da denetlenen bir alan. Ben yabancı olsam sıkı denetlenmeyen alanlara pek girmek istemem.
herif cort diye kanal altina indiriyor curt diye ustune sonra yine altina..para kimdeyse dudugu o caliyor daha ne yani :)
Herif bugün sevdiği hisseleri alıp sevmediklerini zopalıyo
elhamdülillah bugun de boş gecmedik..bereket versin..araci kurum merak edip sorabilir abi noldu sana 3 gundur ne içtiysen aynisindan virseeee bağaaa...:)
inşallah şu zarari kapatayim sonra hic umrumda olmaz viop short mort..cekilir dert değil..
Bence insan yazı tura atmak yerine annesine veya babasına sormalı. Eş ve çocuklar için garanti yok ama anne ve babana güvenebilirsin diye bir kaç yerden okudum.
Tabi çocuğuna borsa filan oynatıp işlem yapmadan önce bana sor deyip hile yapılabilir mi bilmiyorum, sonradan paraları alıp da kaçabilir.
SP500 eğer 4000 üzerinde kalırsa güzel bir tepki başlar..mum formasyonlarında görünen bu..
Finlandiya'nın NATO üyeliğine takoz konulacak diye anlıyorum.
Sabah sadece tekniğe dayalı bir hisse aldım tavana gidiyor..Teknik yok evet ehueheh..:oleyo:
Ons teknik düşüncem sorulmuş seans sonu graf paylaşırım.
Bankaların kafasında ? var
sp500 de bu kadar düşüşü ancak %3-4 artı yükseliş unutturur.
Biliyorsun benim topikte badem spor çeliklerden kuşa geçti demiştik.
Şuanda aynı şekilde hem hacim hem yüksek frekanslı makinalarla oyunda .
tup le beraber kısa ve orta vade hikayeden dolayı oyun bu tahtalarda .
dip not bademcuk spor kuş ve sahol mscı endeksine gireceğini daha önceden bildiği için fiyatların ne kadar içinde
Pala şu ödünç aldığın makası geri ver :)
Gundwane abi çok önceden demişti suyun altında 40 tl üstünde 50 tl diye demek ki o da biliyordu msci endekisine geçeceğini
Way bee bizde teknik al verince 31 den alabildiydik dediğinde 20 tl idi
kapanışa 20 dk.kala çalış.. on ne ala..
bütün gün tembel tembel otur.pala..
bide longtan furduk..ne guzel icatmis bu long :)
Bankalar bana bugun nehirin kenarında su içen CEYLAN modunda ürkek:)
tehnıhçılar indikatör diyler yaa,hee onlar palatöner onlar...onlardan çatıya her bi yanısıya doldurup durusan sonra kafani karistiraa seri yildirim atarak.bozuk galiba laaa bu kosedeki palatöner bakam diye çatiya cikasin diye yapar bunu..bi tene yeter..:)
https://i.hizliresim.com/952l5ab.png
ONS
günlükte formasyon devam ediyor .
1837 üzeri atamadığı sürece aşağıda 1782-1720 formasyon hedefi.