Sayfa 82/1000 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Vıop XLI

1. >>>>>

https://www.bloomberght.com/msci-tur...klandi-2306335

MSCI Türkiye endeksi değişiklikleri açıklandı
    MSCI Global Small Cap Türkiye Endeksi'ne ilişkin revizyonları yayımladı.

MSCI, Sabancı Holding ve Türk Hava Yolları'nı MSCI Global Small Cap Türkiye Endeksi'nden çıkararak Global Stardard Türkiye Endeksi'ne dahil etti.

Bu endeksten herhangi bir hisse çıkarılmadı.

Small Cap Türkiye Endeksi'nden Anadolu Sigorta, Bera Holding, Tofaş Türk Otomobil Fabrikaları ve Yapı Kredi Bankası da çıktı.

MSCI, endekse Alarko Holding, İş Gayrimenkul Yatırım, Kızılbük Gayrimenkul, Penta Teknoloji ve Vestel Beyaz Eşya'yı dahil etti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Evet Garanın endeksle bağını kesebilirler.
    Yeni solist devreye girer..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yeni solist iş mi ak mı ykredi mi
    Hamdım Piştim Yandım

3. MSCI endekse THYAO ve SAHOL girecekmiş.

THYAO Türkiye'yi daha fazla yansıtan bir şirket olabilir.

Havacılık bankacılık kadar olmasa da denetlenen bir alan. Ben yabancı olsam sıkı denetlenmeyen alanlara pek girmek istemem.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. herif cort diye kanal altina indiriyor curt diye ustune sonra yine altina..para kimdeyse dudugu o caliyor daha ne yani

5. Herif bugün sevdiği hisseleri alıp sevmediklerini zopalıyo
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif bugün sevdiği hisseleri alıp sevmediklerini zopalıyo
    bitmeyen para yapmislar yapcek neyimiz var ki..işine bakiyor goddomanslar..bize ne sizin arada derede verdiginiz kararlar tutar tutmaz deyup geciriyorlar

7. elhamdülillah bugun de boş gecmedik..bereket versin..araci kurum merak edip sorabilir abi noldu sana 3 gundur ne içtiysen aynisindan virseeee bağaaa...
    inşallah şu zarari kapatayim sonra hic umrumda olmaz viop short mort..cekilir dert değil..

8.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    bitmeyen para yapmislar yapcek neyimiz var ki..işine bakiyor goddomanslar..bize ne sizin arada derede verdiginiz kararlar tutar tutmaz deyup geciriyorlar
    Abi müthişsin
    Kediyi öldürüyorlar sonra zıplatıyorlar sonra ölmüş kediyi tekrar öldürüp tekrar zıplattırıyorlar. Allahtan kedi dokuz canlı,oynamayı bırakırlar sa tekrar dirilir
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 82/1000 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •