Hayin ve hased gundiler catlasin...:)
Printable View
Yeni Gn Müdürümüz Selami bey linkedin profilini güncellememiş, satış müdürü olarak görünüyor hâla.
Burhan abinin eski şevk ve hevesi olsa çoktan fark ederdi bunu.
https://www.linkedin.com/in/selami-y...alSubdomain=tr
Selami bey kaliteli bir puro yaksın da şirketi bi toparlasın bakalım.
Merhaba Oralet Osman abim,
Hektas uzse de bizde yasam enerjisi ve arastirma sevdasi bitmez :)
Selami bey linkedin ne biliyor mu diye sormak lazim, bence sifresini bile hatirlamiyordur.
Son zamanlarda BloomX ve Treetoscope isimli iki ayri israilli start up sirketi ile calismisiz. linked inden bulabilirsin detaylari.
bir suru kisi isten cikmis/cikarilmis ve bir suru yeni kisi almisiz ise.
F1 Domatesin yanında bir de f1 hiyar tohumumuz var. Hayirli ugurlu olsun.
Bunlarin disinda borsada surunmeye devam. Son haberler bu kadar.
P.S. Hem gunduz, hem de gece yazmamdan rahatsiz olanlara saygi ve sevgilerimle :)
tum gunler ve tum saatler benim..
Niye olmasin.
Cunku grafikteki hissede bile ben para kaybedeni gormedim. Milyonlarca kisi geldi gecti... bir tanesi bile kaybetmez. Bir mal biz varmisiz demek ki.
Adam 5 senedir gelir gider. Nerden dokunsan elinde kalmis. Ama hicccc kaybetmez.
Sonra strateji degistirdi. 4.82 alir, 4.88 satar devamli. At hirsizligi iste. Bir tanesinde 5.30'a gitti. 4.82'sini bekliyor bizimki. 16 oldu!
Borsada para kaybetmekte sorun yok ki problemin ne oldugunun farkinda ise.
http://share.matriksdata.com/Images/...1104004289.png
Seve seve değil de başka türlü
Sanki 23.37 nin altına şuan indiremiyorlar gibi
Yaklaşık kaldı 16milyon lot
Bakalım sonra nasıl bir plan hazırlıyorlar.
ne genel müdür, ne oyaktan biri çıkıp şirket ve geleceği hakkında en ufak bir açıklama bile yapmıyorlar. şirket yatırım yapıyor mu? borçlarını nasıl çeviriyor, batıyor mu ne yapıyor? sanki iki sandalye bir masa şirket.
Yapraklar yeşil
Gözler yeşil
Hektaş yeşil
https://i.hizliresim.com/lzooz15.jpeg
Sasa hareket verdi yine
Sasa nereye biz oraya
Adam puro paylaşıyo alkış
Adam fikrini yazıyo küfür
İyi kötü yazsın ferrariye puroyu hoş karşılıyonuz.
Fevri hareketlerden bıkmış bir forum yarattınız. Veeer battırdınız burayı.
Kedigiller köpekgiller.
Gelsin 17 ye bakalım durumuna 9 aylık pokluk yeri olacak
ISO 500 sanayi kuruluşu 2022 listesinde bir önceki yıla göre 71 sıra yükselerek 270. Sıraya gelmiş. Hala çok gerilerde. Bu yıl pek iyi geçmiyor ama 3-5 yıl içinde ilk 100 e girmesini bekliyorum.
Bir zamanlar sasanın patronu benim hissemin fiyatı çok yüksek ,gerçek değerinden çok uzak dedi diye adamı afaroz ettiler,ne spekülatörlüğü nede maniplatörlüğü kaldı ,küfürleri saymıyorum bile .neticede adamın dürüst olduğunu anlamış olduk,hektaşın kelide şebek gibi kanal kanal dolaşarak uçacağız kaçacağız kanatlanacaağız diye milleti iyice gaza getirdi , sonuç ortada ,itibar zor kazanılır kolay kaybedilir, kel kaş yapayım derken hektaşın gözünü çıkardı ,tabi yatırımcısınıda perişan etti, oysa diğer kağıtlarla zarar kar kıyaslaması yapılıp kurtulma şansı vardı ,ancak buradaki osuruk muhabbeti ne yazıkki onuda engelledi ,sıyrıkla canımızı kurtardık ,geride kalan arkadaşlara allah sabır versin inşallah bir an önce kağıt toparlar diyeceğim ama amması kağıdın itibar kaybetmesi var ,
Takip ettiğim kaynağa göre 22 Ağustosta yabancı oranı 19,07. 23 Ağustosta Oyak satışıyla oran 26,63 olmuş. Bugün itibariyle gördüğüm rakam 20,39. Oyağın sattığı 87 milyon büyük oranda yerliye geçmiş görünüyor. Birkaç gün sonra 22 Ağustos rakamına dönebiliriz. Bir ayda bununla oyalanmış olduk. Oyağın tekrar bu büyüklükte satış yapmasını beklemiyorum. 2023 ün kalanında da bir mucize beklenmediğine göre daha önce gördüğü zirvesini test etmesi de zor görünüyor. Yılan hikayesine dönen ferbis arzında bir gelişme olursa belki pozitif bir etkisi olur da en azından 30-40 bandına atabilir. 2023 yok yıl oldu. 2024 İnşallah bol mahsüllü olur.
Bir ihtimalde
Enerjileri artık patlatıp
Sasa Hektaş ile endeks mühendisliği
Enerjiden yeter kazandığımız
biraz da eski yıldızlardan kazanalım derlerse
belki bir nefes alırız
Measallah Measallah! :yahoo:
Yuzde 5% yukarida su anda...
Ne oldu da zıplattılar ki. Yeni tohum falan mı geliştirdik
Measallah Measallah!
26.10 !!!
SASA Effect.
26.24 tavanina degdi simdi 26.04...
artık sasayla hektaşın birlikte hareket ettirildiği kesin gibi bir şey,inşallah yukarı yönlü el ele gdierler zararda olanlar ve son çıkışta hektaşta olmakla para kazanamyan arkadaşlarda bir nebze nefes alırlar.yoksa kedinin fare ile oynaması gibi oynayacaklar bu iki tahtada
Bir de böyle düşünelim
https://i.hizliresim.com/fzt1198.png
https://i.hizliresim.com/d7e9oj8.png
SASA'da patron hisse alimi yapmis. SASA ondan hareketlendi herhalde. Bize de SASA effect oldu...Hayirlisi bakalim.
Arkadaşlar bazı kendini bilmez gruplarda hektaşın battığı kesinlikle satılması gerektiğini paylaşıyorlarmış az önce marangoz bir abimiz bana dedi.. :)
22 falan derken ne olduğunu anlamadan bi anda 26 oldu.
Nasıl eğleniyor muyuz.
27 lerde bunu sat şunu al falan akıl veren bi akçay vardı..:kahkah:
Durun daha bu ne ki. 2024 sonu hisse başı 4-5 dolar hedefim var.
Bu Sasa muhabbeti hiç hoşuma gitmiyor, Sasa nereye biz oraya ne saçma bir şey ya.
Grup olarak bu 2 hisseyi hareket ettiriyorlar, bu da hiç hoş bir şey değil.
hem sasa hem bunda tavandan lot satışı var deli gibi.