Sayfa 77/700 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 609 - 616 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by sta Yazıyı Oku
    katladım diyen benim 15 ten 120 ye satarsan 8 katı karla çıkmış oluyorsun elde kalan 3 te birden az kalanlarda 4 katı elde duruyor neyın parasının maliyetinden bahsediyorsun kardeş sen paranı 1,5 yılda kaça katladınki gelmiş bize aç gözlü diyorsun borsayı öğreneceksiniz diyorsun.millet burda 2023 hedefini 17 olarak görüyordu zaten şu an o hedefinde üstünde.Sonra o paralarla 24 maliyetli alfas aldım ordanda 5 kat yaptım bu borsayı öğrenmemiş halim birde sizin gibi öğrenirsem 50 kat felan yapacam herhalde
    Bol kazanc olsun.
    İyi yapmıssınız…

Buradakilerin çoğunun maliyeti 0 belkide eksilerdedir. Onun içindir ki burada aşık atılmaz...

3. Damdaki kuş
    Daldaki kuş
    Kafesteki kuş
    Telgrafın tellerindeki kuş
    Tombul kuş (Thyao)
    Deve kuşu
    Alıcı kuş
    Tarla kuşu
    Su kuşu

Kuşlar çeşit çeşittir, ebabil bir kuştur. Sazan ise bir balıktır. 51 den satmayanlar sazandır hemi de aynalı sazan. (Misal ben)

At martini Debreli Hasan, sataydın hisseni Hektaşlı Hasan, 51 deyken senin mi sandın, 151 mi olacak sandın?

4.  Alıntı Originally Posted by damdakikuş Yazıyı Oku
    Buradakilerin çoğunun maliyeti 0 belkide eksilerdedir. Onun içindir ki burada aşık atılmaz...
    Maliyet sıfır olmaz.
    Bari siz düşünün topluma rağmen…
    2013 te aldım bu kagıdı ben 2020 sonrası sattım ben de cok para kazandım bu kagıttan.
    Kalkın bişeyler yapını gectim itiraz etmeyin işte…
    Aşık atma diyor ya…
    Daha maliyet hesaplamayı bilmiyorsun her seye laf yetiştirme işte….
    Haydi yazmıyım diyorum tahrik ediyorsunuz.örneğin maliyetin 1 enflasyon yüzde 100 maliyetin dönem sonunda 2 olur.
    Öğrenin herkese caka satmayın…
    Şirketin iyiliğini düşünüyoruz iki üç kişi hariç herkes kazansın onlar da beter olsun.
    Yukardaki de anlamamıs benim yazdıgımı aç gözlü dedin diyor.
    Endeksi düzelttiklerinde seçim sonrası sizi cok üzerler borsada…
    Yaşayarak öğrenirsin…

5.  Alıntı Originally Posted by damdakikuş Yazıyı Oku
    Ağlamayın o zaman…
    Son zamanlarda sarılan tüm lotları zenginlere mi sattı şirket ve satan kişiler.
    Hiç sonradan giren olmadı mı?
    Kendinizi düşünmeyin toplumu düşünün süreklilik hedef olsun.
    Toplumun bu kadar rantçı oldugunu bilmiyordum özellikle borsada…
    Allah akıl versin….

Size demedim alınmayın.
    Maliyet sıfır olur elbette.
    Enflasyonu dövizi bile karsan olur
    51 den buyana satıp alan yokmu
    Her seferinde kar ettiğini düşünün
    Bedelliyi almış
    Elindeki maliyet kaça düştü
    51den sat bekle sabret 35 ten al 41 sat depremde 23 ten al 34 ten sat 29 al 33 sat
    Böyle yapabilen varsa maliyeti kaç olur

7. kimsenin maliyeti sıfır değil, aldım sattım sıfırladım diyen kendini kandırır.

isterse 30 sene önce almış olsun, geçtiğimiz yılbaşında bu kağıdı elinde tutan herhangi birinin hadi athi yoksayalım 40 küsür tl + enflasyon maliyeti vardır.

8. ayrıca şirketler borçlarından ya da nakit akışındaki sorundan dolayı batabilirler, şirket sahibi holdingler de enayi değil, gerekirse bu yatırımından vazgeçip sermayesini diğer şirketlerine(eregl ki orda da durumlar parlak değil) kaydırabilirler.

Sayfa 77/700 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •