SEVGILI CITAK.....
bana bir teknik analiz yap dedim....YAPTIN.....s@p 4850 dip dedin.....tam oraya indi....MALA GOMULDUM....
IYIKI VARSIN BITANEM.....bilgi ve zeka AGACI....meyvelerini yemek cok zevkli.
Printable View
SEVGILI CITAK.....
bana bir teknik analiz yap dedim....YAPTIN.....s@p 4850 dip dedin.....tam oraya indi....MALA GOMULDUM....
IYIKI VARSIN BITANEM.....bilgi ve zeka AGACI....meyvelerini yemek cok zevkli.
tum paralarinizi....TEDARIK ZINCIRLERINDE OLACAK HARBE....yatirin.....
demiski....bir celik cocuk....KUZU DAIMA PARA KAZANIYOR.....kiskanarak....ve hafife alarak...
LEM KERIZZZZ....hersey gozunun onunde oluyor....MALA GIRECEGIM YARIN DIYORUM....GIRIYORUM....MALI SATACAGIM DIYORUM....SATIYORUM....SHORT ACACAGIM DIYORUM....aciyorum....surada kapayacagim diyorum...orada kapiyorum...
ve hepsi kar.....HEPSI GOZUNUN ONUNDE OLUYOR....HIRPO.
Dünya düşerken bisti tuttular
Bugün heryer tepkideyken bistte mal veriyorlar
Çok zor borsamız var
GRAF BU....KISA VADELI FURUSMA GRAFI BU....
bu GRAFI DOGRU OKUMAYI BEN BILIRIM.....asiyorsun emme....grafi okumayi bilmiyorsun....
bu graf.....kisa vadeli....HOLD-UP grafi....piyasa yapici ROBOTA karsi oynuyor...DUSECEGIM DIYOR....ve ben hemen sattim....SHORT ACTIM.
simdi gel.....memlekete yararli ol.....bu topigin kisa vadeli furusma graflarini asmak ucun seni sectim....
GRAFLARINI AS.....onlari okumayi bana birak....sen anlamazsin....
bizim paladan alışmışlardır... hiç istemezler AYU PİYASASI olsun... yüzyıllarca BOĞA olsun derler
https://i.hizliresim.com/aekkzye.jpg
bar kapanışına 3,5 gün var... gıvarşındurun bakalım
kimin şapkasında hangi tavşan var bi görelim
AMRIKIDE ALDIGIM KAARTLAR UCTU....bir gunde....limit yok...bizdeki gibi yuzde 10....
PLANTIR.....66 dan aldim dun.....simdi 85 de....yuzde 28 kar bir gunde.....ha ha ha
tum tech hisseleri boyle....
Kuzu hocam Cumhurbaşkanı yine turp falan dedi
Bist long devam mı
baktılar piyasa göçecek
saldılar FED şepkesinden, FAİZ tavşanını...
ne yapiyoruz.....CESME AKARKEN KUPU DOLDURUYORUZ....yuzde 25 ve ustu cikmis herseyi gomuyoruz AMRIKIDE....kuzu panik kurali bu....cigniyen yanar.
bir gunde YUZDE 25 kar....MUTLAKA ALINIR.
cunkiii.....ADAM MALINI KAPTIRMIS 66 DAN....geri binmek istiyor....CILDIRMIS DURUMDA...PANIKTE....TEKNIGI AL VERMIS....ha ha ha....mali 85 verelim IRAHATLASIN garibim....70 den geri aliriz.
Valla bende bistte kar aldım
Geceye flat gireyim dedim
Gerekirse yukarıdan alırım
Merkezin dövizi baya erimiş
Bankalar mevduatı 49-50 ye çektiler
Döviz rezervleri çok hızlı 40 milyar dolar azalmış
Hadi hayırlısı bakalım
döviz rezervlerini hiç kafaya takmayın, hiç sıkıntı etmeyin...
bakın burada emmi anlattı
(bilmediğinden ekonomiyi şimşek yönetiyor sanıyor, orası ayrı ) bu ülkede 1 sineğin uçuşuna bile tek kişi karar veriyor...
yarın o adamlar o 50 milyar doları Türkiye Merkez Bankasına geri koyacak
09.04.2026 tarihinde (hafta sonuna denk gelmezse :kahkah: ) 65 milyar dolarını alıp gidecek
çünkü : düzenek TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni batırma üzerine kurulmuş
Çine yüzde 104 vergi haberi ile globali yine verdiler
ne hikmetse 4850'den tepmiş...5300'ü geçememiş... şuan 4890 :yahoo:
(ayrıca yokarıdaki gönderime 1 dene bile, İTİBAR PİVANI gelmemiş.. teessüf iderim, gerçekten teesüüf iderim yani :drunk: )
çıtak dayu sen bunnarı nasıl biliyon ?
TEKNİK ANALİZ sayesinde
teknik analiz olmasın, grafikler olmasın... hiçkimse hiçbir yatırım aracına para basamaz
fiyat neye göre belirlenecek ? ucuz mu... pahalı mı... nereden bilecen ?
eyvALLAH .saygılar
Bu kuzu da hep en dipten alıp en tepede satıyor hiç terste kalmıyor vay aq
bir tanede kazım yapalım
https://i.hizliresim.com/dcx6ffx.jpg
mavi... 84000'den gelen düşen trend direnci...
üstüne geçerese SARI'ya kadar almak zorundadır...
o yüzden mavide biran önce kararını vermelidir
SAT'taki macd'a göre... sarı çok zordur
ama... kural bir
BOĞALARA hiçbir zaman güven olmaz...
heran, her türlü... yalan, dolan... bulunur onlarda..... aynen başganımız gibi :drunk: :kahkah:
Bizde kaç yıldır yürürlükte olan Çin vergisinden bahseden yok mu?
Çin temsilciliği diye Çinili Fırını basan MHP'lilerden de hiç bahseden yok..
TEKNIK ANALIZ.....by kuzu....
gumruk vergileri nedir......borc batagina dusmus devletlerin....HALKLARINI SOYUP....BORCLARINI ODEMESIDIR....
bunlarin suresi.....1 yildir.....uzarsa bu sure....BIR DUNYA SAVASI CIKAR....
KAPITALIZM bu sekilde.....YENILENIR.....reset yapar.....yeni parametreler olusturur....
RESET basladi mi.....evet basladi....GOSTERGE si nedir.....PETROL FIYATIDIR....60 DOLAR DIPTIR...
oyleyse.....
tum dunyada.....FINANSAL PIYASALAR DIPTEDIR.....
TURKIYE OZELDE.....HEDEF FEYZA-2 BASLAMISTIR.....5 YIL SURECEK.....maldayim.....tek kademe maldayim....bunu 4 kademeye cikaracagim.....TURKIYE dunyadan pozitif ayrisacaktir.....
sebebi.....
TEDARIK ZINCIRLERINDE KOPRU GOREVINI USTLENECEKTIR.....
bu kopru.....CIN ve bolgesinden.....AVRUPA ve bolgesine olacaktir.....
onemli uyari.....ALTIN la petrol arasinda ki iliskide.....ORAN....30 u astimi....paritelerden kacis....ORAN 50 ise....PANIK TAVANDADIR.
https://i.postimg.cc/25cbfZ32/TU.png
TARIH BILGINIZI KULLANIN......1890 ILA 1913 ARASINA DONDUK......
o donemde de.....
GUMRUK VERGILERI.....TUM DUNYAYI KASIP KAVURDU....
sonuc ne idi.....
SUPER GUC....INGILTERE IDI....o tahtini kaybetti.....tahta AMRIKI yerlesti.....BIRINCI DUNYA SAVASI CIKTI.
borclarini odeyemeyen 2 ci ABDULHAMIT.....misir ve kibrisi ingiltereye verdi....DUYUNU UMUMIYE KURULDU....vergileri halktan KEFERE TOPLADI.....borclarini odetti.
kefere....OSMANLI BANKASINI KURDU....bu banka ile tum osmanli FINANS SISTEMI KONTROL ALTINA ALINDI.
KAPITALIST MODE DEGISTIRILDI.....KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERINDE GUC KULLANILDI...
bunlari bugune ADAPTE ETMEYI ogrenin....
Degerli Okuyucularim.....
bu topigi acarak.....BU ARENADA.....NASIL FURUSULUR.....onu sizlere gostermeye calistim....
farkli.....bildiklerinizin aksine davrandigimi gordunuz.....
HERKESIN BILDIGI SEY.....BILGI DEGILDIR....KIRLILIKTIR DEDIM....ve furustum....
sizlere bu topiktede.....
BIR KUZU KLASIGI IZLETTIM....zevkti benim ucun.
Kuzu topikte bayağı sıra oluşmuş, tıklayan tıklayana...