Sayfa 82/359 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 649 - 656 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. Dünya düşerken bisti tuttular

Bugün heryer tepkideyken bistte mal veriyorlar

Çok zor borsamız var

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

yükselen kanalın dibinden 2.51 bölgesinden tepki geldi ayılar ve boğalar arasında savaş var.
    badem bofası son noktayı o koyar .
    GRAF BU....KISA VADELI FURUSMA GRAFI BU....

bu GRAFI DOGRU OKUMAYI BEN BILIRIM.....asiyorsun emme....grafi okumayi bilmiyorsun....

bu graf.....kisa vadeli....HOLD-UP grafi....piyasa yapici ROBOTA karsi oynuyor...DUSECEGIM DIYOR....ve ben hemen sattim....SHORT ACTIM.

simdi gel.....memlekete yararli ol.....bu topigin kisa vadeli furusma graflarini asmak ucun seni sectim....

GRAFLARINI AS.....onlari okumayi bana birak....sen anlamazsin....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,125
     Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    sayın güneysu son sayfalara giremiyoruz .yenilendikten sonra oldu .(son) yazan yere bamıyor ve giremiyor çalışmıyor .saygılar ...
    tarayıcınızdan geçmişi silin, bizle alakası yok..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    GRAF BU....KISA VADELI FURUSMA GRAFI BU....

bu GRAFI DOGRU OKUMAYI BEN BILIRIM.....asiyorsun emme....grafi okumayi bilmiyorsun....

bu graf.....kisa vadeli....HOLD-UP grafi....piyasa yapici ROBOTA karsi oynuyor...DUSECEGIM DIYOR....ve ben hemen sattim....SHORT ACTIM.

simdi gel.....memlekete yararli ol.....bu topigin kisa vadeli furusma graflarini asmak ucun seni sectim....

GRAFLARINI AS.....onlari okumayi bana birak....sen anlamazsin....
    şimdi short mu

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

zaten tam 5 ay önce, SAT'a doğru geçerken... 5 aydır sat vermemesi üçün bist palalarının neler yaptığını sarı dikdörtgen içinde görebiliyorsunuz

takip edilecek şey şu : FSPX'in 4850 si

eğer bugün gelen tepki, geçen haftaki gelişmelerin aksine olumlu gelişmeler var olduğu içinse... buralarda dip çalışması yapılır

herhangi bir gelişme yok ise, 4850'den gelen tepki normaldir... dip burası değildir... daha aşağılara inilir

NOT: aracı kuruma sordum, şimdilik bize gelen birşey yok... beklenti varsa bilmiyoruz didiler
    bizim paladan alışmışlardır... hiç istemezler AYU PİYASASI olsun... yüzyıllarca BOĞA olsun derler

bar kapanışına 3,5 gün var... gıvarşındurun bakalım

kimin şapkasında hangi tavşan var bi görelim

AMRIKIDE ALDIGIM KAARTLAR UCTU....bir gunde....limit yok...bizdeki gibi yuzde 10....

PLANTIR.....66 dan aldim dun.....simdi 85 de....yuzde 28 kar bir gunde.....ha ha ha

tum tech hisseleri boyle....

7. Kuzu hocam Cumhurbaşkanı yine turp falan dedi

Bist long devam mı

8.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    tarayıcınızdan geçmişi silin, bizle alakası yok..
    Sayın Güneysu hazır sizi yakalamışken ben de mobilde yanlışlıkla full siteye bastım. Eskiden mobil maviyi seçerek geri dönüyordum. Fakat şuanda bu yok, mobil görünüme nasıl geri dönebilirim?

Sayfa 82/359 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •